Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:23 | February 24, 2011

  pretty please / Tips!


  Hur snygga saker? Älska den gula stickade , kjolarna och den gröna väskan.. eller allt.

  Ni har frågat om tips på internetsidor med snygga saker ( förutom de där vanliga såsom asos.com, topshop ect ) så här får ni ett tips på en sida Stylebymarina.com som har jätte fina grejer :) den borde ni ta er en kik på! Jag har hittat mina favvisar och de finns i kollaget ovan. MUMS!! sommar..

  /Translate!/ I want it all.
  You guys have asked me a couple of times if I can give you  a tip on good sites ( besides asos.com, topshop ect ) and here you have one :) Stylebymarina.com that has great thins! I really like it ! You can se my favs in the collage. Yummie! summer..


  14 kommentarer  14 kommentarer om “pretty please / Tips!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här