Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:10 | March 7, 2011

  minoutfit

  Har precis avverkat en frukost med tända ljus, gott kaffe och sälskap! Jag gjorde frukost åt min vän Linn och pratat om allt mellan himel och jord i ca en timma!

  Vaknade med ett leende på läpparna efter att ha varit inne på Minoutfit.se och sett att jag blivit ‘Elin Klings val‘ två gånger under de här två dagarna , jättekul! Att sedan få en kommentar från klingan själv, att skinnjackan var snygg på mig, gjorde mig bara ännu mer glad! Tack Klingan :)


  10 kommentarer  10 kommentarer om “minoutfit”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här