Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:36 | April 7, 2011

  sneak peak

  Sneakpeak på dagens // tröja/top beyond retro // shorts avklippta levisjeans //hängslen/suspenders h&m //

  Åh herregud, ni kan inte ens ANA hur trött jag är.. kom hem runt 3 inatt och gick upp 6…och nu ska jag till jobbet. Jag undrar hur detta ska gå..kommer typ somna vid kassan, haha. Nejvars! jag får dricka kaffe och tänka tillbaka på hur fett det var igår!! LÄTT VÄRT, lätt värt.

  /Translate!/ OH MY , you can’t even guess how tired I am right now.. I got to bed at about 3’o clock last night and got up at 6. I wonder how this is going to go.. Im going to fall asleep at the registrer. No, but I have to drink alot of coffe tough..BUT it was so AWESOME last night! SO WORTH IT, so worth it!


  19 kommentarer  19 kommentarer om “sneak peak”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här