Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:19 | March 8, 2011

Take me back

THAILAND '10

ang1-1023x682
Bilder från Thailand.

Jag vill ÅKA TILLBAKA! faaaan.

/Translate!/ Pictures from Thailand.

I want to go back!!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

29 Responses to “Take me back”

 1. Petra on

  Ser inte alls fel ut snarare helt underbart! Hade vart skönt att åka iväg nu och komma tillbaka om en månad så all snö kan smälta bort :)

  Reply
 2. Dani on

  Vet inte om du läser kommentarerna men man kan väl hoppas! Hursomhelst så har jag för mig att du var på Koh Samet när du var i Thailand, och undrar ifall du skulle kunna berätta lite om det stället, om det var fint, hur stränderna är, vädret, vad man kan göra osv :) Hade varit jättesnällt. (och DU ÄR GRYM) kram

  Reply
 3. Biggest fan x on

  awww these pictures so perfect ! you and edwin look so lucky and fine together, i wish , that u will have with him amazing family <33 i love your blogg and i come here everyday every five minutes see, maybe you add new post :DDD you're awesome. You go girl Angelica :DD xxx

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.