Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:40 | February 9, 2011

  old loves


  KÄRLEK PÅ NYTT.

  En sjukt bra grej med att flytta är att man lyckas hitta saker som man glömt bort att man hade, som man har STOR NYTTA av nu! Jag hittade dessa sjukt coola guldiga, ormskinnsskorna, en knallrosa kavaj och en VIRKAD topp. HUR AWESOME?!

  /Translate!/ A good thing about moving is that you find things that you forgot you had, that you could use NOW! I found these pair of rocki’n golden shoes, a pink jacket and a knitted top. HOW AWESOME?!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “old loves”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här