Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:04 | April 12, 2011

  CONGRATZ LINN!


  Linn ca 16 år.

  HAHA hittade denna schnögga bild på facebook från när hon och jag, plus några tjejer till var i Magget! Kan ju inte låta bli att skratta lite.. plus att jag VET att hon kommer vilja döda mig nu. Men det skiter jag i, för jag tycker att bilden är charmig på sitt sätt!
  ANYWAAY ! Idag fyller iallafall pyret aka my roomie aka en utav mina bästa vänner 20 år och det ska firas med kaffe på balkongen, sen ska jag bjuda henne på en redig frukost på Espressohouse :) Sen tar vi nog en omgång på stan där hon får peka ut något som hon vill ha med sig hem och avslutar dagen med en glass på bosses! FETT NICE!

  /Translate!/ Linn at the age of 16.

  HAHA I found this lovley picture at facebook and I couldn’t stop lauginh and I know that Linn would like to kill me right now! But I don’t care cause I also find this image very charming.
  ANNYYWAYY! Happy birthday to Linn aka my roomie aka one of my best friends today! We are having a cup of coffee on our balkony today and then later, head down to town so I can buy her breakfast and something nice for her birthday :) after that ; eat some icecream!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “CONGRATZ LINN!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här