Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:43 | April 23, 2011

  just like a love story


  Closeup på den tunna jackan, H&M trend 499:-

  Jag är tokig i färgen och modellen! Jag valde dessutom en större storlek för att få den lite mer oversize! Jag funderar starkt på att inviga den redan ikväll :) och ACK så jag ser fram emot kvällen! Sushi, vin/cider, och massa snacka på balkongen tillsammans med min älskade Maja och Linn!

  /Translate/ Im in love with the color and the model of the jacket! I picked a bigger size to get it a bit oversized! Im thinking about wearing it toight :) and YES Im really looking forward tonight! Sushi, wine/cider and alot of talking with my dear Maja and Linn!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “just like a love story”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här