Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:56 | April 29, 2011

  I keep dancing on my own

  Gårkvällens /yesterday’s evening outfit// skirt Monki// top  Bikbok Linns //shoes thai // jacket bikbok //

  Vi hade det trevligt igår! Är dock trött på att känna mig hängig och snor pg.a all den här pollen! Känner knappt lukt eller smak och jag HATAR DET! Jag får se till att fixa pollenmedicin eftersom jag fortfarande inte har gjort det..great. Därför ska jag faktist kurera mig i sängen direkt efter jobbet sen idag. I need som rest :)

  /Translate!/ We had a great evening! Im sick and tired tough, of being so allergic to pollen, and this makes me sneeze all the time and I can’t sense any flavours or so, and I HATE IT. I need some medicine for it.. and I haven’t got it yet..great. Im off to bed immediately when I get home from work , I need some rest :)


  18 kommentarer  18 kommentarer om “I keep dancing on my own”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ja, kurera dig och mys, det behöver du. Har en syster som är pollenallergiker så jag vet hur jobbigt det kan vara, i alla fall från ett utifrån perspektiv… :)

   Reply
  • du är stört snygg!!1

   Reply
  • åh, himla fint!
   hugs

   Reply
  • Vacker fin som vanligt.
   ha en bra dag <3

   Reply
  • Vilken superfin kjol. Har du någon bättre bild på den? Finns den i butik nu? :)

   Reply
  • Snyggt!

   Reply
  • Galet vacker kjol ;)

   Reply
  • älskar kjolen! Monki har fått in massa fint under veckan :)

   Reply
  • sjukt snygg!!

   Reply
  • Gaaalet snygg outfit!

   Reply
  • Gud så fiint :)
   åh det gäller att ta pollenmedicinen i tid för att det ska förebygga lite och inte bli så jobbigt.. jag tar pollen tabletterna men fortfarande blir mina ögon väldigt irriterade ;P

   Ha det fint! Kram

   Reply
  • Elsker skjørtet ditt!

   x tessi

   Reply
  • va snyggt!

   Reply
  • fint :)

   Reply
  • åååååååååååååååååh this is tooo adorable!
   love it!
   puss o kram från newyork

   Reply
  • var har du köpt din soffa? Du kanske redan gjort de, men kan du inte visa lite bilder från din lägenhet? Ska precis flytta till eget och suger åt mig alla inredningstips jag kan :)

   Reply
  • Finns allergimedicin receptfritt på Apoteket. Fråga där vilken du ska använda

   Reply
  • Anne; Den är gammal som gatan och är ärvd, så dessvärre vet jag inte :/ det har jag inte gjort ännu, så det ska jag fixa en dag när lägenheten är heeelt städad, haha! KRAM!……………………………………………………………………………………………………………..Karin; Ja, jag vet :) dessvärre biter inte de allergimedicinerna på mig typ, så måste ha recept på något starkare som funkar. KRAM!

   Reply