Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

19:12 | February 21, 2011

Brown bag lady

IN MY CLOSET


Jacka , Modekungen.se

Denna trillade in i brevinkastet imorse och jag gillar den sjukt mycket! Den kommer vara såå snygg tillsammans med en grön topp eller en grön halsduk eller en grön väska. MUMS! Jag gillar den starkt!
Gillar ni den?

/Translate!/ Jacket, Modekungen.se
I got this in my mail today and I love it! I will wear it with a green top or a scarve or a green bag. YUMMIE! I like it alot!
Do you like it?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

14 Responses to “Brown bag lady”

  1. Julia - KOLLA MIN BLOGG :) on

    Snygg kappa/jacka! Ser nästan ut lite som second hand. Jag hittade min pappas gamla levis jeansjacka när vi rensade kläder här hemma. Den blir väldigt oversize på mig men samtidigt skitcool! Ska lägga upp den på bloggen ngn dag snart. känns som att du skulle gilla den ! Kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.