Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:06 | February 9, 2011

  come and take me to the moon.

  Dagens // byxor Monki // topp whyred // jacka h&m // skor converse // väska second hand //

  Jäklar vad jag sov länge idag! men det var välförtjänat då jag gått upp runt 6-7 varje dag i två veckors tid. Nu dricker jag kaffe i köket och ska snart åka till ljusglimten, Mio möbler och Hjärta till hjärta för att inhandla det sista till lägenheten! ÅH NI SKA BARA VEEETA HUR FINT VÅRAT PLACE ÄR!! dör lite.

  /Translate!/ Oh dear, I got up for about an hour ago! But thats because I’v gone up at 6-7 o clock for about two weeks now! Now; Im drinking coffee in the kitchen and I will soon be heading to Mio möbler , heart to heart ect to buy the  last pieces to our place! OH YOU SHOULD SEE IT, IT’S SO FUCKING AWESOME!! i die.


  20 kommentarer  20 kommentarer om “come and take me to the moon.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här