Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:45 | February 28, 2011

I get this feeling

IN MY CLOSET

Tänk er, att få strosa omkring i det HÄR just nu?! JAG VILL!!

//topp solo // jacka h&m //skor sam edelman henrykole.se // ring florens // glajjor thailand // shorts gamla //

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

23 Responses to “I get this feeling”

  1. Mia Andersson on

    Hej Angelica. Jag älskar din blogg i stort sätt, men… jag skulle gärna vilja att du la upp mera priser vad saker kostar. Så man vet vad man ska shoppa, ofta tänker man på priset i andra hand. Vore as gulligt kraaam

    Reply
  2. Jenny on

    Hej!Jag vet att du svarat tidigare vad du brukar säga till frissan när du färgar håret(inte rött utan ljusbrunt åt det mer guldiga hållet osv)Men kan inte du fråga din frisör exakt vilka nr dom använder eller blandar!Du har så fruktansvärt fin hårfärg!!Tack för att du låter oss se på sveriges vackraste kvinna genom dina bilder =)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.