Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:34 | February 13, 2011

  Cry me a river


  4 bilder som jag tagit/redigerat själv.

  Sorry för hemsk uppdatering! Men ni anar inte hur SLITEN jag varit idag + att jag jobbat och sen även fixat i lägenheten! Och VET NI?! Imorgon ska ni få er en sneakpeak på rummet då det NÄSTAN är klart! WOOP WOOP!

  /Translate!/ Sorry for bad update! But you can’t know how tired i’v been today + that I’v been at work and fixing the appartment! and you KNOW WHAT?! Im going to show you a sneakpeak on my room tomorrow cause IT”S almost finished! WOOP WOOP!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “Cry me a river”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här