Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:21 | April 3, 2011

  trough the window

  Nu är vi påväg hem från GBG! Gårkvällen var super, förutom att jag fick panikont i magen runt kl halv två på natten så dessvärre var vi tvungen att sticka ifrån Yaki Da tidigt, jävligt surt! Men det var iallafall sjukt mysigt på middagen och jag och X hade det jätte trevligt :)
  Hade ni en fin lördag igår?

  /Translate!/ We are on our way home from Gothenburg now! We had a blast last night, exept that I got a really bad stomach ache so we had to leave Yaki Da pretty early , not good! But the dinner was very nice and we had a great time :)
  Did you guys have a great saturday?


  20 kommentarer  20 kommentarer om “trough the window”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här