Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:46 | February 15, 2011

  tuva


  Linns hund Tuva äääälskar att pussas.

  Jag vet dock inte om jag uppskattade pussattacken sådär på morgonkvisten, haha! Mysig är hon allt. fast hon skäller kl 7 på morgonen när det rör sig någon i trapphuset. Milan ( min vovve ) är förtjust i Tuva, men hon är bara rädd och står oftast bara och skakar i ett hörn. Hon är nog världens tanigaste och fjompigaste hund, haha fast SÖT som socker , det är hon allt!

  /Translate!/ Linn’s dig Tuva likes to kiss.
  She barkes 7 o clock in the morning when somebody is moving outside our door , and she’s always afriad of everything. My dog Milan likes her, but as I said, she often ( always ) stands in her corner, shivering lika leaf and she is probably the most terrified dog of all, but SHE SURE IS CUTE AS HELL!


  14 kommentarer  14 kommentarer om “tuva”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här