Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:45 | April 21, 2011

  think pink

  Dagens // byxor/pants beyond retro // topp /top h&m // skor/shoes Topshop// brillor/sunglasses h&m //

  waah, så jävla stressig daag! Började med att internetet inte funka, sen fick jag gå i KLACKAR genom hel karlaplan med en tung resväska, en tung påse, och yttligare en tung väska. stekhet sol, en ickefungerande rulltrappa vilket resulterade i att jag fick bära alla dessa grejer upp OCH nedför denna enorma trappa! Sen när jag släppt av Emelie vid bussen och gått NER för trappan, så kommer jag på att hon har min plånbok!! PANIK! springer upp för trappan igen, och springer i klackarna till bussen och hinner precis få tillbaka plånboken. NER för trappan och 10 trappor till och en tunnelbane ride så är jag ÄNTLIGEN på kontoret.

  ps. Bilder från igår kommer upp sen :)

  /Translate!/ I’v had a rough day with forgotten bags, high heels in stairs ( like a million ones ) , a noneworking internet.. and so on! Im so exhausted!

  ps.Pictures from yesterday is coming :)


  18 kommentarer  18 kommentarer om “think pink”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här