Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:44 | February 22, 2011

  LET THE SUNSHINE IN

  Dagens // transparant klänning Bikbok // stickad topp h&m // skor Jc lita // glasögon vetitusan // skinnjacka h&m //

  Jag mååste bli bättre på min kamera .. typ lära mig kamerans alla inställningar och funktioner känner jag!! Jag ska be min Ed hjälpa mig eftersom han faktist är duktig på sånt. Då kommer ni få tusan gånger finare bilder :)

  /Translate!/ I have to get better working with my camera, all the functions of it and everything. Ed might help me cause He is really good at that.Then I will give you thenthousands better pictures.


  27 kommentarer  27 kommentarer om “LET THE SUNSHINE IN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här