Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:24 | May 4, 2011

  Gubbskor


  Nya ‘gubb’skor, Myrorna 75 :-

  Jag tror att jag typ dog lite när jag fick syn på dessa inne på myrorna idag ..tillräckligt mycket för att låta dem följa med mig hem idag. GUD VAD JAG GILLAR DEM! Tänk er dessa, bruna ben och en vit, slapp klänning, retroglasögon och en oversize skinnjacka..MUMS!

  /Translate!/New shoes, Myrorna 75 sek

  I think I died a bit when I founf these today.. enough to follow me home! I LIKE THEM SO MUCH! Think about these shoes togheter with a pair of brown legs, a white oversize dress, retro sunglasses and an overzised leather jacket..YUMMIE!


  11 kommentarer  11 kommentarer om “Gubbskor”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här