Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:32 | April 8, 2011

  let’s do something we don’t normally do.

  Dagens // Shorts stylebymarina // topp/top solo // jeansjacka/jeansjacket beyond retro // skor/shoes nelly.com //

  Nu ska jag till jobbet! och ikväll mina damer och herrar ska jag fira X ( lite sent, I know) och då ska jag bjuda honom på mat, på en fin resturang! Skit bara att paketet jag skickat efter till honom, inte har kommit ännu :(

  /Translate!/ Im soon off to work! after that , X and are are going to a fancy resturant to celebrate him ( a little late) for his birthday :) The bad thing is that my gift hasn’t arrived in my mail yet :(


  19 kommentarer  19 kommentarer om “let’s do something we don’t normally do.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här