Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:46 | April 2, 2011

  for words unspoken

  Har varit på middagen nu!Nu är vi förbi Idas lägenhet lite fort innan vi ska tillbaka till dit ‘förfesten’ är :) sen ska jag och X ut efter, blir nog Yaki da som vissa av er tipsat om, men vi har ännu inte bestämt oss, vi får se!

  PUSSPUSS!

  /Translate!/ We just got back to Idas appartment after having dinner at a great place ( I don’t know what it’s called) and we are now heading bac there to continue :) We are going out later and we think we are going to yaki da but we haven’t decided yet!

  KISSES!


  22 kommentarer  22 kommentarer om “for words unspoken”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här