Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:45 | February 28, 2011

no one else can speak the words on your lips.

LOOK OF THE DAY

Dagens // tisha carlings // jeans + hängslen h&m // skinnjacka Kling för h&m // skor sam edelman/henrykole.se // örhänge itemsbyjohanna.se //

Har ätit en stor frukost , med kaffe, juice, mackor och fil! HÄRLIGT! Måste bli bättre på att käka frukost..man mår så mycket bättre under dagen om man bara käkar. Juste ,på tal om annat ; Jag ska till frissan på onsdag! WOOP WOOP, gissa vad jag ska göra ? :)

/Translate!/ I’v eaten a big breakfast with juice, coffee , sandwiches and so on today.. I must get better at eating breakfast.. anyway, Im going to the hairdresser on wednesday , what do you think Im going to do? :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

25 Responses to “no one else can speak the words on your lips.”

 1. Julia - KOLLA MIN BLOGG :) on

  har aldrig gillat hängslen förut men det klär dig verkligen! :) Till och med så bra att jag kanske blir sugen på att köpa mitt ett par. Inlägget om t-shirten av din pappa var lite kul då jag har lagt beslag på min pappas levi’s jenasjacka från 80-talet, spana in den på min blogg :) Puss och kram! grym blogg och grym stil!

  Reply
 2. alice on

  Hej Angelica!
  Vill bara börja med att jag älskar hela dej, och din blogg! Bor också i lkpg, och varje gång jag är på stan så bara MÅSTE jag ta en sväng på HM för att se dej. Åh, jag blir så avundsjuk på dej, hela du utstrålar skönhet och värme! Men blyg som jag är så vågar jag inte gå fram…

  Oj, så jag babblar. Meningen var att jag har en liten fråga till dig:
  Har du kvar bloggen du drev innan du kom till Modette? Skulle vara jäkla roligt att få se den, eftersom jag redan kollat varenda inlägg du gjort på denna blogg :)

  Kram

  Reply
 3. M on

  Du är så sjukt snygg när du har ditt hår så här (asså typ halvt mittbena) och när du inte gör någon slags min som du ofta gör på kort, typ putar med läpparna samtidigt som du ler. Hahah, Ingey illa menat. Vill bara att du ska veta att du är sjukt fin utan det!!! Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.