Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:35 | February 13, 2011

  2 steg från paradise

  Bild från igår.

  Jävlar vilken trött tjej! Sitter på bussen och är så förbanat trött, haha! Men ingen vila och ingen rast :) när jag kommer tillbaka till Linkan så är det jobb för min del! Men till kvällen blir det att sova tidigt :)

  /Translate!/ Im so tired! Im on the bus way back to Linköping, and Im sooo tired! But I won’t get any rest or so , cause when I get back Im heading right to work ! But tonight guys, tonight Im going to get t bed earl :)


  22 kommentarer  22 kommentarer om “2 steg från paradise”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här