Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:39 | March 25, 2011

  move to the beat


  Bilder från Lee eventet igår @ Gubbrummet

  Internetet skiter sig!!! uppar när jag kommit hem <3

  JÄVLA SJ! Försökt i över en timma nu!! ni ska få massa inlägg senare :)

  /translate!/ Internet is not working. I will update when I get home <3

  I’v tried for like an hour!! I hate SJ ( Swedish trains ) !! I will post alot when I get home <3


  8 kommentarer  8 kommentarer om “move to the beat”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • snygga bilder :)

   Reply
  • NEJ NU HAR DET GÅTT 3 VECKOR SEN DU TATUERADE DIG! HUR LÅNGT TID TAR DET ATT LÄKA EGENTLIGEN? DET ÄR VÄL INTE SÅ ATT DU TATUERADE HELA RYGGEN, ELLER? MAN ÄR JU NYFIKEN ALLTSÅ!!!

   Reply
  • josefine; Vad är det att bli så förbannad över, känner jag? Tror du ÄRLIGT att jag känner mig peppad på att ens visa den när ni håller på och skriver sånt här? NEJ kan jag svara med då. Det gör bara att jag mer och mer inte vill visa den på bloggen! hade man varit peppande, så hade jag visat den inom någon dag.. nu känner jag bara ” VARFÖR? när folk blir så sura för att jag låtit den läka och att jag inte alls känner för att visa den nu” du förstör ju baar för dig själv nu

   Reply
  • du är så fin!

   Reply
  • åh JC lita, love it

   Reply
  • sjukt snygg blogg:)

   Reply
  • jag fattar inte varför folk blir så upprörda över att du inte visat din tatuering än. jag läser din blogg dagligen och hade helt glömt bort om din tatuering, det är ju inte för att se den som jag läser din blogg. har man inget bättre att göra än att vänta på en bild av den? stalkervarning skulle jag kalla det! förstår att du blir strörd på det!

   Reply
  • du visar din tatuering när och om du vill :)

   Reply