Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:21 | May 1, 2011

  eat my shorts


  Några utav mina shorts.

  Åh vi hade en superbra Valborg :) hade ni? Jag är dock jäkligt trött idag och har värk i hela ryggen( haha vadfan har jag gjort egentligen ?) men ska kurera mig framför en bra film, med godis och ananas!
  Jag tänker publicera två lite roligare inlägg senare , där ni bl.a kommer få svara på en grej och sen ett inlägg där ni kommer få fråga lite saker. PUSS!

  /Translate!/Some of my shorts.

  OH I had a wonderfull May day :) did you?
  Im feeling a bit heavy in the head today and I’v got pain in my back ( haha what the hell did I do last night? ) So Im going to just chill infront of a movie with candy and pineapple :) Im going to post two more funnier posts later, that involves that Im going to ask you a question and a post where you can ask me stuff ! KISSES!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “eat my shorts”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • oh så mycket fint !Hur mycket är från second hand ? :)

   Reply
  • Många härligheter på en och samma bild,mums!

   Reply
  • Hvor du har mange shorts!!! Kan specielt godt lide de grønne og de røde!! dejlige farver :)

   XX Trine
   http://storyofacloset.blogspot.com

   Reply
  • Hahaha, shit, de där var ju en hel harang!

   Reply
  • wooow vad många fina shorts du har :D
   jag håller precis på att rensa lite kläder jag, hittade 3 par shorts! :D

   Reply
  • Oj så många! Vart kommer dom spetsliknande shortsen ifrån? :)

   Reply
  • Hej Angelica! Älskar din blogg.

   Din klädstil är helt underbar!

   Jag undrar om du skulle kunna ge beskrivning på varje par shorts vart du har köpt dem. Är intressant att veta :)

   Tack!

   Reply
  • Så många fina!

   Reply
  • Hej Angelica! Ser att du har de grymt snygga virkade shortsen från H&M! :) Var fick du tag på dem? Har letat ÖVERALLT efter ett par!

   Reply
  • Love them! Min Valborg i Uppsala o Stockholm var grym ;P

   KRAM

   Reply
  • jag måste fråga, har du visat din tattuering än – eller jag har bara missat det?

   Reply
  • Hej angelica! jag har i stort sett likadan frisyr som dig, likadant klippt osv. jag tycker det är så tråkigt att jämnt ha nersläppt o rakt hår, för jag vet inte hur jag ska sätta upp det när det är så kort. har du några tips o förslag hur du brukar göra, visa gärna på bloggen. tack på förhand :D

   Reply
  • amen jisses så många !

   Reply
  • oj, vad många shorts! riktigt snygga :) kolla gärna mitt inlägg på min blogg idag, har bakat smarriga muffins i jättesöta formar! :)

   Reply
  • vad många fina!! jag har samlat på mig massa gamla jeans som ska få bli shorts här :) nåt tips på hur man gör dem snyggt slitna?

   Reply
  • Men gud ge mig! Shorts måste ju va bland det bästa som finns :)

   Reply
  • amen lägg aaaaaaaaaaaaav, inte alls avis här nej nej:(

   Reply
  • OH MY GOD, I’VE COULD HAVE KILL FOR ALL THOSE WONDERFUL SHORTS!!!!

   Reply
  • Helt galet många! Du gillar dina shorts!

   Reply
  • Digger det! Jeg lurte på en ting, den lace shortsen fra c.collection h&m, hvordan er den i strl? Jeg skal kjøpe den på ebay, siden den er utsolgt OVERALT her i Norge, men er så usikker på om jeg skal ha den i en liten eller stor strl, jeg er strl 36 til vanlig i unnerdeler, og bruker som regel xs-s…men jeg har veldig lyst til å bruke den under olashortser, som jeg har fått insprasjon av deg fra! Håper du kan hjelpe meg med dette så fort som mulig, budrunden går ut om noen timer.
   Elsker bloggen din, er så og si besatt av den! Hihi

   Reply
  • några utan, haha skulle så jävla gärna vilja ha din garderob!

   Reply
  • Wow-vil gjerne ha alle de!

   Reply
  • kan du inte skriva vart de är ifrån (många är nog från 2hand) Men ändå.. Skulle vara kul om du tycker man ska ha för shorts i sommar, äre bara jeans? :) kraaam

   Reply