Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:51 | March 15, 2011

  Style by


  Style by

  Linn och jag fick hem Klingans tidning igår! Woop Woop! Jag har ännu inte hunnit kika igenom den helt och hållet. Har ni fått/läst den? Vad tycker ni om magasinet? :)

  /Translate!/ Style by

  Linn and I got the magazine ‘ Style by ‘ yesterday! I haven’t had the chance to read it yet. Have you? What did you think about it? :)


  21 kommentarer  21 kommentarer om “Style by”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kan man köpa det nånstans?:)

   Reply
  • Åhh, jag vill verjkligen också få hem den tidningen!!
   Måste man prenumera på tidninge, eller går det att köpa den i affären??

   puss <3

   Reply
  • Spännande. Har inte läst den själv.

   Reply
  • Jag fick den i fredags. HELT UNDERBAR.

   Reply
  • hej angelica, ville bara säga att jag tycker verkligen din stil är så jävla grym! du lyckas göra verkligen göra varje outfit unik på ett eller annat sätt. hur som helst tänkte jag bara fråga dig, för det är nämligen så att jag ska ha en fest nästa helg med rock tema och jag undrar om du har något förslag på klädsel? Jag vill vara rockig och jävligt cool, men ändå snygg, om du fattar hehe. Ha det göööött!

   Reply
  • Hej Angelica, jag läser din och många andras bloggar, men din är min favorit:) Ville bara säga att jag tycker du har en jätte fin klädstil och det finns en annan tjej jag följer martys på finest och hon skrev om dig idag, lustigt tycker jag då jag läser era bloggar bådetvå, tänkte att du kanske ville veta:)
   Kram på dig.

   Reply
  • Åh den tidningen vill jag ha! Hoppas att den går att köpa i vanliga affärer…

   Reply
  • Åh, såg bra ut!:d

   Reply
  • den borde ha kommit i brevlådan hemma! synd att jag är bortrest hehe :P

   Reply
  • Tidningen ser väldigt bra ut! Så mycket inspiration på bara de där sidorna man får se här ;)
   Sv; Hihi så lite så, och länken är fixad!

   Hoppas vi ses snart! Och hoppas du får en fortsatt fin dag! Kramar

   Reply
  • jag tycker att det är ett utav de bästa modemagasinen! Allt man ville ha/se fanns verkligen där! :) kram

   Reply
  • Vad kostar tidningen? :)

   Reply
  • nej, men känner att jag verkligen måste kolla in den :P

   Reply
  • Hej Angelica. Bor i linkan och såg dig i stan idag. Ville bara säga att du var hothothot!

   Reply
  • vill ha! vet du vilken affärer tidningen kommer att säljas i ?

   Reply
  • åh den köpte jag idag :D ska kika lite i den till kvällen. Kram

   Reply
  • Hej Angelica! Din blogg och dina kläder ojojoj!Din stil är fantastiskt snyggt! Nu har jag en fråga till dig, Ett par lite större jeans har jag hittat som jag är kär i! Problemet är vad har jag upp till, har du förslag? kram

   Reply
  • Var faktiskt iväg och köpte det tidigare ikväll. Tyckte det var riktigt bra.

   Reply
  • Har beställt den men den har inte kommit än.. Förmodligen något som gick åt skogen med min beställning. As usual

   Reply
  • jag fick det förra veckan, och jag älskar det! inte som alla andra modemagasin, mycket bättre!

   Reply
  • Jag tyckte faktiskt att den var som vilket magasin som helst, men det känns lite bättre bara på grund av att det känns som man känner de som skriver (Collan och Kling). :P Gillar sidan med grå t-shirts. Det är inte det lättaste att hitta!

   Reply