Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:12 | March 25, 2011

  N e w


  Inhandlat!

  1. Topp+Trosa H&M trend/ Skor Weekday 2. Klänning H&M trend 3. topshop 4. Beyond Retro

  Massor av härliga saker inhandlades i dagarna i Stockholm! Har lite annat som jag shoppat, som jag med ska visa er :) Bland annat en HELT FANTASTISK TRÖJA! och sen en närmare titt på Weekday skorna! MUMS!

  Gillade ni något extra mycket utav sakerna jag köpt?

  /Translate!/ I bought alot of nice things from my visit in Stockholm! I have some more things, but I will show it to you tomorrow :) A BEAUTIFUL SWEATER is one of the things! I will give you a closer look on the weekday shoes also! YUMMIE!

  Do you have a favorite among the things that I bought?


  48 kommentarer



  48 kommentarer om “N e w”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så mycket fint! Älskar båda skoparen! Hur är Topshops skor i storleken? För jag hade tänkt beställa ett par i webshopen men vet aldrig vilken storlek som är bättre då min storlek ligger mellan 36 och 37…

   Reply
  • Åå, mye fint!! Gleder meg til å se hvordan du bruker den toppen+trusen :) Har fundert på den selv :)

   Reply
  • skorna! från topis

   Reply
  • I love everything (ok except the shoes maybe because im not a big fan of wedges)! I love the bra/top, the color of the pants and the cut of the dress!

   Reply
  • Weekday skorna var ju bara hur snygga som helst!!! :D

   Reply
  • snygg!

   Reply
  • oj vad jag blev kär i klänningen på bild 2:)

   Reply
  • Åh vad fina saker från H&M!

   Reply
  • I’m in love with the cute top, and those shoes are to die for!

   Reply
  • Good shop!! My fovourite… the dress

   Reply
  • ^Åhh, bild 4. Jag provade dom där byxorna i tisdags på Beyond Retro i Stockholm och tänkte att dom här skulle Angelica Blick vilja ha,, haha och sen köper du dom några dagar senare. Kram

   Reply
  • emma; Haha nää är det sant? SJUKT! sådär var de med en vän med för ett tag sedan..hon testade en jacka och sen en vecka senare hittar jag den på beyond retro och köper den! sjukt :) haha! KRAM!

   Reply
  • Underbara saker! Weekday skorna och byxorna är det kärlek på!!!

   Reply
  • Hooohooo!!
   Här har du en ny 19årig läsare. Ville bara säga att jag inte har läst en sådan här bra & inspirerande blogg på sjukt längre. Bättre än allt jag tidigare sett/läst. För att inte tala om hur snygg du är! makin’ meeeee crajzäää!
   Kram

   Reply
  • Åh, gode gud. De där skorna från weekday har jag suktat efter sedan de kom ut på hemsidan. Och gör det fortfarande, dock de gråa/svarta. De är så fina så jag dör. Så himla trist att weekday inte finns där jag bor.

   Byxorna och underklädes-setet från H&M var enormt fina, också. Jag fullkomligt älskar din stil, Angelica!

   Reply
  • TOKÄLSKAR skorna från weekday! Såå snygga!

   Reply
  • vad kostar topp+trosa från trend? tycker de är superfina :)

   Reply
  • Skorna var ju rätt underbara ;)

   Reply
  • allt är ju amazing!! akorn aoch underklädessetet är så galet snygga!

   Reply
  • ALLT!

   Reply
  • Ååååååååååååh jag är helt kär i byxorna!!

   Kraaaaaaaam!

   Reply
  • Fan vilka härliga kläder!
   din smak, LOVE!!!

   Reply
  • Å så fint! Vill också ha skorna från Weekday, måste haffa dem!

   Reply
  • åh klänningen! damn girl den va riktigt fin! skulle kunna tänka mig den med ett par vita nikeskor och jeansjacka! eller som studentklänning om man klär upp den.

   Reply
  • DU DRIVER?! Alltså herregud. Alla dina köp var liksom de mest perfekta. Det är liksom taget ur den mest perfekta/lyckade shoppingturen.
   Får jag bara fråga, hur mycket kostade skorna från Weekday? :)

   Reply
  • ALLT ÄR GUDOMLIGT SNYGGT JU!!!!

   Reply
  • TOPSHOP-skorna!!!! Lätt :)

   Reply
  • nämen tjeeeeeeeeeeena vad fina grejer!

   Reply
  • mycket snyggt!

   Reply
  • kan inte du tala om för mig vad skorna kostar? :) to die for

   Reply
  • Jag är tokkär i skorna från weekday, jag ska haffa dom mörka tänkte jag =) topshop skorna va fan inte helt fel heller ;)

   Reply
  • toppen och trosan är skitfina!!

   Reply
  • Älskar allt! Ge miiiig!

   Reply
  • ahh, give me everything!

   Reply
  • åh gud va fint, alltihopa!!!

   Reply
  • skorna är ju underbara! och underkläderna är så otroligt vackra! allt är super fint :)

   Reply
  • Skorna från Topshop – helt obsessed! Letar som en tok, men dom finns ju inte på topshops webshopp? Vad menar du, Pia?

   Reply
  • Jag har alltid undrat det, vart hittar man H&M trend? Eller är det bara jag som är borta haha.
   Gillar din blogg starkt förresten :)

   Reply
  • ÅH skorna från topshop är såååå snygga. det är precis sådana jag vill ha. SNÄLLA ANGELICA, VILKEN BUTIK KÖPTE DU DEM I? OCH VAD HETER MODELLEN? har ringt topshop men de säger att dem inte har dem. SNÄLLA SNÄLLA SVARA SÅ SNABBT DU KAN. SKULLE BLI VÄRLDENS GLADASTE!

   Reply
  • Gillar? Jag älskar allt du köpt! :) Är mest avundsjuk på skorna.. eller färgen på byxorna också för den delen!

   Reply
  • Jag vet att detta är en jättejärv fråga men den beiga klänningen från HM trend var verkligen to die for och jag panikletar fina klänningar som även kan funka på studenten( känner inte att jag vill köpa en klänning jag inte kan använda sen). Och då till frågan: Finns det Någon möjlighet i världen att du skulle kunna köpa en 36a eller om det inte finns så en 38 och skicka till mig och jag sätter över på ditt konto? är en desperat fråga men jag bor i Dalarna och vi får aldrig in trendplaggen typ. Snälla hör av dig till mig om du skulle kunna offra dig. Skulle vara guld! Du har förövrigt världens snyggaste stil!

   Reply
  • fast kom på nu att du kanske inte är kvar i sthlm.. å, hjälp sökes seriöst

   Reply
  • Älskar klänningen!

   Reply
  • ååå vad jag älskar underkläderna! var finns H&M trend??

   Reply
  • Åh vilken fin klänning, hur mycket kostade den?:)
   kram!

   Reply
  • Älskar båda skorna! otroligt fina :)

   Reply
  • Hej! Vad kostade de bruna skorna från Top Shop? De var sjuuukt snygga! Vissa gärna mer bilder på dem! :D

   Reply
  • Hejsan, jag letar efter den rosa klänningen fortfarande och vill såå gärna ha den! Vet du om den möjligtvis finns kvar? Eller om du vill sälja den kanske? :):)

   Reply