Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:04 | April 8, 2011

  knitted back

  Q/A

  Många av er har frågat vart min topp/klänning i inlägget nedanför r ifrån! Jag har köpt den på Solo, för bara ett litet tag sedan :) Jag köpte den i en lite större storlek just för att jag ska kunna ha den som klänning!
  ( Kommer dessvärre inte ihåg det exakta priset, men tror den kostade 399:- , rätta mig om jag har fel)

  /Translate!/ Alot of you have asked me where my top/dress are from, in the post below. I bought it at a shop called Solo, for maybe a month or so :) I bought it in a little bit bigger size, just so I can have it as a dress!
  (I can’t rememthe correct price, but I think 399 sek, correct me if I’m wrong)


  24 kommentarer  24 kommentarer om “knitted back”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här