Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

23:12 | February 21, 2011

JC lita Glitter

TIPS & ADVICES


Ge mig, GE MIG!!

Åh jag vill så himla gärna ha dessa snyggisar! Sjukt coola!
De finns bl.a på den HÄR sidan, där de dessutom har massor andra sjukt snygga skor! De går dessutom att beställa dem till Sverige, men som jag fattade det som så är det jätte dyrt..SUCK , någon som vet vart man kan få tag på dessa från någon svensk/Norsk/dansk sida utan avgift?

/Translate!/ Give me, GIVE ME!!
Oh I want these goodies! so cool!!
They can be bought at THIS site, where they also have other cool shoes!
They also ship to Sweden, but It’s pretty expensive..so do you know where you can find these in a Swedish/Norweigan/Danish site? that has no shipping cost.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

20 Responses to “JC lita Glitter”

  1. Lorena on

    hej fining! jag fick hem ett par beiga JC lita förra veckan & jag beställde från solestruck.com har även ett par svarta som jag köpte förra sommaren & jag ÄLSKAR dom! Skorna kostar runt tusenlappen på den sidan & runt 1200 för frakt, sen tillkommer en avgift på 450 kronor när man hämtar ut dom på posten (tull antar jag?!) På svenska sidor går skorna på 1500 eller mer, så jag tycker det är likabra att beställa dom från solestruck för det är nästan samma pengar, skiljer kanske några hundralappar. Dessutom är et roligare att ha ett par skor som ingen annan har som mina beiga eller dina silvriga som är råcoola! lycka till!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.