Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:25 | February 9, 2011

  peachy kisses


  Persikofärgat/Orange läppstift = VÅR!

  Jag ville vara lite vårig idag tillsammans med de beiga byxorna, den vita toppen, skinnjackan, conversen och solisarna ..så jag tog ett persikofärgat/orange läppstift ! Det syns inte så jätte bra på bilden men ni ska få en närmare titt såklart! Vad gör ni förresten? Vi pysslar i lägenheten och de är full rulle!

  /Translate!/ I wanted to feel a bit like it’s spring, togheter with the beige pants, my leatherjacket, the white top ,my  converse and the sunglases .. so I put on a peachy/orange lipstick! It doesen’t show that much in the picture , but I will show you a better picture on it later of course! So what are you up to today? We are in the appartment and It’s rock’n roll baby!


  24 kommentarer  24 kommentarer om “peachy kisses”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här