Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:50 | February 18, 2011

  green of envy


  Dagens // Smaragdgrön skjorta Linns/second hand // shorts h&m garden collection // skärp thai //

  Såhär ser jag ut idag! med orangea/smultronfärgade läppar. Jag har fått dille på det där med grönt.. jag bara ÄLSKAR DET!

  /Translate!/ This is how I look today! With orange lips. Im obsessed with the color green.. I just LOVE IT!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “green of envy”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Soeeet! Gillar’t ALOT.

   Reply
  • härlig färg! riktigt snyggt :)

   Reply
  • Åh! jag ÄLSKAR färgen!!

   Reply
  • Skitsnyggt! men du btw.. det heter green with envy hah:)

   Reply
  • så snyggt!

   Reply
  • jättefint! vad heter läppstifftet?

   Reply
  • Då är vi två =) Har haft dille på grönt ett tag nu och det slutar inte, så snyggt!

   Reply
  • supersnyggt! som alltid…
   men hallå, det är typ 100 minusgrader ute, snö och is, ropar inte direkt shortsväder?
   tack för en superbra blogg!

   Reply
  • You look really amazing!
   The colour of your blouse is fantastic!
   X

   Start dreaming on http://www.dreamingthedayawaywithluca.blogspot.com

   Reply
  • Du säger ju att du tycker det är så roligt när fans kommer fram. Men jag har sett dig flera gånger och du ser alltid så arg/katig ut så man vågar inte ens hälsa. Alla andra som jobbar på H&M hälsar alltid och är glada förutom du som går runt och bara tror du är så jävla snygg?

   Reply
  • Åh, vilken underbar skjorta! Jag som inte brukar gilla grönt.

   Reply
  • Snyggt!

   Reply
  • they say geniuses choose green…one of my favorite colors too. plus camel and black but those might be shades :)

   Reply
  • Anonym; Det är ALLTID KUL när folk kommer fram! har du testat det någon gång? Jag kan svara ärligt och säga att jag ÄR TREVLIG och GLAD , jag är bara koncentrerad på jobbet vilket gör att du kanske tycker jag ser arg/katig ut. jag känner lite – vad har jag att vara katig över? så NEJ, jag är inte katig , utan nästa gång – testa och kom fram istället :) jag kan ärligt säga att jag bli ledsen när du skriver sådär och säger att jag ser arg/katig ut när jag inte är det för det minsta!

   Reply
  • men helt ärligt, har du verkligen på dig detta idag? i snön?

   Reply
  • Grønn er en nydelig farge!

   Reply
  • Så fin färg!

   Reply
  • anonym; absolut, fast plus svarta/transparanta strumpbyxor. Jag är ju inne HELA dagarna och jobbar så jag fryser ju inte :) allt jag visar upp i bloggen som “dagens outfit” har jag på mig. byter dock ibland skor efter ett tag på jobbet . KRAM

   Reply
  • varför tjisar du på allla bilder? det är inte direkt sexigt :P

   Reply
  • underbar grön färg!

   Reply
  • rebecca; därför de är min blogg, och där får jag göra som jag vill :)

   Reply
  • Snyggt! Vilken härlig kombination med grönt och orange.

   Reply
  • så snyggt!

   Reply