Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:04 | April 19, 2011

  LET THE SUNSHINE IN

  Annars lyssna HÄR / or listen HERE

  Såhär har jag tillbringat min morgon + låten ovan som är MIN ABSOLUT FAVORIT LÅT just nu ( hemsk egentligen, men väldigt bra) , därav den übersena uppdateringen :) Nu har jag fixat mig ( outfitbilder kommer sen ) och ska snart möta upp Emelie för en fika + glass i vårsolen! JAG ÄR LYCKLIG!

  /Translate!/ This is how I have spent my morning+ the song above, IT’S MY FAVORITE SONG right now ( a sad song, but very good), and thats why Im updating very late today :) I have just got myself done for today ( Outfitpictures is on the way, later today ) and Im waiting for Emelie to join me to go to town for a cup of coffee and icecream in the sun! IM SO HAPPY!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “LET THE SUNSHINE IN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ja det är så härligt med äntligen sol!

   Reply
  • NÄR ska vi få se din tatuering egentligen? du har hållt oss på sträckbänken hur länge som helst nu ju..

   Reply
  • mysigt!

   Reply
  • Jessica; jag förstår inte bara hur man kan vara så intresserad av EN TATTUERING ? Jag har fått kommentarer om att jag är DUM som inte visade den direkt, och lät den läka.. Sen fick jag kommentarer av folk som blev typ ARGA på mig bra för att jag inte visat den ännu! Jag blir inte så jääätte pepp på att visa den då. Jagvisar den när folk lugnat ner sig. Kram

   Reply
  • åh vad härligt!! lite surt att man har gått och blivit sjuk nu när det är lov och sånt här underbart väder :( får tröst shoppa över nätet ist haha, gå gärna in på min blogg och lämna en kommentar av vad du tycker om den! älskar din stil, helt klart min största inspirationskälla efter klingan! :D fortsätt så, kram!

   Reply
  • Hur ska man matcha de virkade västarna? :-) Kram

   Reply
  • Åh gud så härligt! Har också legat i solen ett tag idag och samlat på mig lite fräknar :)

   Reply
  • HAR DIN TATUERING SERIÖST INTE LÄKT ÄN ELLER VILL DU BARA INTE VISA? INGEN HAR JU TJATAT PÅ ÖVER EN MÅNAD…

   Reply
  • jag är absolut inte arg eller så. det är mest att jag letar inspiration till min egna tatuering just nu, och jag inspireras så sjukt mycket av dig. det var mest därför. men jag förstår om du vill vänta :)

   Reply
  • Sofie; läs ovanför vad jag skrev till Jessica.

   Reply
  • har med solat idag. så jäkla underbart!!!!

   Reply
  • Fina bilder på dig, älskar den färgen du har på din topp härligt med färg som lyser upp!

   Reply
  • så härligt det ser ut!

   Reply
  • Meh, skön låt ju:)

   Reply
  • Hi, i love your blog, what is the name of this song?
   thanks!

   Reply