Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:02 | March 10, 2011

  Wanties


  Flytta in i min garderob, Tack!

  Åh de här sakerna sucktar jag efter som tusan! VILL, VILL, VIIILL HA den vita päls/fluffiga jackan..vet att de hade den på Zara förut. Men vill ha en sån nu! och en grön väska/clutch också( Den på bilden är inte riktigt som jag vill ha den )… Någon som vet vart man kan få tag på dessa saker?

  /Translate!/ Move into my closet, please!

  Oh, wanties! carvings like hell! I WANT to have the fluffy white fur thing / jacket, and I know that Zara used to have them. I want a green clutch/bag also ( the one on the collage is not really like a want it ).. Does somebody know where I can find these things?


  27 kommentarer  27 kommentarer om “Wanties”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här