Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:36 | February 7, 2011

  You make me feel like Im walking on pink clouds.


  Jag låter rubriken säga sitt. punkt.


  11 kommentarer  11 kommentarer om “You make me feel like Im walking on pink clouds.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Diggar din blogg!
   Och ni är allt fina tsm, kram!

   Reply
  • åh vad fint!

   Reply
  • FINA!

   Reply
  • underbar bild!
   :) har nåt kul o visa dig soooooon !

   Reply
  • så fin bild!

   Reply
  • hur blir det när du ska flytta? vad ska ni poljvän göra då?

   ps.du har den bästa bloggen :)

   Reply
  • fiiiiint!

   Reply
  • Underbart! Vilken fin bild :)

   Reply
  • Flyttar ni tillsammans? Om inte, hur blir det med förhållandet, hur ser framtidsplanerna ut för er båda? Så fina, Kram!

   Reply
  • Emelie; TACK!! :) ……Henne & Amanda; Bara för att jag ska flytta typ 2 kilometer bort från där jag bodde förut så menas ju inte de att vi ska göra slut :) han har inte riktigt råd att bo i egen lägenhet just nu och jag kände att jag inte pallade på hemma mer , så då flyttar jag och en vän ihop bara :) Edvin och jag älskar varann och vi kommer fortsätta vara ihop! han är ju mitt allt ! Han kommer du bo i mitt rum med mig, haha endå så det spelar ingen roll :) våra framtidsplaner ser ljus ut , både han och jag vill leva ihop. tack !! STOR KRAM på er!

   Reply
  • vart är halsbandet ifrån ? finns det bättre bild ? ser ruggigt fint ut

   Reply