Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:47 | April 26, 2011

  love leftovers for dinner.

  Godmorgon finisar! Jag gick upp för en timma sen i hopp om att jag skulle ta cykeln till Emelie nu vid tio, men jag får vänta en timma till hehe för hon hade inte ens gått ur sängen .

  Vi ska bara slappa i solen på Emelies baksida, prata och ta en drink..HAHA nej, nu tog jag i!Vi lär nog bara softa och prata :)

  /Translate!/ Good morning sweeties! I got up for an hour ago cause I was supposed to be at Emelies place in 15 min, but she just got up so I will go there and hang ut in the sun in about an hour. We are going to sunbath, talk and have drinks.. HAHA, just joking! Not this earli. We are only going to hang out and sunbath :)


  17 kommentarer  17 kommentarer om “love leftovers for dinner.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här