Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:04 | March 8, 2011

  Mirror, Mirror


  Spegel, Ikea 799:-

  Var på Ikea häromdagen som sagt, och då köpte jag bland annat denna finfina spegel! Den är stor som tusan och väldigt fin! Sen köpte jag bland annat en jätte fin bordslampa, en hängare, en byrå ect. Nu är lägenheten typ helt klar! Känns skönt!

  /Translate!/ Mirror, Ikea 79,9 euros.

  We where at Ikea for some days ago, and I bought this beautiful mirror! It’s huge and so pretty! I also bought a lamp, hooks for the jackets, and a bureau ect. Our appartment is almost finished! feels great!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “Mirror, Mirror”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • shit pommes vad roligt o inreda en egen lägenhet: ‘D

   Reply
  • åh gillar spegeln!

   Reply
  • Kan inte du skriva ett inlägg om din bal och student när du gick ur skolan? Med bilder och lite så? :D snälla snälllaa
   tack på förhand :)

   Reply
  • Hej Angelica, var färgar du ditt hår? Letar ny frisör!

   Reply
  • Josefine; Hej! Jag har gjort det ett flertal gånger , så kika under kategorin ‘vackert’ så kommer du finna massor av bilder/beskrivningar ect :) KRAM!……….S; Hej! Jag går till min låtsasmamma lotta som jobbar på hårteknikerna :) de är SJUKT duktiga där! Kram

   Reply
  • Det er utrolig deilig med så store speil :)

   Reply
  • så fin spegel!

   Reply
  • Vi köpte en likadan till vår nya lägenhet. Älskar att den är stor, vit och precis som du sa: så fin!

   Reply
  • älskar stora speglar. Vill också köpa mig en stor jäkel, men kostar aldrig på mig det!

   Reply
  • härligt!

   Reply
  • Looks great! And I’m totally in love with the Elin Kling dress!

   Reply
  • Jättefin!!:d Älskar stora speglar!

   Reply
  • Härligt!
   Jag har precis färgat håret, vad tycksssss? :)

   Reply
  • Din blogg ger inspiration och gör en glad! Ville bara säga det! :)

   Reply
  • SÅKLART SNYGGING! ;)

   Reply
  • Åh vilken härlig spegel :) Och vilka gudomliga klädesplagg du har :)

   Reply
  • Angelica! Vad är det för underbar rosa topp/blus som hänger vid klingans klänning? MUST KNOW!

   Tack för en inspirerande blogg!
   /E

   Reply
  • snyggt men liknar victorias rum så mkt !

   Reply
  • 89,9 euro ja

   Reply
  • Jolene; tack så hemskt mycket! :)….Shyna; fast det gör det ju verkligen inte? Jag har ju en mycket mer Romantisk look på mitt rum , dessutom är de inte helt klart ännu . Jag älskar när rummet är ljust/vitt , men som sagt – hennes rum är mer modernt , medans mitt är mer romantiskt med spetsgardiner och gamla ting.
   ….
   anonym; jaså? jag tänkte eftersom euron ligger på ca 10 kr så blir det 79,9 euros..men men :)

   Reply
  • älskar stora maffiga speglar!

   Reply
  • Ah, digger bloggen din! Du skriver så sykt bra, och ja elsker store speil!

   Reply
  • Hej Angelica!

   Jag läser din blogg varje dag och vet att du har lagt upp jätte fina bilder på din lägenhet och hur du har inrett den m.m.
   så jag tänkte ta fram några bilder och visa mina föräldrar hur jag vill ha de på ett ungefär då jag ska göra om mitt rum till sommaren. Men jag kan bara se det första inlägget under kategorin “Lägenheten/inredning” och sen är det bara vitt. Är det min dator det är fel på eller har du tagit bort inläggen?
   Kram!

   Reply