Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:04 | March 10, 2011

  Stylebymarina


  Shorts från Stylebymarina.com

  ÅH ÅH ÅH!! Idag kom shortsen som jag beställt ! och Jisses vad fina dem är! Tänk er i sommar till en brunbränd kropp, ett vitt oversizelinne instoppad i dessa shorts, med en tunnare skinnjacka eller beige tunn cardigan med ett par knallorangea/knallrosa låga skor till. FYFAN VAD SNYGGT! matchande läppar till såklart! och en vi clutch/väska.

  /Transate!/ Shorts from Stylebymarina.com

  OH OH OH!! Today I got the shorts that i ordered . They are so beautifull and I think that they will look awesome in the summer with a white oversize top, tucked in the shorts togheter with a leatherjacket or a beige cardigan , orange or pink shoes, with matching lips! and a white clutch/bag ! AWESOME!


  47 kommentarer  47 kommentarer om “Stylebymarina”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här