Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:04 | April 25, 2011

  back


  Closeup på linnets rygg.

  Jag älskar när det är djupa ryggar på klänningar och linnen! Tycker att ett vanligt baslinne ( precis som mitt här ovan ) kan bli tusen gånger finare om det bara har en djup rygg, eller hur? Jag tänkte att jag ska sätta mig och leta efter linnen/klänningar med speciella/djupa rygger och göra ett inlägg om det, vad tycker ni? :)

  /Translate!/ I think that deep backs on tops/dresses can do a whole base top more magnificent. Im thinking about looking for tops/dresses on the internet that has special/deep backs and post it on my blog, what do you think? :)


  44 kommentarer  44 kommentarer om “back”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • åh, håller med dig, så himla mycket finare, är själv på jakt efter något med fin rygg, så keep it up!! :D

   Reply
  • låter super! :D

   Reply
  • yes!

   Reply
  • Helt enig! har en sånn selv, helt lik!

   Reply
  • Jag tycker du är helt perfekt. Det är vad jag tycker!

   Reply
  • håller helt klart med :) underbart fint! finns en klänning på gina nu med riktigt djup rygg

   Reply
  • Gör det!

   Reply
  • Ja, gör det! Vore verkigen toppenbra :D

   Reply
  • ja gör det! låter toppen! vill oxå ha massa till sommaren! kan du inte tipsa om billiga linnen med fräcka tyck oxå? :)

   Reply
  • Det som jag alltid har problem med när jag har kläder med djup rygg är vad man ska ha under för bh vill jag ändå ha. Vad har du?

   Reply
  • håller med helt ! sjukt snyggt! och idén låter hur bra som helst!

   Reply
  • suveräänt! De är fräsigt med djup rygg, jag tycker ryggar är såå snygga ! Skulle va perfa med ett sådant inlägg, har svårt med att hitta snygga djupringade plagg .. Tack för otroligt bra blogg än en gång :D

   Reply
  • lovely picture!

   Reply
  • Jag håller med dig!

   Reply
  • do it!

   Reply
  • a gör ett sånt inlägg .det e så snyggt

   Reply
  • Jaa, gjør det! :D

   Reply
  • Jag håller med dig, det är sjukt snyggt… iaf på sommarn när man är en gnutta brunare =)

   Reply
  • Jeg elsker slike topper, men jeg finner aldri slike topper i butikken :( tror du Carlings selger ennå`?

   Reply
  • JAA :) fan va bra! om du kan ta med butiker också och inte bara klänningar/linnen som man kan bara köpa från nätet, så skulle det bli jätte bra.

   Reply
  • RIKTIGT SNYGGT!

   Reply
  • hej, fin blogg, jag skulle vara tacksam om du säger vad du har för storlek på dina levis shorts (501) för jag har en kropp som är lik din och bor på landet så måste beställa så skulle vara bra om du sa det så det blir rätt dom är ju så fina! :)

   Reply
  • Hej, du skulle till P&L i sommar va?

   Ska även dit med ett skönt gäng, men jag o min kompis har ingen aning om var i packningen vi ska börja, skulle inte du kunna vara gullig och skriva upp din? Så kan vi läsare om det skulle behövas hjälpa dig fylla på?

   Kram

   Reply
  • Looking fierce Angelica!

   Reply
  • De är ju så sjukt snygga , så gör ett inlägg!! :D

   Reply
  • Vad brukar du ha under linnet då? Nipple covers? Hahaha…
   Och svarar du aldrig på kommentarerna? Du verkar inte ha såå bra “kontakt” med dina läsare hur mkt du än säger att du älskar oss. Skulle vara trevligt om du kunde ta upp en läsarfråga då och då eller svara på frågor i kommentarfältet.

   Reply
  • UNDERBART
   gärna!

   Reply
  • Du är bäst om du gör det! Vad heter din hårfärg? Kram!

   Reply
  • måste bara fråga, vad har du för bh under? har inte hittat någon bra att ha under mina linnen med djup rygg!!

   Reply
  • Ja, snälla gör det! :)

   Reply
  • Vore jätteroligt att se ett inlägg om det! :D Men jag har alltid undrat vad man ska ha under..

   Reply
  • Ja snälla gör det :) du får gärna tipsa om vilka slags BH:ar som man kan ha under :)

   Reply
  • så fint! din blogg är det bästa på datan :)

   Reply
  • Jaaa gör det! :)

   Reply
  • JA!! hothothot!! :)

   Reply
  • Så jävla snyggt:)

   Reply
  • Ni som undrar ang vad jag har under; Kolla i inlägget som är ovan :) jag brukar inte använda något alls, men ibland bh utan band, bustiers, nipplecovers eller bikinitopp :) kram!…………………………………………………………Emmely; se svaret ovan :) och jo, jag svarar visst på kommentarer men dessvärre hinner jag inte med precis alla, men jag försöker så gott jag kan :) kram…………………………………………………………………………………Malin; det finns uppe nu :) åh dessvärre vet jag inte de då jag fixar mitt hår på salong. det är nog en hel del olika konstiga färger i :) kram

   Reply
  • U have amazing outfits, as well as hair :)))

   I’ve been reading your blog for a long time, check out mine, it’s brand new!

   http://isolationnevena.blogspot.com/

   Greetings from Serbia! :)

   Reply
  • Håller med! Brukar ha linnen bak och fram för att få djupare urringning!
   Tänkte tipsa om en klänning jag köpt på H&M som är “ljusgrå” som ser ut som ett linne och har djup urringning, super het! Finns i blommigt och någon annan färg med, tror det är dividad :). Men du jobbar ju på H&M så det vet du kanske redan om :P.
   KRAMIS

   Reply
  • finaste jag vet!

   Reply
  • håller med om att det verkligen är himla snyggt!! men hur gör du med bh under, vad använder du för modell? :)
   älskar verkligen din blogg och din stil framför allt! kram på dig sötnos!

   Reply
  • Åååh så snyggt!!

   Reply
  • Hur gör du med Bh bandet när du har tröjor med djupa ryggar? :/ tkr det är sjukt snyggt men det dära jäkla bhbandet ska alltid förstöra!

   Reply
  • Var har du köpt solglasögonen? Sjukt snygga:)

   Reply