Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:47 | March 1, 2011

  I got 99 problems

  Dagens // topp Gina // shorts Bikbok // virkad blus/cardigan Bikbok // skor nelly.com //

  Jobb idag med! Ska hämta ut lite paket idag ( SPÄNNANDE!) och sen träffa min efterlängtade Emelie som varit i Italien och åkt skidor.. alltså på tal om de där med skidor.. har ni åkt skidor ? jag har ALDRIG gjort det och jag är fan dödsrädd för det!! Om jag någon gång åker skidor så kommer jag typ få vara i barnbacken och skrika som en stucken gris . fyfan vad läskigt..

  /Translate!/ Im off to work soon! Im picking up some package after and then Im meeting up with Emelie tonight, cause she has been in Italy to pod… and one thing about ski, is that Im soo afraid of it! Have you ever ski? I haven’t and if I would sometime, I would be in the smallest hill, screaming like a pig. haha.. Im terrifyed..


  37 kommentarer  37 kommentarer om “I got 99 problems”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här