Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:34 | May 3, 2011

  Q/A part 1

  Q/A

  1.Hej, skulle inte du kunna berätta mer om när du var i Rom? :) typ om du pluggade eller jobbade när du var där, varför just Rom och lite sådant?

  Svar: Hej! Jag flyttade till Rom under 1 och ½ månad till min moster som då jobbade där . Jag sparade pengar just bara för att kunna hänga där, utforska Rom ,se sevärdigheter och bara VARA ! Jag varken jobbade eller pluggade, utan levde livet . Vilket var helt underbart!

  2.   1.What haircolor do you have? 2. Do you study? 3.Have you ever been in Germany Ps: I am from Germany and i love love love your blog. You are so beautiful!

  SVAR: 1. Hey! 1. I don’t actually really know what haircolor I have cause I go to a hairdresser and do my hair! I just said that I wanted my hair to be ’ sand/light brownish’ and this is what she did J 2. No I don’t study , I graduated in the summer  of 2009 3. Yes I have! But for a very long time ago! Thank you so much dear!! Your words means a lot to me!

  3. Vad är det absolut nödvändigaste plagget till sommaren som man bara måste ha?! Puss!

  Svar: Det absolute nödvändigaste.. shit vad svårt! Jag vill ju välja såå mycket! Men jag måste nästan säga ett par höga, slitna shorts! PUSS!

  4. Jag brukar se dig på stan, skulle du bli glad om jag gick fram och bad om en fanbild eller skulle det bara kännas lite creepy? :)

  Svar; Jag skulle bli JÄTTE glad om du kom fram ! så gör det nästa gång! Jag bli alltid lika glad när ni fina , underbara läsare kommer fram. You make my day!

  5. Jag tycker du alltid ger extremt bra inspiration om ens egen hjärna har slut på idéer ! Du är bäst! Jag undrar hur/var du får din insp? Kram!

  Svar: Tack så hemskt mycket fina du! Jag får inspiration ÖVERALLT! Från modemagasin, till människor på gatan, från bilder,konst och Ja.. you name it ! Sen går jag oftast på magkänslan , för det är då det blir som bäst! Och Mest som sig själv, från sin egna personliga stil och det är de jag gillar. KRAM!

  6. Hej, Tänkte att det skulle vara kul att höra om du dina framtidsplaner? Studier? Jobb? Blogg? Och så vidare :) Tack för en superblogg, du är en riktig inspiration! Och du har en fantastisk stil! Med vänliga hälsningar Evelina Anstedt

  Svar: Hejsan! Jag har mycket som jag vill göra och jag är en tankspridd person, men det jag helst skulle vilja göra är att resa runt, se visningar och plåta detta . som en moderedaktör. Vidare sen så vill jag starta mitt egna klädesmärke där jag själv designar kläderna, det skulle vara en ren dröm för mig! Studera modevetenskap i Stockholm vore inte fel och har länge tänkt på det. Bloggen vill jag fortsätta med så länge som jag själv finner det roligt, vilket jag VERKLIGEN gör just nu ! det är något jag brinner för! Tack!! Jag blir superglad ! KRAM

  7.

  Måste började med att säga att du är Sveriges snyggaste kvinna! Din klädstil är to die for och därför undrar jag vad du tycker man ska satsa på i sommar? You rock girl!

  Svar: Oj, tack som fan! Jisses nu sitter jag och rodnar här bakom skärmen ! det värmde massor!

  Jag tycker man ska satsa på sin egna stil! Att man ska våga att verkligen vara sig själv, fullt ut.. det är viktigast tycker jag! Man ska egentligen skita i trender och själv verkligen känna efter ’ vad vill jag ta på mig ? JO det HÄR!’ och så ska man köra på det och skit i vad andra tycker! Go for it! KRAM!

  8. älskar din blogg hur mycket som helst! och du är hur snygg som helst och älskar din klädstil! Jag undrar vilken sorts musik du lyssnar på? :)

  Svar: Åh tack!! jag blir så glad! Jag är nog faktist en allätare skulle jag tro ! Jag lyssnar på det mesta men föredrar väl Aukustisk musik, Rock och pop! KRAM!

  9. drömmer du i färg eller svartvitt? när får vi se din tatuering? vad använder du för kamera + kameratillbehör? var hittar du din inspiration? du är en enorm inspirationskälla, jag är en relativt ny läsare o har hunnit gå igenom nästan hela ditt arkiv, du är grym! Kram

  Svar; Färg! Finns det folk som drömmer i svart/vitt? Lite läskigt .. Mina tattueringar får ni se, dagen då folk är ’ sura’ på mig för att jag ännu inte visat dem. Jag har varken känt mig pepp eller motiverad att visa den när folk kallar mig ’taskig’ som inte visat MINA egna tattueringar ! men det kommer, det kommer..

  Just nu använder jag mig av en Canon Eos 1000D , men vill ha kameran som kan filma i HD. Jag har endast ett stativ till ! Jag hittar min inspiration överallt ! Tack du fina fina! STOR KRAM!

  10. Do you train to be so thin? Are you carful about what you eat? And if it’s not too personal, what is your weight and height? Btw, I love your blog and your style. You always look very nice.

  Svar: At the moment I don’t do anything, but I have danced for about 14 years . I want to start dancing again as soon as I have the time , but right now it’s kind of busy ..but soon ! I eat anything I like, cause life is to short to bother about weight. As long as you eat normally and a normal amount of the things you eat, you can practically eat anything, and If you exercise also , like walking . Im kind of short actually, Im ‘just’ 1.65 and I weight about 48 kilos. Thank you so much dear !! many hugs

  PS. Detta skulle ha kommit upp igår men på något sätt så gjorde det inte det, MEN NU SÅ! nästa del kommer sen :)
  ps 2. Konstiga ‘ J’ ploppade upp i texten, men nu har jag rättat till det.

  You you guys! If you want to read my answers in English use the Google Translate on the side of my panel :)


  14 kommentarer  14 kommentarer om “Q/A part 1”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • angelica med vilket program fixar du dina foton??

   Reply
  • spännande att läsa!
   visste inte att du var så “kort” eller vad man ska säga… Jag är 165 själv och tycker du lyckas se mycket längre ut på foton än jag! Då kommer ju följdfrågan, hur lyckas du se lång ut på kort? från vilken vinkel ska man fota? :> (seriöst, jag ser ut och vara 150 på de flesta bilder….)

   Reply
  • haha jag ser dig en massa men vågar ALDRIG komma fram hehe!:))

   Reply
  • Jag måste hålla med om att du nog är Sveriges vackraste kvinna! Du är så otroligt snygg!

   Reply
  • DU ÄR SÅ JÄVLA VACKER

   Reply
  • Hej Angelica!
   Jag bor i Kalmar just nu men ska flytta till Linköping efter sommaren. Jag har förstått att det finns en del second hand-butiker i Linköping och undrar om du skulle vilja ge lite tips på några stycken så att jag vet vart jag ska gå när jag kommer dit.

   Ha det suveränt snygga kvinna!

   Reply
  • skulle vilja se dina tatueringar btw bra blogg

   Reply
  • Hur många år var du när du åkte till Rom?:)

   Reply
  • Jag hade aldrig kunnat gissa att du vägde 48.. Det känns verkligen jättejättesmalt i mitt huvud. Är du pinnsmal? För det känns om att den vikten inte passar in på din kropp.. Eller har jag fel?:) du är fin iaf!

   Reply
  • J Ä V L A R vad du väger lite…
   förlåt för reaktionen, men oj.
   du verkar synnerligen inte sjuk eller anorektisk på något sätt men jag är ganska säker på att det är en hel del under “normalt”…. vadfan nu det är i detta samhället.

   underbar blogg!

   Reply
  • Fin blogg, men du borde inte ha skrivit ut vikten.. folk har gjort det förr, vilket inte har varit så lyckat.

   Reply
  • I am from Norway, and really LOVE your blog! You have exactly the taste of fashion that I have, but I don’t have all of the clothes and stuff, but I love it! And I just wondered if you follow your dream about making your own clothing line, do you think it will be very expensive?
   Love Norway, Marita!

   Reply
  • shit 48 kilo… det är undervikt. kan det verkligen stämma? du är ju väldig smal men…

   Reply
  • 48 kilo?? du måste mena 58 :S nog för att du är smal men….

   Reply