Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

  • Categories
  • ABOUT
  • Archive
  • 15:59 | February 25, 2011

    Dagens fråga – Till er!

    Q/A

    Jag vet att jag frågade denna fråga/dessa frågor för ett bra tag sedan ( ett år kanske ?) och det är en fråga som jag tycker är SUPERKUL att läsa :)

    Så min fråga är ; Vilka är ni där ute? och varför läsaer ni min blogg? hur länge har du följt bloggen? :)

    SPÄNNANDE! Jag ska läsa igenom varenda svar!

    /Translate!/ I’v asked this questions for about a year ago, and I love to read what you are saying , so my questions are ;

    Who are you guys? Why do you read my blog? and for how long have you read it? :)


    308 kommentarer



    308 kommentarer om “Dagens fråga – Till er!”

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Jag accepterar villkoren som finns här

    • för att du är grym och har en fantastisk stil,!

      Reply
    • Hey!!!
      I’m julie, I have 18 years old, I live in France.
      I’m very sorry for my english it’s no very good mais I try.
      I look at your blog almost everydays, I like very much that you put it’s a pity that what you buy, it’s no sold in France.
      KISS ;)

      Reply
    • Svensk-norsk jente på 25 år, som elsker å lese blogger som gir meg inspirasjon i hverdagen! Jeg liker bloggen din veldig godt, og er en realtivt ny leser :) Du er flink med fargekombinajsoner, og jeg synes du kler deg gjennomført. Masse fine bilder! Jeg fikk vite om bloggen din, gjennom en annen blogg jeg leser som linket til deg! God helg.

      Reply
    • Marte, 18 år, Norge
      Fordi du virker helt awesome, og jeg får masse inspirasjon av å se på hvordan du kler deg!:-) Stilen din er helt fantastisk!

      Reply
    • Jag heter Sofie och bor i grannstaden:) Började läsa din blogg när du var i Rom för att jag ville drömma mig bort en stund från vinter-Sverige!

      Reply
    • hej , jag heter sofia är 14 år och har läst din blogg sen i sommras. tycker att du är grymt inspererande. det är väl därför jag fortsätter att läsa och för att du verkar vara en riktigt härlig tjej. SKIT SNYGG SÅDAN! :)

      Reply
    • Jag är en tjej från Finland som heter Nathalie.Och jag läser din blogg för du är fantastiskt fin och har supercool klädstil och intressant att läsa.Har läst den ungefär ett halvår kanske?
      Ha det bra Kram Nathalie :)

      Reply
    • Hej! Sofia heter jag och är 16 år. Jag besöker din blogg dagligen och jag började med det någon gång när du bloggade för veckorevyn. Kan det ha varit ett år sedan jag hittade din blogg kanske? Sedan dess är jag fast. Du ger grym inspiration och du har en fantastisk stil. Jag är säker på att jag kommer följa dig några år till!

      Reply
    • Louise heter jag, 17 år. Jag läser din blogg för jag tycker du har så sjukt fin stil och tar riktigt grymma bilder. De första inläggen jag läste var när du bodde i Rom och jag fastnade direkt. Det är kul att följa för att du går din egen väg och bryr dig inte om någon annan tycker att du klär dig fult. Det gör dig intressant och till en bra förebild! Jag tycker du inspirerar folk, framförallt mig!

      Reply
    • I am a german blogger and I follow your blog about…mhh I think since you have it ;)
      Because?
      Your photos are absolutely amazing!! I love them.. and your hairs too. your are very creative in that taking photos stuff ;)
      your outfits and lifestyle posts are great, too…

      Haha, this is like a love-letter :D

      Well, go on like this ;)

      Lisa (dailywearable.blogspot.com)

      Reply
    • jag läser din blogg för den är bäst! Och så klart en stor i inspirationskälla! :) jag har lästdin blogg i ca ett år:)

      Reply
    • hej! är en västerviks tjej född 93 som läst din blogg i lite mer än ett år, du är en grym förebild, går din egen väg och verkar som en grym tjej helt enkelt! keep on rocking

      Reply
    • Ja heter isabelle och bor i Göteborg. Har bytt stil en massa gånger men äntligen trivs jag med hur jag ser ut nu. Du som inspirerat mig mest. vill ha en stil som andra märker så dom ser en och kommer ihåg en. De tycker ja du gör och jag älskar din stil så grymt. Du verkar som en riktigt gullig och skön person. Därför jag läser och gjort de i kanske ett år :) kram!

      Reply
    • Jag heter Linnea och bor i Linköping. Jag läser din blogg nästan varje dag och har gjort det sen typ 1 år tillbaka. Gillar den mest för att du klär dig så fricki’n awesome! Du är också bra på att ta bilder på allt och det gillar jag! Puss

      Reply
    • vi är två tjejer, systrar faktiskt, arton och femton år som bara älskar din blogg! vi är mode, styling och fotogalna och ägnar den mesta av vår tid till detta faktiskt. vi läser din blogg för att du är så himla inspirerande, så himla vacker och har hur grymt snygg stil som helst! jag gissar att vi läst din blogg i ett halv år nu ungefär och vi tänker definitivt fortsätta! ha en trevlig helg!!

      Reply
    • Vilka är ni där ute? jag är väl en helt vanlig tjej på 16 år (snart 17)
      varför läser ni min blogg? jag läser din blogg för att jag tycker att den är intressant (på ett bra sätt) och för att du klär dig så galet snyggt!
      hur länge har du följt bloggen? jag har följt din blogg rätt länge… sen du va i rom typ! flera gånger, varje dag, är jag inne och läser… haha :)

      Reply
    • jag är en tjej som älskar din stil, så jävla ball!
      och du verkar vara en riktig härlig brud må jag säga!
      hoppas du lever livet och har det gött, det verkar som det iallafall.
      man blir super inspererad av dina bilder/texter. iaf jag, och naturligt vis många mer.
      aaaaah det är vad jag tycker
      KRAM

      Reply
    • I’m a 16-year-old girl from Finland. It was last autumn i started to read your blog. I read your blog because you have awesome style :)

      Reply
    • Ellen heter jag, 19 bast. Läser din blogg för du är min största inspirationskälla. Har den grymmaste stilen, lätt. har följt din blogg kanske ett år. Minns inte när jag hittde den men jag älskar den! You go girl!

      Reply
    • Jag heter Sara och jag läser din blogg dagligen. Jag älskar din personliga stil och alla dina übersnygga foton. Fotona gör halva grejen liksom. Sen gillar jag att du vågar ta ut svängarna (modemässigt), så ja. Det är väl därför jag följer din blogg.
      SLUTA ALDRIG BLOGGA!

      Reply
    • jag heter daria, och är 14. jag läser din blogg för jag inspereas sjukt mycket! och älskar din klädstil. jag har läst snart ett år :)

      Reply
    • Jag heter Siri, och är 17år. Har följt din blogg i ungefär ett halvår och tycker du har väldigt snygg stil och en bra blogg. Jag inspireras mycket av dina bilder och dina outfits. Vet man inte vad man ska ha på sig nästa dag = idétorka, kan man alltid gå in här och få snygga tips!

      Reply
    • Jag heter Ida och är snart 15 år. Jag älskar mode och vågar oftast ta på mig det jag vill ha men har jag något som inte fjortisarna har så får man genast “avundsjuka” blickar av de. Men varje gång jag klickar in på din blogg så blir jag inspirerad och vågar ta på mig det jag vill ha! Jag har följt din blogg sen i somras typ :)

      Din blogg är grym och du ser så snygg ut!

      Pusss

      Reply
    • Mitt namn är inget mindre än Jenny, 16 år.
      Det var för kanske ett år sen, jag läste en annan modetteblogg så poppade din upp på sidan, jag klickade mig in, läste lite, och klickade inte in igen. Sen för ett halvår sen i somras fick jag blodad tand och var fast. Mest kanske för att du är så gripande snygg, så man vill liksom bara sitta och titta på dig, kanske vara lite avundsjuk sådär.
      (sen gillar jag starkt att du svänger ut med axelpuffar, tjocka ögonbryn och målade läppar. Eller svänger och svänger, men du fattar)

      Reply
    • hej, im a med student, i read you blog for some time already. well, you’re pretty, and you just seem like a nice person in general and i also like your style, altho i wouldn’t ever wear half of your clothes, but it just looks really nice on you anyways :]

      Reply
    • Hej! Jag har läst din blogg i nästan 2 år hittade den av en slump, sen var jag fast ;) Jag läser för du skriver på ett sånt sätt som fångar mig och bilderna är så fina, dessutom kommer du med så många bra tips på tex smycken ,skor och kläder :) (bor i dalsland)

      Reply
    • för jag vill va som du men kan inte för jag är för ful :(
      jag klär mig typ som dig och din stil men det blir fult.
      hejdoooo

      Reply
    • jag heter johanna och är 16 år, har följt din blogg ungefär ett år, började följa den för du är så snygg & klär dig så snyggt!

      Reply
    • Jag har läst din blogg i typ ett år, eller lite mer, tror jag, läser din blogg för att du har så himla fin stil och du är så duktig på att kombinera kläder och smycken! Sen är det alltid så fina bilder på dig! :)

      Reply
    • Heter Emma, fyller snart 23, bor i gbg och bloggar själv på emmahas.se. Jag fastnade för din blogg i somras när du precis köpt ett gult nagellack. Din blogg var full av färg, fjädrar och outfits som inte är helt typiska på modebloggare, ganska gubbigt men ändå väldigt rockigt och tjejigt. Du kompletterar min inspirations-bokmärkeslista då man känner för att vara lite nytänkade i sina klädkombinationer. =) Dessutom älskar jag att du använder läppstift!

      //Emma Hå

      Reply
    • Julia, 18 år. Har läst din blogg i evigheter, innan det var jag även en flitig kikare på din bilddagbok när man höll på med sånt haha. Har alltid tyckt att du är sjukt snygg och en grym inspirationskälla, that’s why! :)

      Reply
    • Jag heter Elina och bor i Falkenberg, går i nian. jag har läst din blogg i kanske ett halvår, varför? för att få inspiration, du har en grym stil och du kombinerar kläder grymt :D

      Reply
    • Hej jag heter Magdalena och jag bor i Luleå. Jag har läst din blogg i ungefär ett år snart och jag läser den för att du har en sån fin och unik stil som man blir väldigt inspirerad av. Du är så duktig på att kombindera kläder och accessoarer :) Du tar väldigt fina bilder och sen så uppskattar jag dina tips på olika sminkprodukter, olika skor, smycken osv. Du verkar vara en sån snäll och ödmjuk tjej också, din blogg är bäst!

      Reply
    • glömde säga att du är grymt snygg också hehe

      Reply
    • Hej Angelica!

      Vill börja med att säga din blogg är helt underbar man blir helt glad av att få läsa den varje dag. Jag har följt din blogg sen nästan första början av förra året. Egentligen är inte jag en sån som sitter och läser bloggar. Men din har alltid varit så speciell för mig att läsa och dina bilder är fantastiska så på så sätt har man fastnat för att läsa den varje dag. Det är lika spännande varje gång att få se din balla klädstil och man får en så otrolig insperation av alla dina olika blandningar. Du är så speciell på ditt eget sätt som bloggare och jag hoppas att du kommer hålla på med det ett bra tag till. Kram :)

      Reply
    • Jag såg att du var med i Dollyblonds blogg då hon skrev att du hade en grym stil! Då klickade jag självklart på bloggen och woooops så kommer du fram. Den finaste, mest underbara och gudomliga Angelica! Jag diggar din stil och din skönhet till max! Har även visat din blogg för mamma och syster, jag berättar typ om dig till mina vänner hela tiden:”Hon har en jävligt grym stil, den tjejen haha”! Älskar dig, tack för att du lägger ner din tid för att inspirerea folk!
      Kyss

      Reply
    • Jag heter Sofia, är 20 år och bor i Luleå. Jag läser din blogg för att du har en sjukt grym stil och är så sjukt snygg!!! Inspireras av dig mkt och skulle vilja “våga” klä mig som dig utan att känna mig löjlig, alltså dom mer extrema trenderna om man får kalla dom så. Svart läppstift, stora utsvängda byxor osv… Andra kanske fattar vad jag menar! Läst din blogg i några månader, du har sveriges bästa blogg!

      Reply
    • Jag har läst din blogg sen i somras. Älskar dig och din blogg för man blir så insperedad. Nu vågar jag sätta på mig lite anulunda kläder , inte det vanliga som jeans och en tröja .. Du är otroligt vacker och snygg , gillar dina coola bilder också :) Du är en av mina favorit bloggerskor :) <3

      Reply
    • Jag är Emelie, 22 år från grannstaden – NORRKÖPING =) Kikar in här för att beundra dina otroligt snyggt matchade klädtrasor ;) du har hur fin stil som helst och jag gillar att du vågar bära precis vad du vill. Och självklart för att du är en östgöte precis som mig då, haha.

      Vet inte exakt hur länge jag har besökt den här bloggen, men tror det var nångång då efter du hade varit i Rom! STOR KRAM

      Reply
    • Tjenamors!

      Ja de är väl ganska självklart, sjukt härlig stil på kläder, fina bilder så de blir kul att läsa därför osvosv.. Har tyvärr inte läst den så länge, kanske sedan i början av hösten. Men de kommer fortsättas att läsas från mig :) Kram

      Reply
    • hejsan svejsan! Jag heter Cecilia, och har väl följt din blogg i snart ett år tror jag! Direkt när jag hittade din blogg så blev det min favorit blogg och det är den fortfarande. Du är ju sjuukt snygg och har sjuukt snygg stil!! Men i alla fall, jag bor i Halmstad och fyller snart 18 år om 1 månad och 2 veckor ungefär! Jag lever livet just nu, går i skolan, och jobbar, men umgås mycket med mina kompisar och festar en del! hihi det var lite om mig. Puss på dig!

      Reply
    • Jag heter Fanny, är 14 år och läser din blogg för du har as ball stil, ger mig insperation. Jag har läst din blogg dagligen i typ ett halv årnu , läste den bara då och då förut.
      Kramis! :)

      Reply
    • Jeg er en snart 18 år gammel jente fra Norge! Siden jeg fant bloggen din for typ et år siden har jeg vært fast leser. Du har en fantastisk fin stil, utrolig pen og en inspirerende blogg :D

      Reply
    • 20 åring från Gävle som läser din blogg för att den är så sjukt inspirerande! Gillar att du klär på dig rätt otippade matchningar och ändå är hur snygg som helst. Tror jag läst bloggen i drygt ett år nu.

      Fortsätt inspirera!

      Reply
    • Heej! mitt namn är sandra är 17 år och har läst din blogg är snart över ett år nu. och frågan är varför ska man inte läsa din blogg?!?! Den är ju så otroligt jävla inspirerande och du är så jäkla snygg och fin så det är helt sjukt! Din stil är riktigt riktigt ball :)

      massor med krarm till dig!

      Reply
    • Jag heter Ellinor, är 18 men ska fylla 19 år.
      Jag har följt din blogg huur länge som helst, ungefär när du började gissar jag. Råkade bara komma in på din blogg av misstag och fy fan vad jag inte ångrar det. Jag får en redig (småländska) inspirationskick ifrån dig varenda gång jag klickar mig in på din blogg!!

      Reply
    • Jag fyller 17 efter sommaren och läser din blogg eftersom du har en väldigt inspirerande stil! Du har en blogg om kläder och mode samtidigt som den är personlig med bilder från fester och andra tillfällen med vännerna och familjen. Det är bäst när man får lite av varje tycker jag! Jag har följt din blogg rätt länge och är en av dem jag är först med att kika in på när jag sätter mig vid datorn! Tack för en jättebra blogg :)

      Reply
    • en brud från grannstaden MOTALA!
      jag läser din blogg eftersom du är en av dem bästa, helt klart, och du är sjukt snygg och har sjukt snygga kläder. Och dina bilder är ju just AMAZING! :D keep it up girl!

      Reply
    • Karin Nordin 21 år, fotbolls- och smink nörd, som härstammar från sundsvall och följt din blogg i 1 år nu cirkus :)liten hemlis, försöker härma din stil (sjukt snygg), går väl sådär ibland :) haha

      Reply
    • jag heter klara och ör 14 år och jag har läst din blogg i typ ett år!:) och jag läser den för att den är så himla inspirerande och galen, älskar alla dina kläder och du är så sjukt snygg!! kraaam

      Reply
    • Karolina, 15 år från Göteborg. Älskar kläder och har ett brinnande intresse för att skapa eget och utveckla min personliga stil. Detta är lite av anledningen till att jag läser din blogg. Din stil är verkligen inte precis som min men jag kan finna inspiration i det du gör ändå. Hitta små idéer som jag kan göra något eget av. Jag älskar även att du har så stark personlig stil som på varenda outfit lyser DU vilket jag känner är sjukt inspirerande och något som jag strävar efter. Jag har läst din blogg lite över 3 månader kanske. Du verkar som en sjukt ball tjej. Keep up the good work för jag tror att du kan gå hur långt som helst!
      Kram

      Reply
    • Michaela, fyller 20 på måndag. Jag studerar journalistik och är bosatt i Helsingfors, Finland. Jag läser din blogg för att du inspirerar, bjuder på dig själv och verkar vara en riktigt go tjej!

      Reply
    • hej, i’m Lilla, i’m from Hungary. I’m reading your blog, because it’s fun and you have great pictures. And also a good opportunity to practice swedish :):)

      Reply
    • Anna Benedicte, Norge. Liker bildene dine, og stilen din – spesielt miksingen din av forskjellige plagg(utrolig inspirerende). har kun lest den en måned!

      Reply
    • Amanda heter jag. Kommer faktiskt inte ihåg när jag började läsa, minns bara att jag fastnade direkt. Sedan dess har jag läst din blogg varje dag. Med din stil som är sjukt ball och din grymma personlighet har du hjälpt mig många gånger när självförtroendet inte är på topp. Så tack för det!

      Reply
    • Hej! Jag heter Elin och är 15 år och kommer från göteborg. Jag har just börjat följa din blogg, kanske följt den i en månad eller något. Jag tycker att din blogg är fantastiskt bra och du har så snygg stil! Jag har ett stort intresse för mode och du är en väldigt stor inspirationskälla för mig! Kram!

      Reply
    • Hej! jag heter Maja och kommer från festivalstaden nr 1(eller 0)..ARVIKA!
      tycker att du har en otroligt fin o egen stil och ge inspration! vågar vara dig själv helt enkelt! :) KRAM

      Reply
    • Johanna, 17 år från Stockholm. Är en musiknörd som går 2a året på Rytmus.
      Jag följer din blogg för att du har en helt otroligt bra stil. I bloggvärlden så är det din, Esmeraldas blogg och StockholmStreetStyle som jag följer. Ni ger så mycket insperation!
      Jag har följt din blogg sen i början av sommaren!
      Fortsätt som du gör! :)

      Reply
    • jag läser pga att jag är helt fast. otroligt inspererande och häftig verkar du eller är. jag har verkligen fått lite selfasteam angående kläder, TACK. så för att sammanfatta, en inspererande blogg, bra blogg. Men det bästa är ditt osjälviska jag när du skriver, bara helt neutralt utan överglänsningar.

      hej

      Reply
    • Jag är snart 17 år och bor i Kiruna. Har läst din blogg i nåt år kanske. När jag hittade den blev jag fast och läser den varje dag, älskar dina outfits och allting! Blir grymt inspererad!

      Reply
    • hej!:) jag heter josefin och jag är från arvika, värmland. jag började läsa din blogg efter att en kompis, marit, länkade dig på hennes blogg. tror det var förra våren ungefär! jag gillar din stil och dina bilder på bloggen, så det är nog därför jag är så fäst vid din blogg:) läser den i stort sett varje dag:)

      Reply
    • 14 årig tjej från växjö som avgudar dig och din stil och sättet du vågar klä dig på. läste din blogg lite slött och sedan såg jag att du hade skrivit att två tjejer skrattade åt dig när du var ute i dina makalöst härliga kläder och då kände jag att fan, den här bruden är verkligen grym, hon skiter i att folk skrattar hon kör sin egen stil. så jag ser väl lite upp till dig också, du är dig själv och du skäms inte för det. sådana människor behövs det fler av så fortsätt bara vara så amazing som du är!

      Reply
    • I’m a fifteen-year-old norwegian who’s always looking for new blogs. A very small number of the blogs I’ve found have caught my interest, but yours is really great. I like your style, girl!

      Reply
    • Tja Alexsandra här! 20bast är jag.
      Teckna, experimentera med bakande och inreda är mina favorit sysselsättningar! Mode är jag förstås extremt intresserad av annars hade jag nog inte följt din blogg^^.
      Tror jag läst din blogg i 1-2år, så trogen läsare här:)!
      Fastnade på din blogg just för jag fullkomligt älskar dina bilder! Kollar oftast mest på bilder när jag läser bloggar, är bilden väldigt spännande eller vad man ska säga brukar det bli så att jag läser inlägget med.
      Sen verkar du vara en väldigt cool och intressant tjej då givet att man inte kan sluta följa din blogg.
      Just det! Sen tycker jag du visar att man ska följa sina drömmar och inte ge upp, utan de kan bara slå in om man försöker förverkliga dem.
      Kramisar A

      Reply
    • Elin Meyer, 18 år, Borlänge. Såg dig på peace&love 2010 men insåg inte förrän efteråt att det var dig jag sett, haha! Har läst din blogg sen du var/bodde i Rom, vette fan hur jag hittade hit faktiskt, men tur det var att jag gjorde det! haha. Älskar din stil och att du vågar! puss & kram

      Reply
    • annna heter jag och är 16 år. jag har läst den sen sommras, det var en kompis som tipsa om hur snyggt du klädde dig. önskar man kunde få din garderob och ditt utseende! jag tycker om att du skriver så mycket om kläder och smink! you are the best

      Reply
    • 17 årig tjej från Uddevalla! Läser din blogg p.g.a att den är väldigt intressant, du har väldigt fina och unika bilder, du har en otroligt snygg stil och du är väldigt vacker. Började läsa din blogg för inte alls så jätte länge sedan, en tjej hade dig som länk så det var så jag hittade din blogg! :)

      Reply
    • 18 åring från tomelilla som älskar din blogg. Du ger mig så mycket inspiration och jag tycker att du är awesome! keep up the good work, wonderful!

      Reply
    • Madeleine, 19, bor just nu utanfor London och jobbar som au pair. Har foljt dig innan du skaffade blogg, nar du hade ett konto pa bilddagboken. sa nagra ar hehe :)

      Reply
    • GOOD DAY MISTÅR ! jag är 2O år och jag hitta dig när du blev länkad på blogg.se så jag har läst din blogg sen du va i rom ! ohhh va jag älskar dina bilder! spec du och din pojkvän ni är så söta :)

      Reply
    • Jente på 22 år fra Norge, bor og studerer i Oslo. Jeg oppdaget bloggen gjennom en norsk blogg som anbefalte din blogg. Følger bloggen din gjennom bloglovin, så er innom nesten hver dag :)

      Reply
    • Hej Angelica :) jag har läst sin blogg ungefär ett år nu. Jag är 18 och tycker du verkar vara en super go tjej och tycker din blogg också är super härlig!

      Reply
    • Sofie, 13 år, bor i Norge og JEG ELSKER STILEN DIN! Spesielt om sommeren, og du er en stor inspirasjon for meg. Jeg er ett skikkelig sommermenneske som er som deg: KAN IKKE VENTE TIL SOMMEREN, og alle de nydelige klærne jeg skal se fram til og bruke. Jeg er blitt en fast leser etter..hm husker ikke presis når jeg begynte å lese bloggen, men jeg tipper rundt Oktober. Siden oktober (ca) har jeg besøkt bloggen din hver dag, og jeg gleder meg alltid til neste innlegg! Ikke minst ser du også alltid goodlooking ut! Keep up the good work Angelika. Klem sofie

      Reply
    • marte, 17 år fra norge. jeg leser bloggen din på grunn av de fantastiske antrekkene dine, som inspirerer meg gang på gang! også er du utrolig søt :)

      Reply
    • ana-maria, 15 år. bor i en liten stad utanför göteborg, stenungsund heter det! grym blogg!

      Reply
    • Tja! Emilia heter jag. Läser din blogg för det flödar över med inspiration och du är så grymt snygg! Avis på ditt utseende och din snygga garderob. Jag var tillsammans med en kille för ett tag sen som tydligen är väldigt bra vän med Lina Henriks. Vet att du känner henne, såg det på facebook för länge sen. Nu låter jag som en superspion men visst upptäcker man sånt ibland. Tyckte det var lite roligt!

      Reply
    • Tja! Emilia heter jag. Läser din blogg för det flödar över med inspiration och du är så grymt snygg! Avis på ditt utseende och din snygga garderob. Jag var tillsammans med en kille för ett tag sen som tydligen är väldigt bra vän med Lina Henriks. Vet att du känner henne, såg det på facebook för länge sen. Nu låter jag som en superspion men visst upptäcker man sånt ibland. Tyckte det var lite roligt!

      Reply
    • mitt namn är maria, går sista året i gymnasiet och älskar konst i alla former – kläder, utseende, tavlor, inredning osv. en anledning till att jag läser din blogg är för att jag älskar hur du varje dag har något nytt och spännande att bjuda på i klädesväg! älskar att du sticker ut och din stil är så fantastisk och fantasifull tycker jag. tackar för din inspiration! kram :)

      Reply
    • Hej! Jag hittade din blogg genom elin wahlbergs blogg och sen dess har jag läst din blogg som är runt 1,5 år ungefär. Jag tycker att din blogg är bra för att du har en grymt underbar stil och att du inte bara skriver om mode och kläder utan lite musik och texter. Din blogg ger mig även insperation, du blandar budget och lyx vilket är grymt! Sen är det också roligt med bloggare som inte bor i en storstad som Stockholm för jag själv bor i lilla hålan finspång så det är härligt med din blogg. Ha det gött och ta hand om dig! Kram Amanda

      Reply
    • Michaela Svanelind, 17 år. Bor i lilla staden Säffle i Värmland. Går naturvetenskapliga programmet på Karlbergsgymnsiet i Åmål. Jag läser din blogg för jag tycker du har en så himla snygg stil! Och din blogg handlar inte bara om dina kläder utan du berättar lite mer om dig själv och vad du gör under dagarna. Läser även andra bloggar på modette och utanför modette men du ligger verkligen bland dom bästa! Ha det bra och fortsätt va bäst! Kram!

      Reply
    • jeg er camilla fra norge og har lest bloggen din fast i ca 6 måner.
      jeg er snart 18, og leser bloggen din fordi du er så utrolig inspirerende og pen + at jeg elsker bildene dine, og at du oppdaterer ofte!

      Reply
    • Jag är en tjej som bor utanför Göteborg. 18 år.
      Jag har nog läst din blogg sedan ett-två år tillbaka.
      Tycker det är kul när folk vågar testa på olika klädstilar och äventyr i livet, det är väl en utav anledningarna varför jag läser din blogg. Kul också att inte bara läsa om kläder, utan sitt egna liv. Livet handlar ju liksom inte bara om kläder. ( även fast det ibland känns som det.)

      Reply
    • elly heter jag, fyller 15 i sommar. följer din blogg för du har en grymt bra stil! hittade din blogg sommaren 09. Du är min favoritbloggerska. Keep up with the good work girl!

      Reply
    • Jag är en 16årig hästtjej från en liten stad i blekinge, läser din blogg flera gånger om dagen och totalt ÄLSKAR den! Inspireras något otroligt av dina outifits och stil tips! Din blogg gör mig glad för du vågar vara dig själv och vågar vara “udda” och det är så sjukt coolt enligt mig. Så fortsätt så här! Kramar / Maja

      Reply
    • En 21årig tjej från Skellefteå, pluggar lärare i Umeå! Har hittat din blogg av en slump genom en skelleftetjej som länkade din den en gång (pga din coola outfit) hehe. Sen har jag fastnat för att du inspirerar, främst med din stil – att våga sticka ut och köra på det MAN SJÄLV tycker är snyggt! Har väl läst den i ett halvår kanske. Every single day ;) Ha en fin helg!

      Reply
    • Herregud! Angelica du MÅSTE göra ett inlägg om hur du gjorde den här uppsättningen: http://nyheter24.se/modette/angelicablick/2011/02/17/strange-people-do-strange-things-2/#comments. Helt crAzy snyggt!!

      Reply
    • Hi,I’am Sara,I am from Spain I love your blog you inspire me a lot.

      Reply
    • Jag är en 18 årig tjej från Malmö. Jag läser din blogg för att jag älskar dina outfits och du är verkligen en inspirationskälla, kan dessutom inte få nog av dina secondhandfynd och hur du använder dig av dom! Jag har läst din blogg från första början, för flera år sedan följde jag alltid din bilddagbok för jag gillade dina bilder :-) och sen du började länka din blogg där så började jag läsa den!

      Reply
    • Hej! Jag är en tjej på 13 år och jag har läst din blogg i ett halvår kanske. Jag läser den för att du har den mest personliga stil jag sett på länge, och jag älskar den. Du har själv inspererat mig till att ta fram min stil.
      Jag älskar din blogg!

      Reply
    • Mitt namn är Selma. jag fyller 14 i oktober och bor i blekinge. på fritiden spelar jag fotboll och innebandy.Jag gillar även mode. Jag läser din blogg för att du är så otroligt vacker och har grym klädstil. Du inspirerar som tusan! Jag har läst din blogg i ungefär 2 år. Vill bara säga att du ska fortsätta blogga så länge du kan för att det är typ bara din blogg som jag följer:) Du är väldigt fin och när man ser dina ögon på dina bilder så ser man ärlighet!
      kram Selma!

      Reply
    • emelie heter jag och jag har följt din blogg i cirka 7-8 månader. jag kikar in varje dag och kollar på dina underbara klädval bilder och tips..
      du har liksom en “feel good feeling” över hela bloggen! :) keep up the good work angelica blick.

      Reply
    • Jag är en Örebro-student på 18 år och började nog läsa din blogg i somras om jag gissar rätt..
      Anledningen är nog för att du har en inspirerande stil och jag vågar nog säga att du klär dig bäst i Sverige :) Gillar att du blandar nytt och gammalt också! Brukar drömma lite ibland att jag har din garderob och kan blanda precis hur jag vill (skulle nog bli så som du gör, för det blir ju grymt snyggt)..
      Ha det så bra :)

      Reply
    • Hej!
      Jag har nog följt din blogg i ett halvår på et ungefär :)
      Jag följer den för att du lägger ut så mång vackra bilder och du har en så bra stil!!! du är så vacker ska du veta!!

      Reply
    • hej , jag heter Ebba och är 16år bor i nedre delen av sverige. Jag har följt din blogg i kanske 1 år nu, ångrar att jag inte började läsa den tidigare. Jag älskar din blogg! Jag följer den för att jag älskar din stil, den är så trendig och personlig och du vågar verkligen ha på dig det du tycker är snyggt! Önskar att jag vågade göra det samma. Du uppdaterar ofta och det känns som om man känner dig, du delar med dig av en del personliga saker och det gillar jag att läsa. Och det bästa av allt du är så INSPIRERANDE! Så sluta aldrig blogga!
      ha en trevlig kväll, kram ebba (:

      Reply
    • Hej ! jag bor i Linköping och är 16 år. Jag gick till “denim Gallery” bara för att få se vad du hade på dig just den dagen och nu går jag till hm ;) jag älskar att du är så kort och får alla kläder att se så underbara ut ! jag är inte heller så lång så du är min största inspirationskälla :D Jag började läsa din blogg i höstas ! när jag var inne på den första gången så gick jag igenom typ “alla” sidor direkt ! Älskar eran lägenhet förresten :) as snyggt inrett ! ha det så bra <3 puss

      Reply
    • emelie heter jag. 17 år. har läst din blogg hur länge som helst. enda från början när du inte var känd. så borde vara två år eller något, om inte mer? troget fan helt enkelt ;) läser din blogg för du är speciell på ett bra sätt och för att jag tycker du gör detta helhjärtat. varje dag

      Reply
    • Hej fina Angelica! Jag heter Jennifer, är 22 år och har följt din blogg ungefär ett halvår. Hittade hit av en ren slump och fastnade direkt för din stil. Sedan kom jag att fastna för att du verkar vara en så jvla härlig tjej också!

      Keep up the good woooork! puss å kram

      Reply
    • Jag heter Alva och är snart sjutton år. jag har läst din blogg i några månader och jag tycker den är superbra! jag brukar titta in framförallt för att din klädstil är satans snygg. fortsätt blogga!

      Reply
    • Jag heter Paulina och jag är 18år, bor i lilla Skellefteå och har läst din blogg sedan i sommras någon gång tror jag. Minns inte ens hur jag hittade den :)
      Jag har fortsatt att läsa din blogg för att du har en egen stil för det första och man blir inspirerad. Även om inte jag klär mig likadant så gillar jag att se på det sedan blir man alltid lite inspirerad till något. Sedan att du blandar det hela med lite humor så blir det roligt att läsa också och inte bara se dagens outfit i varje inlägg nästan!

      Reply
    • Nellie och snart 18 år. Har läst din blogg i snart ett år och går in flera gånger om dagen! Du ger sjukt mycket inspiration!

      Reply
    • Jag heter Emma, 17 år, och bor utanför Linköping, älskar din blogg, du har en sjukt snygg stil. Har läst den i typ ett halvår :) Och jag lovar att nästa gång jag ser dig ska jag gå fram och hälsa ;)

      Reply
    • Hej! Heter Dilan, är 17 (snart 18) år och tycker att du är en sådan sjukt häftig brud. Har följt bloggen sen september tror jag. Du verkar väldigt ödmjuk och har en sådan originell och underbar klädstil att det är omöjligt att inte följa din blogg.

      Reply
    • Jag tycker om dian bilder och insperaras av hur du klär dig. har väl följt din blogg i någon månad och gilalr den skarpt

      Reply
    • Valerie och är 14 år. Började läsa din blogg nån gång i sommras, det var då jag skapade min blogg och skulle fixa en sån dära..vad heter det (?) aja bloggportalen.se sak på min blogg och gick in på Linköpings ( bor också här) mest lästa privata bloggar och där var din blogg!! din gamla blogg då, men från den gick jag till din nu varande. Sen dess har det varit min favorit blogg. Du är vacker kvinna!!!!!Och sjukt inspirerande!!!!!

      Reply
    • tjosan, 15 årig tjej som älskar mode!
      du har cool smak, snygga och vackra foton och texter och det är massa insperation. Har följt bloggen 1-2 år kanske :)

      Reply
    • heeej angelica!! jag har följt din blogg ett längre tag nu och tycker den sticker ut i mängden som bara den!! din klädstil är så sjukt cool och man blir så otroligt inspirerad:-) tummen upp för dig! har till och med en egen app på min telefon som heter angelica blick som jag kan klicka upp så snabbt och enkelt som helst och läsa din blogg ;-) hehe! kram

      Reply
    • Jag är Claudia, går i 9an, brinner för mode, älskar kläder men har aldrig råd att köpa något, älskar även att sjunga, gillar att blogga (http://modeklok.se) driver på egen hand en smyckesshop nextobsession.se
      Jag läser din blogg för den är grymt inspirerande, du verkar va en underbar person, för att jag älskar din stil, du uppdaterar ofta. Finns alldelses för många anledningar och ord, men enkelt sagt du är bäst!
      Hmm.. i somras började jag läsa den dagligen, alltså när mitt modeintresse kom.

      Reply
    • Hej jag heter Lollo , bor i karlstad och är 13år:) Jag började läsa din blogg i sommras, tycker det är en sjukt bra blogg med massa olika tips! Jag läsnar också din blogg för att få tips om jag senare kanske ska skaffa en blogg själv. Älskar dej och din blogg!:)

      Reply
    • Och sen är du världens snyggaste!

      Reply
    • Jag heter Johanna, är 19 år och bor i Oslo. Jag har läst din blogg sedan augusti, hittade den och blev helt fast på en gång. Jag läser den för att du har så sjukt snygg stil och jag inspireras av dig. (du är nog den bloggerska jag inspireras mest av). Du verkar va en så otroligt härlig och ödmjuk person!

      Reply
    • Hej! Maryam heter jag och är 15 år och den främsta anledningen till att jag läser din blogg är att du har sån jävla grym stil. Alltså, jag har inte sett någon som är så självsäker om sin stil och vågar sätta på sig var som helst och verkligen rocka det. Din stilkänsla är helt unik, helt olik de andra bloggarna, som t.ex Kenza. Jag känner att hon ibland kör för tråkiga klädval och inte riktigt vågar “push it to the next level”. Det behövs verkligen fler som du, som är som en enda stor färgfläck i bloggvärlden, som livar upp stämningen. Du inspirerar mig! :)

      Reply
    • Jag läser din blogg, för att jag är intresserad av mode osv… Jag tycker då att din blogg är riktigt bra. Och bloggen drivs också av en väldigt fin människa! =) <3

      Reply
    • Jag heter Nina och är 16 år, läser din blogg för att jag gillar din stil, dina bilder är superfina men främst för att du är drop dead gorgeous! du förstår nog inte hur vacker du är! nu säger jag inte det här för att fjäska, men du är nog den vackraste människan i sverige. Iaf av alla människor jag har sett. Din blogg är grym btw!<3

      Reply
    • Tjej från Norge, 20 år gammal. Följt din blogg sen sommaren typ. Läser din blogg for att du har så fin stil och for att du gir mig mycket med inspirasjon:)

      Keep it up!:)

      Reply
    • Juste lite fakta om mig då=)
      jag heter Amanda, och är 12 år gammal. Men skulle önska lite äldre. Jag gillar som sagt mode m.m, och läser mycket bloggar, och driver själv en blogg. Jag älskar stil och design! Och det är då därför jag kollar din blogg! =) nu vet du lite mer om mig ;) ha det bäst!

      Reply
    • Matilda, 15 år, läser din blogg för att du har så grymt fin stil och har läst den sen i somras någon gång! :)

      Reply
    • Jag är en tjej som bor i sverige, stockholm. Jag har följt din blogg i snart ett år tror jag.
      Jag läser den därför att du är snygg, klär dig mycket snyggt. Du är bara allmänt SNYGG och BÄST!

      Kram. <3

      Reply
    • Hej! En 21-årig Anna skriver här och jag är en finsk tjej som bor i Helsingfors. Jag har läst sedan sommaren olika bloggar från nyheter24 och en dag råkade jag komma in till din blogg och blev fast, beroende av att få se mera inspirerande inlägg. Japp så sedan dess har jag följt din blogg och måste säga att du hör till mina bloggfavoriter! :) Människor som gillar mode upp till 200% skall absolut läsa din blogg, du vet vad är grejen! :)

      Reply
    • Har följt din blogg sen jag såg i Modeflickan, du var typ med i ett reportage om några outfits i veckan! det var rikigt fint så jag checkade in det i våras tror jag, och fastnade. Har en kompis i Linköping, så när jag var där så gick vi på stan, men du jobbade inte den kvällen! Jag som stod och letade inne på H&M, haha….gillar din blogg för du har en otrolig stilkänsla och inspirerar!

      Reply
    • Jag heter Sarah och har följt din blogg i säkert 1år nu om inte mer. Anledningen te att jag följer din blogg är att din klädstil och ditt sinne för mode är otroligt! Du får plagg som jag aldrig skulle ha på mig eller inte tycka vara något att ha om jag såg dom ligga i en affär, att se hur bra ut som helst! Det är otroligt inspirerande att se dig våga ha på dig lite annorlunda plagg/ha en egen stil. Du är inte mainstream och det är grymt.
      Fortsätt med vad du gör och hur du skriver på bloggen, det är verkligen uppskattat!
      Kram :)

      Reply
    • Hej! Jag heter Paulina och jag är 18 år :) Jag läser din blogg för att du har den bästa modebloggen jag vet och jag älskar din stil och hur du matchar kläder. Dessutom gillar jag dina citat du använder som titel på inläggen, det är ofta från låtar man själv lyssnar på :) Jag gillar dina bilder på dig själv, för du är trygg framför kameran och jag själv gillar att fotografera så det är kul att se någon så bekväm framför kameran som du är. Jag har läst din blogg sedan i somras och jag hoppas du fortsätter blogga! Jag gillar också att du köper en del på second hand. Jag tror du inspirerar många för mig inspirerar du mycket iaf! :)

      Reply
    • Nathalie, 17 år, från lilla Kinna utanför Göteborg. Har läst din blogg i ungefär ett halv år nu. Har exakt samma stil (och hår :P) så känns som att läsa sin egen blogg fast jag slipper skriva och grejja med den själv ;). Tycker din blogg är rolig och personlig, kör på bara :D

      Reply
    • Filippa, 14 år och bor i härnösand som ligger i norrland! Har läst din blogg i ungefär ett halvår… Youuu’re so beautiful!

      Reply
    • Jag heter Sara, är 19 år och bor i Linköping. Vi gick i samma skola, vidingsjöskolan ;) jag och min kompis var typ hemma hos dig eller din kompis evelina(?) och ni lärde oss er dans som ni vann med på den årliga “melodifestivalen” i skolan :P Du kommer nog inte ihåg mig :P. Har läst din blogg i ca 1 år och tycker den är toppen. Älskar din klädstil :)

      Reply
    • Hej jag heter Selma är 16 år och bor i lilla staden skövde. Jag har läst din blogg i kanske 6 veckor nu och fick reda på din blogg via en vän till mig som sa att du hade en stil som jag skulle kunna gilla. Det jag VERKLIGEN!! Du gör din blogg så personlig och så himla bra genom att ta fina bilder och ha så snygga kläder! Jag gillar den här rockstilen du brukar ha sådär…jag skulle iaf aldrig våga ha på mig kläder som du har…riktigt vågat! KRAMKRAM

      Reply
    • Amalie, 18 år, fra Norge :) Leser bloggen din fordi den er den beste, rett og slett. Du oppdaterer ofte og har nydelige bilder. Tror jeg har lest den i et år; har ingen planer om å stoppe.

      Reply
    • hej, jag är en flicka 19 år och bor i finland. jag har läst din blogg sen du var i italien :)
      din blogg är en av mina favoriter, du är sjukt vacker och har så cool style! :)

      Reply
    • Jag är en 18 årig tjej från Varberg som älskar kläder! Och jag älskar att läsa din blog och få en massa inspiration. Jag har en blogg om hur man kan leva möljövänligt i Varberg och mitt inttresse för miljön är stort. Därför tycker jag om att du köper mycket second hand. Din stil är grymt snygg. Eftersom jag själv blandar olika stilar hela tiden så är det jättekul att få inspiration från någon annan som också gör det! :)
      Sluta inte blogga, du är ascool!
      Ecokärlek,
      Linnea

      Reply
    • malin heter jag och är 19 år. kommer från östersund i jämtland. jag läser din blogg för jag blir så inspirerad av ditt utseende och din klädstil. du klär dig på så många sätt som jag själv skulle våga/vilja. jag har väl läst din blogg i ett år nu! puss

      Reply
    • Hej fining! Jag har följt din blogg i över ett år (tror jag). Ända sedan du inte “blivit stor”, så att säga. Så himla kul att se bloggen, dig och din stil växa! Jag är 18 år gammal och inspireras otroligt mycket av dig. Det är bland annat tack vare dig som jag har funnit min egen stil; du visar verkligen hur ballt det blir om man vågar! Stort tack för en grymt bra blogg tjejen. 1000 kramar!

      Reply
    • hej, 15årig tjej från västerås. klickade mig in på din blogg för ca ett år sen och har enda sedan dess har jag drogat din blogg, älskar förövrigt din stil, och klädstil enormt. speciellt hur du blandar t.ex secondhand kläder med acne, och billigare med dyrare! , fortsätt som du gör.
      Kramar från västerås !

      Reply
    • Tja! Malin 18 år från lilla Motala. Fastnade för din blogg främst för ditt fina hår och din snygga klädstil :) vet inte riktigt hur länge jag följt din blogg nu men ett halvår åtminstone!

      Reply
    • Hej fina du! Jag heter malin och är snart 18 år. Har läst din blogg i ca ett år eller mer, hittade din gamla blogg och läste igenom nästan hela, tyckte du va så himla vacker och ville bara fortsätta se massa bilder. Hittade då din nya blogg och blev skitglad. Följer den varenda dag! Jag fick VÄRLDENS finaste och bästa komplimang för inte så länge sedan. Det kom fram en tjej och sa “Vet du vem du är lik? Angelica blick!” SNACKA om att jag blev glad. Såg dig på peace&love 2010 vid bajjamajjorna haha, vågade inte hälsa men om du ska dit i år så hoppas jag att jag träffar dig! Forsätt som du gör för du är så förbannat jävla bra!

      Reply
    • Jag heter Cazandra, kommer från Lkpg men bor i Bollnäs just nu. Jag har gått på munken som dig fast årskursen över dig så det är lite därför jag började läsa din blogg för ca 1,5 år sen (du är en fett snygg människa och det tyckte jag redan då!) och nu har jag fastnat för din härliga stil! :) Love it! Älskar att du klär dig med både nytt och gammalt, jag får massa inspiration :) Fortsätt så här och kör hårt bruden!

      Reply
    • Jag heter Moa Thorneus och är 15 år! Jag läser din blogg för du inspirerar mig till tusen. Jag får så mycket inspiration av dig och din blogg. Du är en klar favorit för mig! Jag har följt den i ett halvår kanske :)
      Keep up!

      Reply
    • Jag heter då Ida och är 17 i vår. Läser din blogg för dina bilder inspererar något otroligt mycket och sjukt snygg stil har du med! har följt dig sen sommras tror jag :)

      Reply
    • Jag har läst din blogg i snart ett år, jag är en tjej på 16 år som bor i Malmö och jag kommer inte direkt ihåg hur jag hamnade här. Tror det var genom blogg.se och du var på framsidan. Går oftast till blogg.se framsida för hitta nytt så det kan ha varit orsaken, vet inte.

      Jag har fortsätt att läsa och läser varje dag sedan början av sommarn förra året därför jag tycker du har så alternativt cool stil som man inte ser varje dag och som jag uppskattar. Du får mig att vilja tänka mer “out of the box” för att säga och inte bara följa mainstream stilen. Jag har börjar komma ur mitt skal tack vare dig och det är nog därför jag har stannat, för du är en sådan inspiration!

      Och jag måste erkänna, du är också väldigt snygg. Det är lättare och mycket mer behagligt att titta på attraktiva människor iklädda i snygga utstyrslar än det är en mindre attraktiv i lika snygga kläder. Vet att jag låter hemskt ytlig men det är också en orsak till varför jag checkar in här så ofta som jag gör. Men dina egobilder blir ibland lite för mycket att tåla, haha!

      Reply
    • hej! jag heter frida, är snart 15 och bor i Linköping. jag läser din blogg för att jag blir väldigt inspirerad av dig, och tycker att du är modig som vågar “sticka ut” från mängden. skulle jag också vilja våga göra! älskar din stil!
      fortsätt som du gör! :)

      Reply
    • Hej jag heter Selma Magnusson och bor i norrköping och jag totalt älskar din blogg! Grymt fin stil har du! Men iallafall, jag har följt din blogg i ett ½ år om inte mer! Världens snyggaste tjej är du också!!! Min förebild är du ju!

      Reply
    • tjaaao!
      Jessica här, jag läser din blogg för den e så sjukt bra helt enkelt! ;) Jag diggar din stil, jag DIGGAR DIG :D så sjukt cool tjej du är asså! okej nu har jag sagt det iaf! Jag bor utanför lund och är femton år (blev det idag rättare sagt) jag har följt din blogg i drygt en månad, min syrra som tipsade mig. Jag är inne på den flera gånger om dan och bara väntar på nya inlägg (a) Jag hade absolut inte haft ngt emot att ha lite av ditt utseende heller!
      många kramizar! <3

      Reply
    • tja jag heter clara! jag är 14 bast, lever i stockholm! åh, varför läser jag din blogg? dina bilder tar hem allt, sen din stil är grym från huvudet till tårna. och här får jag en hel massa inspiration ifrån!

      Reply
    • Jag heter maja 13 och bor i härnösand uppe i norrland (nånstans norr om sundsvall)!
      Jag började läsa din blogg när min kompis la ut på hennes blogg för några veckor sen om hennes favorit modebloggare och då va du och victoria törnegren med där :) Läser din nu varje dag varenda inlägg och varenda minsta ord och har gjort de ända sen jaag läste detdär inlägget. Är väldigt intresserad av mode och kläder och sådant och sklle vilja bli något i form av desiger eller modell!

      Läs min blogg!

      Reply
    • Hej på dig! Jag heter Alexandra, är 16 år och bor i Linköping. Jag läser din blogg för att du är en grym inspirationskälla och det känns som att du är den enda “ärliga” bloggerskan och bjuder på dig själv, det gillar jag (och fler med mig lovar jag)! Du verkar vara en så härlig och sprallig tjej, du är en bra förebild och det är det och din otroligt coola och originella stil som gör att jag började läsa din blogg, och som gör att jag tänker att fortsätta. =) Jag har följt din blogg i närmare ett år.

      Måste bara berätta en liten hemlis också… eftersom jag bor i Linköping så är det ju självklart att jag går till H&M i stan. Och varje gång jag är där så kollar jag lite extra efter dig, hehe… och så fort jag ser dig tänker jag att jag borde gå fram och berömma dig för en grym blogg… men vågar aldrig gå fram ändå… :)

      Förlåt för en lång kommentar,
      Stor KRAM till dig!

      Reply
    • hej:))
      i’m from finland, 18 years old and i love your bloggg!!!;DD
      you are so inspiring and, love it!!
      and you update a lot, so that’s a plus of course;)
      kisses<3

      Reply
    • Karin här! 20 år från Hallstahammar/Halmstad. Jag älskar din klädstil och snygg äru!

      Reply
    • My Name is Simone I’m 22 and I’m from Denmark, I have followed your blog on and of approx 6 months. I have followed your blog on a daily basis for 1 months now though…. I really fancy it, and think you have that extra touch we are missing by danish bloggers.

      (hope it’s okay I write in English, but I have are feeling that it is much easier to understand!)

      /Simone

      Reply
    • Olivia, snart 18 år och bor i skåne, närmare bestämt Ängelholm :) Har läst den sen någon gång i somras. Sen dess har jag varit här inne i princip varje dag, jättebra blogg!! :D Ha det bra!

      Reply
    • Skulle nog beskriva mig själv som en snart 17-årig musiknörd. Jag läser din blogg främst för att jag älskar dina bilder och din stil. Älskar folk som sticker ut och är orginella, som du är, och bilderna du tar är verkligen inspirerande. Det är dom som gör att din blogg sticker ut bland alla modebloggar, som egentligen inte är min grej. Men din blogg gillar jag! Sen gillar jag när du skriver sådana där fina texter som du gör ibland, det brukar jag också göra.. haha! Har läst din blogg i.. vad kan det vara? Ett år kanske, och jag tycker att den bara har blivit bättre! Förlåt för att jag försvårade löftet om att läsa alla kommentar med en sån här lång, haha.. kram!

      Reply
    • Victoria 17 år malmö :)
      Har för mig att jag hittade din blogg genom baveamin.blogg.se (han tipsade om din blogg där och nyfiken som alltid klickade jag självklart in :) ÅNGRAR DET INTE !!!) tror det var i september eller ngt sådant hehe !
      Gillar verkligen din blogg för att du har det där som egentligen ingan annan vågar ta på sig, de där ursnygga läppstiftet, de där otroligt balla kostymbyxorna, matcha vitt till vitt, klippa håret från otroligt gudomligt långt fint hår till kort men ändå få till det sådär jädrans snyggt !

      Jag har börjat tänka mer mode efter att jag börjat läsa din blogg och tar mer åt mig av bilderna :)
      Sen verkar du ju vara en så otroligt kick as roliga tjej också ! :D

      kram på dig eller klem som man säger på norska !
      Massa kärlek !

      Reply
    • that’s an awesome question!
      Well I’m Zaret, I’m 19, and I’m from New York. I’ve been reading your blog for about a year. I ran into it just by coincidence, because I had Filippa Strom as a friend on facebook. I don’t know how. I ran into your facebook, thought you were intereseting, idk, and saw a link to your blog, and i Love it!
      you have good photos and your outfits are fantastic!
      this is my blog: http://www.zaretbullones.blogspot.com
      It’s brand new haha!

      Reply
    • Åsa, modenörd som älskar allt som är vackert. Läst din blogg i ca 3 månader och är klart fast. Gillar din stil och ditt sätt att utrycka dig.

      Reply
    • En sextonårig tjej som bor i Malmö. Jag började faktiskt läsa din blogg för ett litet tag sen, kanske någon månad sen kommer inte riktigt ihåg när…men det var när olika bloggare blev nominerade till fashion awards…eller vad den nu hette. så såg jag att du var nominerad, kollade igenom din blogg, kollade igenom dina outfits och jag blev kär i din stil. du har väldigt fin stil, älskar dina outfits, speciellt dina sommar outfits :) och nu besöker jag din blogg dagligen :D

      Reply
    • är en tjej som är 15 år, älskar mode och du är en som inspirerar en. Älskar din blogg så himla mycket, speciellt allt med dina outfits. Jag och min syster har följt din blogg ett bra tag nu, vi går igenom den varjedag :)
      Du har en speciell stil som reprensenterar dig och ingen annan, slänger på dig det du gillar, skiter i om det är ovanligt och det älskar jag!

      Reply
    • Maja heter jag och jag är 17 år, bor i Kalmar. Jag läser din blogg för det är den mest inspirerande och bästa bloggen som finns. Totalt älskar din stil. Ha det bäst!

      Reply
    • Jag heter Tanya som är 15 år. Är helt förälskad i dig, din blogg och din abslut snyggaste stil. Har följt din blogg nu i snart 9 månader tror jag. All kärlek till dig! Puss.

      Reply
    • DIN BLOGG ÄR MIN ABSOLUTA FAVORITBLOGG AV ALLA. JAG BEUNDRAR DEJ FÖR ATT DU INTE GÖR SOM ALLA ANDRA.. DE KLÄR SIG EFTER MODE OCH INTE EFTER VAD DE TYCKER ÄR SNYGGT!! JAG ABSOLUT ÄLSKAR DIN STIL..FINNS INGEN ANNAN SOM HAR SÅ GRYMM STIL SOM DU!! DU BORDE FÅ PRIS SOM SNYGGAST KLÄDD OCH DET MENAR JAG VERKLIGEN!! DU ÄR EN ENORM INSPERATIONSKÄLLA OCH HAR GETT MIG MODET ATT VÅGA STICKA UT FRÅN MÄNGDEN !!!

      TACK DU ÄR BÄST!!!!

      Reply
    • Matilda heter jag, är 14år och bor i Norrköping. Jag följer din blogg just för att din stil är så unik vilket jag gillar, du sticker ut väldigt mycket jämfört med många andra modebloggare! Jag har följt bloggen sen i höstas.

      Reply
    • mitt namn är melli, 18 år gammal och bor i örebro. går andra året på gymnasiet. Hittade din blogg för ca 18 månader sedan. Du är alltid noga med din update och så satans snyggg så man tuppar av varje gång man ser dig!!

      Reply
    • I’m Heléne Sofie, 20 years old and from Denmark. I read your blog because you stand out. You think about your readers and often send them a thought or two. You’re amazingly beautiful and stylish. I definitely wouldn’t owning all your lipsticks and your shoes ;)
      You dare to wear things that aren’t necessarily “in fashion at the moment” – but everything really does look good on you. I bet there are a lot of other girls and bloggers out-there who see you as an inspiration. – I do. :-)

      Much love, xoxo

      Reply
    • 20 jente. norge. lest i ca 2 måneder. fikk anbefaling av annen norsk blogger. like kreative outfits, og at du bare poster 1-2 bilder av hver outfit og ikkje 5-10 som mange andre moteblogger.

      Reply
    • Jessica, 19 år och har läst din blogg sedan i somras, på något vänster så fick jag syn på en bild på dig från P&L, jag klickade mig in på din blogg och sen vart jag fast! Du är en fantastisk inspirationskälla och har verkligen en personlig stil, jag önskar att jag vågade klä mig lite mer som dig ibland. Ditt sätt att kombinera och matcha kläder och accessoarer är helt otroligt. Du kan få vilket plagg som helt att se bra ut! Sen är du så otroligt vacker i sig, och med risk för att låta gay, those lips are to die for! ;)

      Reply
    • Lovisa heter jag och är en fjortonårig tjej som bor i Portugal! Jag har följt din blogg i snart ett år och varför jag läser din blogg är för att jag älskar att kolla på dina outfits och jag tycker du är så häftig som verkligen vågar ha din egen stil! Tusen tummar upp till dig!! ;)

      Kram!

      Reply
    • Erika, 18 år från Finland. Har läst din blogg i kanske ett år och gillar den starkt! Hittade den via andra modebloggar och läser bloggen för att du har en så inspirerande stil, å gör så att bla jag vågar klä mei så som jag själv tycker, Keep up the good work! :D

      Reply
    • alva, 19 år. började läsa din blogg i höstas tror jag. älskar din blogg för både din stil och hur du verkar vara som person. du verkar vara så jordnära och go liksom. :)

      Reply
    • Emma, 91:a. Läser din blogg för att du är en så sjukt cool tjej och jag älskar din stil – från topp till tå! Du verkar vara en sån härlig och go tjej som vågar att släppa loss och även visa lite avslappnade bilder osv osv. Lätt topp 3 av alla bloggar som finns måste jag ärligt säga. Du är grym!

      Reply
    • 16 årig tjej som bor i värmland faktist, tro de eller ej men vi har också internet !! :O har följt din blogg i typ 1 år och den är underbar, det är den första bloggen ja går in på¨så fort jag sätter på datan ! tack sö mö för en bra blogg hihi:) ta hand om dej för du är otrolit inspirerande ! kram

      Reply
    • emma heter jag, är 22 år gammal, bor i höllviken (längst ner i skåne) och pluggar till frisör. har läst din blogg i ungefär 1½ år. det har blivit ett beroende att gå in och läsa din blogg varje dag, bara för jag älskar alla dina outfits, din stil, och alla otroligt fina bilder du lägger upp. och framförallt att du uppdaterar så ofta också med varierande inlägg. fortsätt som du gör snygging, du kommer gå långt:) ps. om jag får önska nåt så önskar jag att du ville svara på nån kommentar någon gång iaf, som du alltid gjorde innan:) kram på dig.

      Reply
    • hej, jag heter josefine, är 16 år och bor i linköping! Vet inte riktigt hur länge jag har läst din blogg, men länge i allafall. Du är en sjukt bra inspirationskälla och jag blir verkligen inspirerad varje gång jag går in på din blogg, kram! :)

      Reply
    • Jag heter Jessica, är 19 år och bor utanför Göteborg. Läser din blogg för att du verkar som en helt otrolig underbar person med både humor och verkar så himla snäll. Du ger så himla mycket inspiration, klär dig så jäkla snyggt och ser så jäkla bra ut! en helt toppen blogg helt enkelt:)
      har läst din blogg i över 1 år och du fortsätter bara att leverera! GRYMMMMMT!
      KRAM PÅ DIG

      Reply
    • Jag heter Josefine, är 16 år och bor i Borås. Har läst din blogg i runt 1 år kanske och jag lovar, du är den bloggare som ger mig mest inspiration med din underbara stil och ditt fina utseende! Du kan verkligen få ihop de svåraste outfitsarna men även göra en enkel grej till något suuuper-snyggt! Läser din blogg på grund av din stil, ditt utseende, din uppdatering, dina bilder.. ah, listan kan göra lång så jag avslutar med att säga: DU ÄR BÄST! :D

      Reply
    • Tjabba! Jag heter Annie och jag ser att jag är något äldre än genomsnittet på dina läsare men vafan. :) Jag är 23 år och bor i malmö och pluggar freds och konfliktvetenskap men har alltid haft ett intresse för något som skulle kunna kallas för mode. Hittade din blogg i sommras tror jag det var. Anledningen till att jag läser din blogg är att du inte har likadan stil som alla andra och du kör verkligen “all in” med din stil, vilket jag verkligen gillar. Och även om jag inte ha en stil som liknar din så får jag alltid inspiration av att läsa din blogg. Sen verkar du vara en grymt trevlig tjej också. :)

      Kram på dej, din gamle räv!

      Reply
    • hej, jag kommer från den lilla staden härnösand, även kallad härnta. jag har läst din blogg sen år tillbaka känns det som. nej men allvarligt, länge. fastnade för den och har följt med dig hit till modette, du är äckligt snygg och har nå så jevusk känsla för stil. jag vet inte, du ba lys vad du än tar på dig.

      Reply
    • Erica, 20 år & bor i Skåne.
      Jag läser din blogg mest för du är så satans snygg och för att man får inspiration av alla dina outfits!

      Reply
    • HEJ! :)
      Jag är en 16-årig finlandssvensk tjej som älskar mode!!, hamnade på modette:s hemsida för ca 6 månader sen och klickade in mig på din blogg, sedan dess har jag varit fast!, du har en sjukt snygg stil och du är helt ärligt en av mina största stil ikoner!! :)..läser din blogg varje dag, t.om. flera gånger per dag faktiskt :) och jag kommer nog aldrig tröttna! :)

      tack!

      Reply
    • Hej Angelica! Jag heter Clara, 15 år och kommer ifrån Stockholm. Jag hittade din blogg i våras har jag för mig och sen dess har jag tittat in nån gång varje dag. Jag följer din blogg först och främst för att du har en grym känsla för mode, jag älskar stilen du kör på! Du är också en bra förebild. Du är inte som alla de andra utan du är helt egen, unik. En person som det bara finns en av och det är skit bra tycker jag! Enligt mig är du helt klart den bästa av modebloggarna!
      Juste, om du planerar en ny läsarträff någon gång framöver kan du väl berätta det lite tidigare än förra gången för då missade jag det. :(

      Reply
    • Jag är en finlänsk tjej som hittade in hit för 1 år sen och jag blev riktigt lycklig av att se och läsa,kul när man kan sticka ut från mängden tänkte jag!varför jag kikar in hit är nog för att du är så vacker och man blir så inspirerad av din stil.1000p!Kram

      Reply
    • Hej. Felicia heter jag och är 15år, jag bor i Linköping. Jag är en ganska blyg tjej men när man börjar lära känna mig upptäcker man att jag är en galen typ. Jag älskar choklad, att skratta, shoppa och att drömma.

      Jag har följt din blogg i snart ett år och jag kan säga att den är helt underbar bra! Du är helt underbar bra! Du verkar vara en sån skön och cool typ. Jag måste erkänna att jag har sett dig några gånger på H&M när du har jobbat men aldrig riktigt vågat gå fram och hälsa.. Fast nästa gång får jag väl ta mod till mig, hehe :)

      P.S Glöm inte att du är BÄST!

      Reply
    • Jag heter Vendela, 16 år ifrån Örebro!
      Har följt din blogg i kanske 3 månader men har nog kollat igenom hela säkert tusen gånger! :D
      Gillar verkligen din stil och gillar att du kör din egen grej, du är så jäkla snygg och cool! ((: Fortsätt göra det du gör!
      Älskar också dina fina redigerade bilder!!

      Reply
    • Glömde skriva vem jag är haha! / Vendela

      Reply
    • My name is Christina, i’m 19 years old and i live just outside Copenhagen, Denmark. I have read your blog for about a half year now. You are very inspirational to me, it is not just your sense for fashion but also how you are as a person that really inspires me. And when I see photos of you and your boyfriend i get really happy and sad at the same time. I used to have a boyfriend when I started reading your blog and we often read it together (by the way he thinks you are awesome!)… Well it shouldn’t be about my bad love life, but I just wanted to point out that you got a AWESOME personality. I really enjoy reading. Keep up the good work, you’re doing great.

      Reply
    • Hej, här skriver en 20 år gammal läsare som heter Natalie och kommer från Schweiz. Det var ett tag sen jag hittade din blogg mer eller mindre slumpartat och sen dess kollar jag bloggen varje dag (din blogg är en av mina absoluta favoritbloggar!). Vad bra att du uppdaterar den dagligen – den är så grymt inspirerande och jag bara älskar din stil! Keep up the good work! ;) Kram

      (Hoppas du förstår min svenska! Jag pluggar svenska bara sedan ungefär ett halv år tillbaka. ;))

      Reply
    • Hej! Heter Annika är 17 år och bor i grannstaden (norrköping) hittade din blogg av en slump för cirka 2 år sen och blivit kvar sen dess. Har varit roligt att få läsa och uppleva din resa genom bloggen. Blev en stamis pga du verkar vara en sån härlig tjej, du har en annorlunda klädstil som andas mycket fashion och dina bilder är så fina! You rock girl!

      Reply
    • Jag heter Johanna Johansson, snart 20 år (2/3) jobbar som brevbärare i alvesta en liten stad utanför Växjö i Småland. Älskar att läsa din blogg och din stil, har snott många outfits rakt av! Just love it (: Har nog följt fin blogg iaf 1 år, och läser varje inlägg. Bevakar genom Blogloving:)

      Reply
    • 18 årig tjej som följt din blogg megalänge! Började med att följa den bara för du var så jäkla snygg sen så nu har du massa bra tips osv. HA EN BRA KVÄLL!

      Reply
    • jag ska gå rakt på sak. jao är en glad skit som i ett halvt år nu tyckt att du ÄGER! det säger väl i stort sett allt ;) peace out

      Reply
    • jag är en 17 årig tjej som följt din blogg sen i somras då jag hittade dig och föll som en gråsten. du fick mig att våga sticka ut mer och under sommaren hittade jag många nya snygga plagg att förälska mig i som var inspiration från dig. dock blev det en sommarstil som jag tyvärr la undan på vinter halvåret men hoppas ta upp till sommaren igen.
      så anledningen till att jag läser din blogg är väl helt enkelt för du har en inspirerande stil och du verkar vara en sån hel go tjej som verkar se så ljust på livet. du ger en liksom inspiration i ditt sätt att leva via bloggen!
      you rock girl!

      Reply
    • Ingrid heter jag och är 22 år. bor i göteborg och drömmer varje dag om ett jobb inom mode.

      jag har läst din blogg sen jag själv började blogga och jag gör det för att du inspirerar mig till att skaffa en unik stil, vilket jag håller på med.

      du har även väldigt härliga foton och tankar i bloggen och verkar vara en jordnära tjej.

      jag tycker, eftersom du har en ganska stor publik, att du kunde ta upp viktiga frågor som djurplågeri, osäkerhet, mobbing osv. en sån som du kan påverka!

      kramar från en drömmande ingrid

      Reply
    • Heeej! Är en secondhand/retro tokig tjej på 14 bast som verkligen briiinner för personlig stil och gamla saker! Blir helt till mej så fort jag bara KÄNNER nostalgi känslan och den gamla härliga historian bland alla saker! hihi. Lyckades hitta din underbara blogg TUR NOG (vet inte vad jag gjort utan att läsa den..) i somras, då min stil verkligen blev personligare och personligare och jag hittade verkligen mig själv. Och det som är så roligt är att du verkar vara en sån fantastiskt fin människa, med fantastiskt fin stil, ååh så underbart! det är så roligt att läsa din blogg, för jaa den e så fin bara, och du har bra tips och sånt :’) sen är det också så kul att se att det är COOLT att vara sig själv och sticka ut, nu bryr jag mig verkligenverkligen inte om vad andra tycker om mig, mina kläder osv. Skitsamma vad dom tycker om mina klumpiga dr martens som jag halkar omkring i såhär i vinterkylan? JAG ÄLSKAR DOM! Och att vara unik, inte bara vara en i mängden. Och du är verkligen såå fiin! puss och kram från mig, jag `ÄLSKAR det du gör, och fortsätt preecis som du gör! och all lycka i livet ! :’) KRAM från mig i lilla Luleå!

      Reply
    • Jag började läsa din blogg för ett tag sen och blev direkt som besatt, för de första så är du OTROLIGT vacker!! Och din klädstil är så att man undrar hur du får ihop allt till nått så jävla snyggt?!! ÄLSKAR DIG OCH DIN BLOGG!!

      Reply
    • hej! din blogg är den FÖRSTA jag går in på VARJE dag. haha. det säger nog allt :) har helt enkelt fastnat för ditt utseende och din stil, dessutom är det kul att se bilder på nån som har lite samma frisyr och stil som en själv vilket gör det enklare att inspireras. så är det i alla fall för mig. jag tycker dina bilder är livfulla och jag längtar till sommaren när allt kommer bli ännu mer solbränt och underbart. jag stannar som läsare tills du slutar, det är nog ett löfte. kram!

      Reply
    • jag heter alicia och fyller snart 19 år. bor i en liten stad i norr och har följt din blogg sen i höstas nån gång. din stil inspirerar mig och jag älskar hur du gör varje outfit till din egen. du har en egen och unik stil vilket många bloggare tappar tycker jag. älskar att du bjuder på dig själv, och att du beskriver hur du tänker matcha olika plagg eller accessoarer. jag inspireras dagligen av dig! TACK för det!
      kram, alicia

      Reply
    • jag heter Johanna, är 23 år gammal och bor utanför Göteborg. Jag älskar att läsa din blogg men mest går jag in för att se alla vackra bilder som du tar och din klädstil ska vi inte prata om, AVIS :) Du verkar vara en go och trevlig tjej helt enkelt!

      kraam

      Reply
    • Heej, jag heter Tove och fyller snart 16 år. Jag bor i Tyskland, har även bott i Hong Kong, men kommer ifrån Sverige. Jag läser din blogg för att du klär dig helt otroligt inspirerande och snyggt, för att du är en grymt vacker människa och för att dina bilder är fina och interesanta gämfört med många andra modebloggare. Tack för denna GRYMMA blogg! :)

      Reply
    • varför läser jag din blogg? för att du har ett otroligt bra sätt att tolka mode på. trots att du verkar ÄLSKA allt som har att göra med mode, så tar du det inte för seriöst. utan köper allt just DU gillar (och inte någon annan). och det kan vara allt från världens vackraste vårklänning, till en trasa från second. men du bär upp det lika vackert varje gång!
      du följer trenderna på ditt egna sätt. du visar din utsida, din stil, samtidigt som du (utan att blotta hela ditt liv) visar din minst lika vackra insida som får hela bloggen att blomstra!
      och detta tror jag många andra stora bloggare har missat .. men inte du!
      en till sak som får oss läsare att återvända till din blogg är nog också för att du visar din uppskattning till oss så himla mycket! det betyder massor för OSS!
      fortsätt med ditt race och sluta aldrig! du är grym tjejen!
      kram på dig!

      Reply
    • sofia 17, sen du starta på blogspot typ, hitta dig på bilddagboken hahah aslänge sen ju. Tycker det är fett coolt att se dig växa och bli nästan känd ju. you rock

      Reply
    • Jag heter Linn och är 19 år gammal. Kommer från Göteborg men bor just nu i USA där jag går på college och tävlingssimmar. Älskar din stil och fastnade för din blogg för ungefär ett år sedan nu!

      Reply
    • Jag heter Jennifer och är 14 år gammal. Jag är från Göteborg och mitt största intresse är mode!

      Jag har inte läst din blogg speciellt länge. Men jag lovar att jag kommer bli en trogen läsare.
      Din blogg är väldigt fin och du lägger ut inspirerande bilder&texter.

      Du är grym!

      Reply
    • Hej på dig! Tack för underbar blogg!

      Jaadu, jag heter som sagt Klara och jag har läst din blogg i en månad ungefär tror jag, kanske mer. Jag hittade dig via minoutfit, jag såg din snygga stil och tänkte kolla in din blogg. Det blev regelbundna besök eftersom bloggen var riktigt bra!! Vackra bilder, otroligt läcker stil, skön och snygg tjej, humor, tips och inspiration. som sagt en underbar blogg :D

      Kramar Klara

      Reply
    • Aah jag heter då Julia och är 17 år, har faktiskt inte följt din blogg så superlänge för har inte riktigt vetat om den innan, kanske ett halvår har jag iaf nu följt dig! Älskar din blogg för att du uppdaterar så mycket och bra men speciellt för bilderna, älskar din stil och dina coola bilder! Har själv massor av fotoideer men har andryg riktigt tid att sätta dom i verket också kollar man på din blogg och det är nya snygga bilder hela tiden! Kraaam

      Reply
    • Jag heter Moa, och är 16 år.
      Jag minns inte riktigt hur länge jag följt din blogg, men det började när du hade blogspot.
      Jag kikade in en gång, och fastnade direkt!
      Jag har läst igenom hela ditt arkiv, inspiration.
      Alltid har jag velat träffa dig på riktigt, men när jag väl såg dig, var jag för blyg för att gå fram!
      Jag vet inte varför just du är min favorit bloggare!, kanske för att du verkar vara den enda äkta.
      Alla dina bilder får mig att vilja ta fram kameran och fota.
      Alla kläder du har, och stilen du kör, din egen. Blir så inspirerad av att du vågar.
      Det är nog det jag älskar med din blogg!

      Reply
    • Amanda, 16 år- läst din blogg i ungefär ett år, du inspirerar mig!

      Reply
    • Armina heter jag och är 17 år gammal! Började läsa din blogg för ungefär..hmm vad kan det vara? sju-åtta månader sen kanske? Vet inte vad det var men jag bara fastnade.. du är verkligen innovativ och inspirerar verkligen lilla mig som drömmer om allt och inget och är ganska vilsen ibland. Och daamn vad du e vacker.. (jag känner inte dig nu, men enligt bloggen är du ännu vackrare på insidan). Lycka till med allllt!!!!

      Reply
    • i’m a medical student from vancouver, canada who loves fashion, something that my mom instilled in me :) i love reading your blog because you are very creative. keep up the good work!

      Reply
    • skulle jag ha haft någon dröm skulle det vara och ha hela din garderob och att du skulle styla mig varje morgon..

      Reply
    • Jag är en tjej i mina bästa år! ungefär ;) jag lever några mil från linköping, i Finspång om du hört talas om det någon gång? Jag heter iallafall Signe och går sista året, studenten närmar sig med stormsteg! Jag hittade din blogg för ungefär ett år sedan och har följt den sedan dess. läser den minst en gång om dagen och längtar varje gång efter att se dina fina bilder! Du är inte som andra bloggare som lever bland molnen, du känns så himla underbart härlig och det är väl en till anledning till varför jag gillar din blogg så mycket. Sen älskar jag se hur du klär dig! Det är verkligen en talang att bara kunna ta ett plagg och sedan se hur du vill klä upp det, det är konst! Det är RIKTIGT imponerande! Fortsätt det du gör stumpan! du är toppen!
      BTW! du är så förbannat snygg så jag blir nästan lite arg ibland! himla avis på ditt hår! dina läppar! din hy! dina ögon! gasch!! var stolt över dig själv! STOR KRAM från pratkvarnen!

      Reply
    • Jag heter Hanna och jag är 17, snart 18 år. Jag fastnade för din blogg för att jag gillar din klädstil och all inspiration man får. Jag har läst din blogg i ca 1 år :)

      Reply
    • Paulina heter jag och är 18 år, har läst din blogg i ungefär ett halvår och det är höjdpunkten på min dag, du är bäst tjejen :)

      Reply
    • Kom over bloggen din på en norsk blogg, og måtte bare legge deg til på bloglovin! Du har en kjempe kul klesstil, akkurat slik jeg liker, så er derfor jeg elser bloggen din. Du inspirer meg veldig. Er forresten fra Norge (men det skjønte du sikkert) og er 20 år :)

      Reply
    • Lisa, 15 år. Har läst den i ett halvår, du inspirerar!

      Reply
    • Josefin heter jag och är 17 (snart 18) år och bor i Uppsala! Jag började läsa din blogg i höstas någon gång och jag fastnade direkt, det är garanterat min favorit! Jag älskar mode och styling men jag vågar inte vara den jag vill fullt ut när det gäller mode men genom att läsa din blogg blir jag så inspirerad och peppad att verkligen våga, även om det går sakta ;) Jag älskar din stil, att du verkligen vågar vara egen, så snyggt. Allt i din blogg är så himla bra! Vill verkligen träffa dig på riktigt och om jag ser dig hoppas jag att jag vågar gå fram ;)
      Tack Angelica för en underbar blogg och du inspirerar mig Jättemycket! Kram

      Reply
    • Heter frida och är nyfyllda 26 år och läres din blogg för att du är bäst, snyggast och coolast. Så enkelt är det :)

      Reply
    • jag heter stina och är 15år fick ett tips igår av en vän att kolla din blogg och sedan dess alltså igår har jag nog kollat igenom varenda inlägg du är så sjuuukt fin verkligen och en solklar inspiratör

      Reply
    • 14-15 årig Sanna som själv driver en modeblogg med en kompis, och som vill inspirera lika mycket som du! har läst din blogg ett väldigt bra tag och du är den enda bloggen som jag inte tröttnat på. du har sån underbar stil och om jag någon gång har klädkris brukar jag kolla igenom dina outfits för inspiration.
      det stora + är att du alltid har bra uppdatering så man alltid har några nya kläder att kolla på! skulle gärna ta några tips om marknadsföring ifall du vill. kolla min blogg eller mejla! massor av kramar från snöiga kalmar.

      Reply
    • Linnea va namnet, är 17 år ifrån Kalmar. Jag har läst din blogg sen du kom till modette och är BEROENDE nu!
      tycker du sätter ihop grymma outfits och alla bilder är inspirerande :)

      Reply
    • frida här! bor i lkpg och har sett dig around sometimes (du är verkligen kort^)
      men jag läser din blogg för att du är så fucking tuff! din stil är ju underbar och man kan verkligen inspereras! min vän tipsade om din blogg och sedan dess har jag följt den som en slav!
      du är grym, hoppas du tar åt dig :)

      Reply
    • lovisa här :)
      haha bor såklart i linköping, lite därför men aa.. kollade in på din blogg för ett tag sen men sen börja jag snacka med din lillebrorsa vincent & jag ba “åh är angelica blick din syster eller nåt?” han ba “aa” , så då kollade jag din blogg & gör det varje dag nu :D
      jag har följt den i 1 – 2 månader :D

      Reply
    • Emelie heter jag och bor i Los Angeles och pluggar mode. Men är från Linköping. Har läst din blogg i ett år ungefär. Gillar din stil, inspirerande! :)

      Reply
    • Angelika, fint namn erkänn? Haha, jag bor i Göteborg och går på gymnasiet. Har läst din blogg sedan i somras och var fast efter två sek. Utan att överdriva så ÄLSKAR jag din stil, den är så lik min. Låter klyschigt, jag vet, men du inspirerar mig att våga ha på mig det jag vill. Kram :)

      Reply
    • Ebba heter jag, är 15 år och fick verkligen upp ögonen för stil och mode när jag första gången klickade mig in på din blogg för nu drygt ett halvår sedan! Klär mig i precis det jag vill nu och får mycket små-tips fån dig! Du verkar vara lika vacker utanpå som inuti!
      Kram

      Reply
    • Hej Angelica!
      jag är en tjej på 15 år som bor i den lilla staden Kungälv utanför Göteborg, och Kungälv är ju inte så stort, så det kan vara lite jobbigt ibland just när man inte vet om man vågar ha på sig ett visst plagg och när folk stirrar. Men så går man in på din blogg, och det jobbiga känslan försvinner. Jag började läsa din blogg i somras o det första jag tänkte när jag såg dig på bild o dina outfits var: Shit vilken cool tjej!
      och när jag läste märkte jag vilken underbar o go tjej du verkar vara, o jag märker att du VERKLIGEN bryr dig om dina läsare, det gillar jag:)
      Du ger inspiration varje dag!
      Kramar.

      Reply
    • Hej, Jag heter Malin och är 15 år. Jag läser din blogg för du har sjukt bra klädstil och inspiration. Jag gillar din blogg vad du skriver i den. Du e inte BARA en mode-bloggare utan du skriver vad du gör på dagarna och de gillar jag. Du klär dig så fint och på ett annorlunda sätt så ibland när man tar på sig något ovanligt som kanske inte passar min stil så tänker jag på dig för du kör verkligen hårt och om någon inte gillar din tröja, så bryr du dig inte. du klär dig som du vill och i like that girl! hoppas du aldrig slutar blogga. Love

      Reply
    • Denise, 19 år från kära Göteborg! (när kommer du hit? :O) Har följt din blogg i några månader tror jag och du kom snabbt upp på top 1 över mina favorit bloggare. (tro mig, det var strongt gjort ;-)) Följer din blogg för att jag gillar din stil, ditt utseende, dina fotografier, texter – ok allt? + att vi har nästan likadana rum numera! Tänkte typ, “shit, de där är mitt rum!” så du ger mig massa insp, hur jag kan förbättra det. ;-) Har dock en röd stor matta, som en kärleks-glad prick mitt i rummet. Så jag tycker du har bra taste, när de gäller inredning också! ;-)

      Reply
    • меня зовут Саша,
      мне 15 лет, я из Москвы)
      твой блог я читаю уже 6 месяцев. ты просто красавица!!!!
      я сама очень люблю покупать вещи, но из-за системы образования я не могу вести блог(
      твой блог я просматриваю каждый день и советую его подругам

      Reply
    • Hey Angelica,

      i’m 21 years old and from austria.
      i followe your blog for like a year (i think) and i really love your style. i read your blog every single day :)
      keep going .. bye

      Reply
    • Olivia 16 år från värnamo, har läst din blogg i ett halvår. Grym stil och snygg som tusan är du!

      Reply
    • Arbresha Tmava heter jag, bor i VÄRMLAND lilla Arvika. Har läst din blogg aslänge, förlänge så att jag inte minns hur längesen det var. Fastnade DIREKT för din stil, blir inspirerad av den varje dag. Jag bara älskar din blogg, dig, allt haha! Du är bland den snyggaste jag sett. Keeep on with that girl!;)

      Reply
    • här kommer jag lite efter. jag heter steffi & är en fjortonåring. jag har läst din blogg i snart 1år och kan inte få nog av den!! underbart

      Reply
    • jag är en 19 årig tjej ifrån gävle, jag spelar hockey och är helt krazy i kläder och skor! Jag har läst din blogg sen i sommras undefär, det är helt sjukt hur bra du verkar vara! Du är snygg som ingen annan och har en sjukt bra stil! Haha! Hämtat mycket inspiration på din blogg, tack ska du ha! Din blogg är helt klart bäst av allas, jordnära!

      Reply
    • Isabel heter jag och är 15 bast i april. Bor i Uddevalla som jag helst vill flytta ifrån så fort jag kan. Flyr in i bloggens värld för att få någon som helst del av mode, något som jag vill jobba med.

      Gillar din blogg för att den är personlig och du har en egen stil. Om jag kollar ut på Uddevallas gator saknar jag verkligen någon som har stil, alldeles för få..

      grym blogg, kram :D

      Reply
    • En 17 snart 18 årig tjej som heter josefine och bor uppe i norrland jag hittade din blogg för några månader sedan och är helt fast i den, jag stromdiggar din stil, du inspirerar mig sjukt mycket och jag kommer fortsätta läsa den så länge du bloggar. du är riktigt grym ! kram :)

      Reply
    • Jeg heter Gabriela og er 17 år. Jeg er opprinnelig fra Brasil, men bor i Norge. Jeg har ikke lest bloggen din så lenge (1 mnd kanskje?), men jeg rett og slett elsker deg allerede, hehe. Du er den beste bloggeren jeg har sett på lenge, og ikke for å nevne at du er utrolig pen og har sykt bra stil. Inspirasjonsblogg til tusen!

      Reply
    • Rebecca , 17 år , följt dig i ca halvår kanske?
      Du har en så sjukt grym stil och jag blir inspirerad varje gång jag klickar in här. Du har faktiskt fått mig att skita i vad andra tycker om min klädstil , så tack!

      Reply
    • Ida, 17 år, Norge.
      Har lest bloggen din i et par måneder. Digggggger

      Reply
    • Hola guapa! :)

      Mitt namn är Sofie och är 16 år, min passion här i livet är att dansa, mest hiphop. Drömmer om att bli en riktigt grym dansare och klara mig på det. Fast just nu drömmer jag om att komma in på Lunds dans gymnasie. Bor i en håla i Skåne och längtar tills jag får flytta här ifrån, hehe.

      Tycker du är sjukt inpirerande och jävligt snygg, haha. Men du gör varje inlägg speciellt och jag älskar att kolla på dina bider! Du är GRYM Angelica! :D

      Reply
    • Hey ;) I’m katrin mohr and i’m from the Faroe Islands. I love your blog because you are inspirational – your clothes, your make up, awesome :) I’ve read your blog for a little less than a year :) I visit your blog daily and I’m very happy you take your time to update it :) thanks!
      + you also seem to have an awesome music tast (judging on your posts’ titles) can’t you maybe tell us more about it in a post :)

      Reply
    • Marie heter jag, är 26 år, pluggar design, är inge bra på mode men blir så jädrans inspirerad och glad av såna som du som klär sig snyggt och vågat varje dag! Själv orkar jag ej, men skyller helst mest på plånboken som student. ;)

      Reply
    • Omana, 21 år i morgen, fra Norge.
      Har lest din blogg.. hmm as long as I can remember, fordi du er min favorittblogger :)

      Reply
    • Jag är en 17, sjukt nära 18 år (:D) tjej som bor någon timme i från göteborg. Jag har läst din blogg i ungefär 1-2 år och jag verkligen älskar den! Jag läser den för att få inspiration av dina kläder!

      Reply
    • tjena! Jag heter ellen och är 15 år. Jag bor i Jönköping och jag gillar att umgås med mina vänner, att spela innebandy, sommaren och dessutom är jag mode intresserad. Jag läser din blogg för att jag tycker att du har en grym stil, den är speciell och det gillar jag, och du verkar dessutom vara en riktigt go tjej! Jag har inte läst bloggen så länge, några månader kanske? Men jag kommer absolut att fortsätta läsa den! Kram på dig

      Reply
    • Jag är Elin, snart 21 år från Umeå. Jag har läst din blogg i några månader och fastnade direkt för den. Du inspirerar mig otroligt mycket och din stil är grymt skön. Fortsätt vara du!!!

      Reply
    • Hej! Mitt namn är Viktoria och jag är en snart 16 årig tjej från södra Sverige. Jag ääälskar din blogg, jag upptäkte den för ungefär ett år sen och nu är jag fast! Jag älskar din klädstil, min favorit av alla modebloggare. Din blogg är väldigt inspirerande och du verkar vara en väldigt snäll och rolig tjej! Kram! :)

      Reply
    • Jag heter Annie och jag har följt din blogg i ungefär tre månader. Jag läser din blogg bara för att du har en sjukt bra, och unik stil! Jag har fått många klädtips från dina inlägg! Men jag tycker också att din blogg är bra bara för att du kör ditt race liksom, du verkar strunta i vad andra tycker och gör och klär dig precis så som du vill. Det tycker jag är starkt!

      Reply
    • jag har läst din blogg över ett år, och du har varit den bloggerskan som jag fått mest insperation av. kör på din egna stil och rockar gärnet! Tack för en bra blogg! Kram :)

      Reply
    • 19 år och bor i Sundsvall. Tar studenten till sommaren och vet inte vad som sker efter det. Läser bloggen för att du är sjukt snygg och har snygga kläder. Älskar dina läppar och ögonbryn. Började läsa din blogg för inte så länge sedan. Kram

      Reply
    • Mitt namn är Emma och bor i härliga Göteborg. Jag fyller 17 år i maj. Jag går första året på textil/modedesign och har stora drömmar inom mode och kreaktivt skapande till kläder. Din blogg läser jag sedan några månader tillbaka. Det speciella med att läsa bloggar är att alla visar sitt sätt, sin stil och blottar sig totalt inför tusantals människor. Du har något speciellt. Det finns många bloggare där ute, men inte många man fastnar för. Det är ett bra tankesätt för dig som bloggare. Vi som läser din blogg gör det utav en anledning. Kramar på dig!!

      Reply
    • Lovisa, 17 år och bor i lilla Trelleborg i Skåne. Ramlade över din blogg och blev helt fast, du inspirerar mig!

      Reply
    • vill bara säga att du är enligt mig vackraste kvinna som vandrar på vår jord. Du inspirerar mig och jag älskar din blogg främst kläderna och stilen du hade 2009-2010! själv är jag 17 år och glad på livet. Finner ett stort intresse för kläder, färger, mode, inredning. Mina vänner och pojkvän utgör större delen av mina dagar!

      Tack för en underbar blogg! kramisss

      Reply
    • Jag heter Amanda och är 21 våran gammal. HAr följt din blogg sen den blev en av blogg.se’s med lästa bloggar. Avgudar din stil!

      Reply
    • Hey, my name is Ida Yasmin, I’m 17 years old, and I’m from Copenhagen :)
      The reason why I’m reading your blog, is that you have a GREAT style!!! And its very different, and it changes all the time. You give soooo much inspiration, and when you don’t know what to wear, than just click into your blog and find out :) And then you have this fierce lifestyle, that I want to have. Its like you can compare your own with yours, but your life still has that little one special.
      I will definitely continue to follow it:)
      // http://www.Idayasmins.blogspot.com

      I dont remember how long i’ve been reading your blog, but I started when you had the old one at Blogspot, soo its looong time :)

      Reply
    • Jeg heter Maja; 19 år fra Norge! Jeg har lest bloggen din siden April 2010 omtrent, på den tiden du bodde i Roma. Bloggen din ble min favoritt fra første gang jeg klikket meg innom, og den er fortsatt min absolutte favoritt. Du har inspirerende bilder, en kick- ass klesstil, du er utrolig vakker, og du har ikke minst en unik evne til å sette sammen ulike klesplagg og gjøre antrekket perfekt! Elsker bloggen din.

      Reply
    • Jag heter Hanna Rondahl, 17år gammal, bor i Linköping och läser din blogg för att du är så grym och har så grym stil. Sen blir det absolut mer “real” när man kan se dej inne på H&M, du känns mer äkta liksom! Satt och snackade om dig på en spanskalektion förra året, och då sa min lärare att hon hade haft dig som elev, eller något sånt..haha. Hur som helst, du är grym!

      Reply
    • Jag heter Ellen och är 12 år, fyller 13 i sommar. Jag läser din blogg för att du är så cool, du kör din stil och älskar dina läppstift! hiihi XD

      Reply
    • Läst din blogg i ungefär 1 år. Tycker du har en väldigt intresant och inspirerande stil=) Själv heter jag Sophia och är snart 25 år(ja åldersnojan börjar komma lite smått) Jobbar också i klädbutik och är svag för smileys(på allt från klockor till smycken till sängkläder haha) och att “missmatcha “rött och lila..

      Reply
    • hej, jag heter angelika och är 15år, jag började läsa din blogg när du bodde i rom jag fastnade för jag ÄLSKAR din stil! Den är så grym, du är grym :) Du inspierar mig så otroligt mycket, du har fått mig att våga klä mig i min stil, förut vågade jag inte köpa domdära kläderna som “stack ut”. tack angelica, ! :D

      Reply
    • Hej hej, jag heter Olivia och är 18år. Jag måste bara säga att jag verkligen ÄLSKAR din din blogg, din stil, ditt utseende o ja allt! jag har följt din blogg i ca 1år och när jag loggar in på bloglovin så är det din blogg jag läser först utav alla. du är bäst, fortsätt så här! :D

      Reply
    • i’m 20 kasia from poland. i study fashion design and love your blogg!
      you are so pretty and your outfits are amazing and of course i loove Sweden
      i was there 5times and in summer i’ll be there too. :)
      hugs from cracow!

      Reply
    • Jag heter Emma, 13 år :)

      jag läser din blogg eftersom,
      den är riktigt inspirerande och det är kul att titta på din vackra bilder!
      jag har läst din blogg i kanske, snart ett år ? :)

      Reply
    • Jag är en 18 årig tjej ;p jag bor i norrköping och går stylist linje! Jag har följt din blogg i runt 1 år skulle jag tro :) Jag läser den för att du är grymt inspirerande och jag älskar din stil !! För hade jag Elin Klings blogg som typ “inspirations blogg” men kan ju lugnt säga att du tagit över hennes plats ;D

      Reply
    • Hej!
      Jag heter Olivia, och är 17 år och har följt din blogg i ett år, jag tycker du har en fantastisk stil! du inspirerar mig varje dag :)

      Reply
    • Jag heter jenny, är 15 år och har läst din blogg i runt ett år tror jag. vet faktiskt inte hur jag hamnade här, men det gjorde jag iallafall. och nu är jag ganska fast :)
      det jag inspireras mest av är din fullkomligt underbara stil! den är så sjukt GALET snygg och jag skulle kunna sno din garderob rakt av. (men jag ska inte… lovar!) hehe.
      keep it up girl!

      Reply
    • Jag heter Maja och ska fylla 16 om någon månad. Har läst din blogg sen i somras och enda sen första gången jag klickade in här har du inspirerat mig. Dessutom verkar du som en uppåt tjej med självdistans som vågar bjuda på sig själv, en gåva som få i bloggvärlden besitter!

      Reply
    • tjenix!
      18 åriga jasmin här som har läst din blogg ett bra tag nu! vet inte riktigt hur jag hamnade här, men när jag väl ramlade in här har det alltid varit ett rent nöje att klicka sig tillbaka in! du är så himla vacker, go´ och min dagliga dos av inspiration till allt! fortsätt med det du gör, du är grym!

      Reply
    • Jag heter Johanna och är 15 år. Har alltid velat bli frisör och ska börja frisörprogrammet. Ditt hår är så fantastiskt fint, har följt din blogg i snart ett år. Tycker att det är kul att se dina olika frisyrer så jag brukar hämta insperation från din blogg. Ta ut svängarna mer skulle va asballt! Världens bästa blogg, keep it up!

      Reply
    • Hej! Jag är Kerstin. En 19-åring från Göteborg som nu läser sista året på den naturvetenskapliga linjen. Mitt hjärta klappar lite extra för slående fantastisk arkitektur, konst och mode. Jag är lyxbohemfashionista som älskar att experimentera med min stil. Jag har följt din blogg i ett halvår tror jag och jag älskar den bara mer och mer. Du är cool och du gör verkligen din grej. Sen att din stil är helt fenomenal gör ju att det blir extra roligt att gå in och besöka dig. Du verkar vara en riktigt fin människa och jag hoppas att du inser att du verkligen är en inspirationskälla för så många tjejer. Puss!

      Reply
    • Hej Angelica!
      Jag började läsa din blogg för typ 1 år sen 1½? Min kompis introducerade mig för din blogg :) Jag själv är 14 år, heter Hanna och jag beundrar ditt mod! Liksom att du vågar ha på dig allt det du visar här i bloggen, skiter fullständigt i vad andra ska tycka. Jag själv försöker lära mig att inte bry mig om vad andra tycker och tror om mig och så, du stötar liksom lite, omedvetet. Även fast jag ibland kan tycka att inte klädstil är lite flippad, vilket jag också kan tycka är härligt och coolt, så inspirerar du! toodels!!

      Reply
    • hej jag heter vendela, jag bor i skåne, jag läser din blogg för att jag älskar alla dina bilder och du är underhållande.
      jag började läsa den för kanske 4 månader sedan men kommer inte ihåg vart jag fick tag på din adress.
      Tycker om din stil och du är så egen.
      på ett bra sätt förstås.

      tack för en underbar blogg,

      Reply
    • hej jag heter vendela, jag bor i skåne, jag läser din blogg för att jag älskar alla dina bilder och du är underhållande. jag började läsa den för kanske 4 månader sedan men kommer inte ihåg vart jag fick tag på din adress. Tycker om din stil och du är så egen. på ett bra sätt förstås. tack för en underbar blogg

      Reply
    • & JUSTE! Du gillar Michael Jackson också va? :D Jag med, vilket känns lite extra roligt att dina rubriker ibland kan vara små snuttar av låtar av Michaels låtar och sen så känner man ju lite extra för mjfans-polare, vi har liksom något gemensamt haha ;) han är min man, en underbar människa och artist även fast jag aldrig träffat honom osv, så vet jag bara att han är världens bästa. Det finns inte ord för hur mycket han har betyder för mig, känns som att han finns här hos mig ibland och vakar lite, låter as töntigt men that’s how I feel. Men man ska komma ihåg att han också bara är en människa, men det betyder inte att jag älskar honom mindre. FUCK THE PRESS, MICHAEL YOUR’E THE BEST! :)

      Reply
    • 21 år, fra Trondheim. Digger bildene dine!

      Reply
    • Jeg heter Jeanette Marie, og er ei norsk jente på 19. Har lest bloggen din i bare en måned, og nå er jeg innom den hver dag :)
      Du er veldig vakker og har en utrolig kul stil! Du inspirerer til å prøve nye kombinasjoner og farger, elsker bildene dine :D

      Reply
    • Jag heter Sofia och jag är 14 år. Jag började läsa din blogg för lite mer än ett år sedan. Jag fastnade för den direkt, den är så inspirerande. Dina underbara bilder och din fantastiska klädstil och du är så otroligt vacker Angelica!
      Du verkar så grymt skön och glad!

      Fortsätt som du gör, du har en underbar blogg! kram

      Reply
    • För jag får sån otrolig insperation, du är bäst !

      Reply
    • Har läst din blogg sen i sommaras hihi jag trodde att du bodde i skåne sen när jag var i stan (linköping) såg jag dig jag bara skrek till mina kompisar titta titta Angelica blick haha (Y) Men jag heter allafall Amanda och tycker din blogg är grym ! tycker du borde börja video blogga ! typ du visar ex hur du gör ditt hår eller visar hur du sminkar dig, eller helt enkelt bara pratar? :)

      Reply
    • Jag tror vi har en gemensam kompis. men iaf jag var inne på Denim Gallery(då när de fanns i gränden) du jobbade och jag köpte en klänning och en t-shirt. Jag har en tatuering på min vänstra arm “just have a little faith”. Kommer ihåg iaf att du kommenterade den och sedan stod vi och pratade om tatueringar en stund. Du nämnde nått om din morfar tror jag.När jag gick därifrån kom jag på att det var dig jag hade pratat med och ångrade att jag inte sa ” läser din blogg, tycker den e bra eller liknande” Då när jag kom hem googlade jag ditt namn och på så vis började jag läsa din blogg :)
      Älskar dina foton som du tar, även att jag kanske inte själv tycker om varenda plagg du använder så bär DU upp dem riktigt fiint. Genom din stil har jag kunnat acceptera en annan klädstil och får lite mer ideér till min egna garderob etc :)

      Kraaam på dig! Tack för en bra blogg!

      Reply
    • Hej. Mitt namn är Fannie, 14 år.
      Jag har läst din blogg väldigt länge i cirka 1 – 2 år :)
      Varför jag läser din blogg är att du har en enorm grymt klädstil. Jag inspireras av dig och hur du kombinerar dina plagg. Jag tittar in på din blogg cirka 2 -3 gånger om dagen för se om du har uppdaterat för jag tycker det är så kul dina outfits och smycker speciellt, älskar verkligen smycken. jag önskar när jag är i din ålder vill jag också kunna få inspirera min klädstil som du gör! :)

      Reply
    • En sjuttonårig tjej från Skåne. Jag läser din blogg för den är så sjukt inspirerande, och jag måste erkänna att jag är smått kär i ditt utseende.. Dina läppar är to die for ska jag säga!! Har läst din blogg regelbundet sedan i somras ungefär.. Och din blogg är BÄST! <3
      ps. en sak jag saknar är videoinlägg.. jag har sett något klipp på youtube och jag bara älskar din dialekt!:)

      Reply
    • 17 år och bor i linköping, läst din blogg i kanske ett halv år. Inspereas mycket av dig! och när man ser dig på h&m eller på stann får man känslan att man ser en kändis.

      Reply
    • Cassandra 20 från Västerås, bor för tillfället i Sydney. Snubblade in på din blogg för lite mer än ett år sen. Fast sen dess! Längtar supermycket tills det blir sommar i Sverige, så jag kan få lite inspiration till mina outfits av dig här i Down Under! Fortfarande lite för varmt att springa runt i llångbyxor och jacka ;)

      Reply
    • moa, 14 år från göteborg :) har läst din blogg i ett halvår kanske och du inspirerar mig riktigt mkt! älskar din blogg, simma lugnt ♥

      Reply
    • Hej Angelica. :)
      Heter Elin och är sjutton år.
      Har läst din blogg sedan i våras tror jag. Din stil är awesome och det jag tycker är så fint är att du verkar vara minst lika fin på insidan som du är på utsidan. Kramar!

      Reply
    • Hanna 16 år från snåla småland haha! Jag läser din blogg för du inspirerar så mkt! På alla olika sätt, både som person, kläder, smink, Ja allt :D Bloggen har jag nog läst snart ett halvår :) pok!

      Reply
    • läser din blogg för du har så sjukt grym stil & sen är du snygg med:)

      Reply
    • Hej :) är 25 år och besatt av dig haha Nämän jag älskar din blogg ditt utseende dina kläder , ja ditt allt . du har helt fantastisk känsla för mode, jag önskar jag hade det,,, innan läste jag många bloggar som kenzas och andra kända bloggar men när jag hittade din blogg så bara blev jag helt paff och struntade i alla andra bloggar och nu läser jag bara din:) förlåt men alltså du är 100000 gånger snyggare än kenza och hennes stil kommer inte i närheten av din … Jag ville så gärna att du skulle vinna årets blogg eller vad det heter men men du är ialla fall BÄST

      Reply
    • du har så himla snygg stil och är så snygg! dessutom är du en superbra inspirationskälla! dina uppdateringar är alltid perfekt upplagda för mitt schema, vilket jag tycker är så bra! du är snäll och söt och jag skulle så gärna vilja träffa dig! pussar och kramar till dig, din fantastiska blogg och till tuva!:)

      Reply
    • Jag är 17 år och har läst din blogg det senaste halvåret. Jag kan bara säga att jag älskar den. Jag älskar själv mode och kläder, och blir väldigt inspirerad av dig och din stil. Du har verkligen den otroligaste stilen nånsin, och du verkar vara en så underbart go tjej. Jag läste en massa bloggar innan, men jag tröttnade och fortsatte bara med mina tre favoriter, där du ligger i toppen! Det är super att du uppdaterar så ofta och lägger in en massa fina bilder! Kort sagt, din blogg är awesome! Kram :)

      Reply
    • Klickade in på din blogg när jag fick reda på att du hade en, har alltid typ vetat vem du är för jag bor i mjölby. Älskar dina bilder du jämt lägger upp!! Du är grym på att bli snygg i precis ALLT!

      Reply
    • Tycker att du förtjänar ett svar från varenda läsare, eftersom du gör en grymt bra blogg, grym insperation och verkar va en råskön tjej. Tycker att du sticker ut från mängden. Måste säga att man får lust ibland att göra inbrott i din garderob..
      Fick tips av en annan bloggare att läsa din, det var ungefär tre månader sen. Sedan dess har jag följt din blogg i stort sett nästan varje dag. Grymt bra!

      Reply
    • Tcker att du förtjänar ett svar a varenda läsare, eftersom du gör en galet bra blogg. Dina kläder är ögongodis och du inspirerar med varje outfit. Måste säga att jag inte är så mycket för bloggar för att alla är i stort sett samma. Men du sticker ut, man har ju lite lust att göra inbrott i din garderob. Grymt bra!

      Reply
    • Jag är en 18 årig brud och har läst din blogg i några månader. Jag tycker din stil är to die for rent ut sagt! Trendig men vågad liksom.

      Reply
    • cassandra, fra norge, 16 år. fant bloggen din i sommer. lest den siden da. du er awsome. du inspirerer meg. overasker meg med nye ting. som jeg digger. klærene dine er fantastiske. du er vakker.. bloggen din har hjulpet meg mye når jeg har stått fast ved klesskapet. så takktakk :D

      Reply
    • Elin 15 år, jag tycker din blogg är väldigt rolig att läsa! du har den här coola stilen, som jag beundrar men aldrig vågar klä mig i själv, jag älskar fransar mocka, virkat alltså lite hippie aktigt tycker det är ursnyggt!
      Vilket du kan kombinera så jädrans snyggt!

      Du har grymt fint hår, och ja det växer verkligen snabbt!
      Och dina kläder, din stil är skitgrym!
      Så ja, det är mitt vsra haha :D

      Reply
    • I’m Linda and I follow your blog from the Netherlands, I think I follow your blog for about 8 months. I follow your blog because you have a good sense of style so your outfits always look pretty amazing. your outfits inspire me. keep blogging in this way because you rocks, keep it up

      Greetings from the Netherlands

      Reply
    • Jag heter ida och är 17 år från den lilla staden Mjölby!
      Jag har läst din blogg sen förra sommaren och jag läser den dagligen. Jag har fastnat för din blogg för att du har en sjukt snygg stil och är även väldigt inspirerande! Du gör även så att man vågar att vara sig själv och sticka ut med sin klädstil vilket jag tycker är jätte viktigt! :)

      Föresten undrar jag en sak :):
      jag har handlat när du stått i kassan flera gånger på hm men har aldrig vågat säga nått (är rätt blyg). Tycker du det är kul när folk kommer fram även när du jobbar :) ?

      Reply
    • jag e 20 år från finland, läser din blogg eftersom den är personlig och väldigt fin! älskar din stil:) kram!

      Reply
    • I’m a 17 (almost 18) years old girl from Norway. I found your blog randomly a couple of weeks ago and got really inspired. I admire the way you use trends, but in the same time manage to keep your own style:) you seem like a lovely person!

      Reply
    • Heter alidah, är 17 år, bor i stockholm och har läst din blogg i ett drygt år!
      tycker du är sjukt vacker och jävligt inspirerande. fortsätt med det du gör!

      Reply
    • Jag läste NT för några månader sedan och läste då en intervju om dig. Sedan klickade jag in på din blogg och ända sen dess har jag varit en trogen läsare. Du är så sjukt vacker, har en grym klädstil och jag inspireras av dig varje dag. Fortsätt med det du gör för du är sjukt grym!!

      Reply
    • Jag heter Lina, 17 år från Gävle. Jag kommer inte ihåg hur, men jag “hittade” dig på bilddagboken och bevakade dig där eller vad det heter. Det var i slutet på 2007 har jag för mig. Sedan dess har jag följt dig. Så himla fin, skriver bra osv. Mycket inspirerade!

      Reply
    • Väääldigt random hittade jag din blogg för några veckor sedan. sökte på Adrian Lux (för att han är så löjligt snygg) efter hand sökte jag på “Adrian Lux Flickvän” vilket jag vet är Rebecca Sheja men då såg jag en annan bild på en tjej som inte var hon, jag klickade och vips var jag här. Det var ett inlägg från i somras när du skrev om hans låt och hans flickvän och sedan började jag läsa mer på din blogg.
      Jag är 16 år och bor i stockholm :)

      Reply
    • Hi I’m Dena, I live in California

      Reply
    • Hi I’m Dena, I live in California and have been following your blog for a few months now, I basically use google translate for everything haha. You have incredible style I love how it is kind of a bit of everything, and you take gorgeous photos too, they are super inspiring!

      Reply
    • Hey, I really, really love your blog. You have the most gorgeous style, and you seem so sweet too… I’ve been following your blog for about a year now, and you give me a lot of inspiration to a chic but still cool and edgy daily wear, so thank you for that and keep up the good blogging, love from Denmark! :-)

      P.S. It would be awesome if you took a look at my blog! :-)

      Reply
    • Jag heter clara och är 14 år. Jag bor i Linköping och har sett dig några gånger men inte vågat hälsa, hihi. Jag började läsa din blogg i somras tror jag. Jag fortsatte för att jag tycker du har en grym stil och jag gillar att du vågar ha på dig vissa saker jag aldrig skulle våga. Och så tar du många fina bilder :D <3 <3

      Reply
    • Hej, jag heter Jessica och bor utanför Linköping.
      Jag älskar din blogg och har läst den i kanske… 1 år?
      Du har så otroligt snygg stil och du skriver bra, lägger upp härliga bilder & så bor du ju i bästa staden ;)
      Har sett dig många gånger på H&M och andra ställen inne i stan, men feg som jag är så vågar jag aldrig komma fram! haha (a)

      Reply
    • Hejsan hörru! Jag har läst din blogg sedan hösten -10, alltså inte så länge. Men jag diggar dig verkligen, din stil är grym och det är riktigt kul att läsa din blogg!

      Reply
    • Jag heter Amanda och har inte hittat min plats i världen.
      Jag har läst din blogg lite från och till sen i somras och mest fortsatt för att du är så förbannat snygg.
      Idag när jag läste igenom din blogg såg jag att du citerat en Lisa Ekdahl-text. Då bestämde jag mig för att du är en underbar människa. Nu är jag älskar jag dig.
      Haloeffekten ftw!

      Reply
    • Hej!! my name is Jennie and I’m from Australia, I lived in Sweden for a year so I like reading swedish blogs. you have incredible style I really love how you mix vintage with new and play with different looks – you can do edgy and tough as well as pretty and girly and pull it off so well! You are so freaking gorgeous too! awesome blog for style inspiration. xo

      Reply
    • Hej!! my name is Jennie and I’m from Australia, I lived in Sweden for a year so I like reading swedish blogs. you have incredible style I really love how you mix vintage with new and play with different looks – you can do edgy and tough as well as pretty and girly and pull it off so well! You are so freaking gorgeous too! awesome blog for style inspiration. xo

      Reply