Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:06 | April 26, 2011

  deadly


  Make up Store Microshadow, deadly 145:-

  Köpte mig en ny ‘ögonbrynsskugga’ idag . Det är egentligen en helt vanlig ögonskugga, men fina Isabelle på MUS sa att den funkar lika bra till ögonbrynen eftersom den här var den enda som passade mina bryns färg :)

  /Translate!/ I bought myself a new ‘ eyebrowshadow’ today. It’s actually just an ordinary yeyshadow , but cute Isabelle that works at MUS told me that this shadow will work perfectly to my eyebrow anyway. And this was the only color that matched my eyebrows :)


  14 kommentarer  14 kommentarer om “deadly”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här