Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:34 | April 15, 2011

  He said never ever


  Bilder från veckan

  Är fortfarande sjukt trött men börjar endå peppa för kvällens bio tillsammans med Linn och Emelie :)
  Vi ska se ‘ Water For elephants’ och det ska bli så riktigt kul att se eftersom jag väntat på att den ska ha premiär . Och idag har den det och jag satt som på låset vid datorn när biljetterna släpptes ( HAHA TÖNT, right? ) men jag ville ju hemskt gärna ha biljetterna till den :)

  /Translate!/ Im still tired but Im starting to get excited about tonights movie that Emelie, Linn and I are going to see :) ‘ Water for Elephants’ ! I was determine to have tickets to the premiere ( HAHA, Im such a dork , right?!) But I really wanted the tickets untill tonight, and I did :) yey!


  13 kommentarer  13 kommentarer om “He said never ever”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • hoppas du blir mindre trött snart :)

   Reply
  • oh, lucky! I’m dying to watch that movie too. It’d so nice if you share with us what you thought about it :)´

   have fun!

   Reply
  • Jäklar vad najs med en corona utomhus!

   Reply
  • sjukt fina bilder :D

   Reply
  • jag ska också se den ikväll, tror och hoppas på att den kommer vara grym!

   Reply
  • åh, det är den med robert pattinsson va? verkar ju bra :)

   Reply
  • Hej Angelica! Min mammas kompis ska gifta sig i början av juni. Och jag och min mamma är bjudna. Men jag undrar bara vad man kan ha på sig? Du har sjukt härlig stil så jag undrar om du har några tips?
   Kram :)

   Reply
  • när ska vi få se din tatuering snygging ?:)

   Reply
  • I just want to know how your tattoo is looking like! pleeeease make a picture :-)

   Reply
  • Grymma bilder, spännande ;D

   Hoppas du får en fortsatt fin fredag! Kramis

   Reply
  • tatueringen!?:)

   Reply
  • ÅH den vill jag också se!! säg vad du tyckte om den sen ;)

   Reply
  • åå balkongmys :)

   Reply