Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:45 | February 28, 2011

  no one else can speak the words on your lips.

  Dagens // tisha carlings // jeans + hängslen h&m // skinnjacka Kling för h&m // skor sam edelman/henrykole.se // örhänge itemsbyjohanna.se //

  Har ätit en stor frukost , med kaffe, juice, mackor och fil! HÄRLIGT! Måste bli bättre på att käka frukost..man mår så mycket bättre under dagen om man bara käkar. Juste ,på tal om annat ; Jag ska till frissan på onsdag! WOOP WOOP, gissa vad jag ska göra ? :)

  /Translate!/ I’v eaten a big breakfast with juice, coffee , sandwiches and so on today.. I must get better at eating breakfast.. anyway, Im going to the hairdresser on wednesday , what do you think Im going to do? :)


  25 kommentarer  25 kommentarer om “no one else can speak the words on your lips.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • fint :)

   Reply
  • så snygg är du!!!!!!

   Reply
  • Tell me!

   Reply
  • I’m literally in love with your jacket!

   Reply
  • I love the ear ring!!

   hmm a side cut maybe? (:

   Reply
  • har aldrig gillat hängslen förut men det klär dig verkligen! :) Till och med så bra att jag kanske blir sugen på att köpa mitt ett par. Inlägget om t-shirten av din pappa var lite kul då jag har lagt beslag på min pappas levi’s jenasjacka från 80-talet, spana in den på min blogg :) Puss och kram! grym blogg och grym stil!

   Reply
  • Snyggt!

   Reply
  • Snyggt!
   Det får bli en överaskning… spännande, kanske kort igen? ;P

   Hoppas du får en fin dag! Kram

   Reply
  • blondera? klippa lugg?

   Reply
  • ljusa slingor?:)

   Reply
  • Supersnygg outfit!! :) kram♥♥kram♥♥

   Reply
  • HETING!

   Reply
  • bli blond? :D

   Reply
  • Looks damn good!
   Spännande, jag tror du ska färga det. Dock inte blond.. Kanske mer åt det röda hållet?

   Reply
  • Hej Angelica!
   Vill bara börja med att jag älskar hela dej, och din blogg! Bor också i lkpg, och varje gång jag är på stan så bara MÅSTE jag ta en sväng på HM för att se dej. Åh, jag blir så avundsjuk på dej, hela du utstrålar skönhet och värme! Men blyg som jag är så vågar jag inte gå fram…

   Oj, så jag babblar. Meningen var att jag har en liten fråga till dig:
   Har du kvar bloggen du drev innan du kom till Modette? Skulle vara jäkla roligt att få se den, eftersom jag redan kollat varenda inlägg du gjort på denna blogg :)

   Kram

   Reply
  • Åh så snyggt! Rolig detalj med hängslen :)

   Reply
  • Blick! Vart har du köpt hyllan du har dina skor på? Jag letar för fullt, men hittar ingen bra..

   Reply
  • Du är så sjukt snygg när du har ditt hår så här (asså typ halvt mittbena) och när du inte gör någon slags min som du ofta gör på kort, typ putar med läpparna samtidigt som du ler. Hahah, Ingey illa menat. Vill bara att du ska veta att du är sjukt fin utan det!!! Kram

   Reply
  • Blonde!

   Reply
  • himla snyggt örhänge!

   Reply
  • färga rött! :D

   Reply
  • I love the gun!

   Reply
  • gud vad smal du har blivit… kolla benen lixom?

   Reply
  • snyggt!!

   Reply
  • Om du ska färga, fråga hjärna vilka färger hon använder! Det blir alltid så bra, så fråga jättegärna!!!:)

   Reply