Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:16 | April 1, 2011

  Friday Im in love

  ÄNTLIGEN FREDAG!!

  Det blev ingen uppis igår, för när jag kom hem så var jag så trött så jag gick och la mig i sängen direkt!men men,  Jag är rackarns trött idag och hungrig, haha! ska se till att käka något snarast :) Jag vill tacka allihopa för alla tips på bra uteställen i GBG! Vi har inte bestämt oss ännu vart vi ska, men det gör vi tills imorgon!
  Det skulle som sagt vara sjukt kul att få träffa er :)

  Jag är jätte jätte peppad inför imorgon och det ska bli superkul! Hoppas bara att vädret blir lite bättre.. för här i Linkan så regnar det . not good!

  /Translate!/ Fridag, FINALLY!!

  Sorry that I didn’t update last night, but I got to bed directley when I got home, cause I was reallt tired! anyway, Im really tired today, and hungry! I want to thank you all for your tips about places in GBG to go out on :) I hope to meet you there!
  I hope the weather is better tomorrow in Gbg, cause it rains here in Linkan.. not good!


  30 kommentarer  30 kommentarer om “Friday Im in love”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här