Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 00:35 | May 4, 2011

  Q/A part 2

  Q/A

  11. Hur/med vad stylar du ditt hår till vardags? :)

  Svar: Det är olika ! Oftast plattar jag det och låter det vara rakt och mittbena, annars så gör jag någon enklare uppsättning eller slickad toffs ! kram!

  12. Ditt hår är ju så sjuuukt snyggt, du ser så himla cool ut! Jag har själv tänkt på at klippa lång page, har du trötnat på ditt? Eller är du fortfarande nöjd, saknar du ditt långa hår någon gång? Du är i alla fall så sjukt snygg ut med din frisyr! Så min fråga till dig var bara om du fortfarande trivs med din frisyr, eller om du har ångrat det :)

  Svar: Tack!! Nej, jag ångrar inte en sekund att jag klippte av mig mitt! Jag trivs som fisken i vattnet och ska faktist till frissan för att kapa av en liten liten bit till! Jag tycker att det är superfint med en riktigt rak lång page, speciellt till sommaren! Ibland kan jag kolla på gamla bilder när jag hade mitt långa hår och tänka ’ åh vad fint!’ , men jag ångrar inget. kram!

  13. Jag undrar såsom många andra var du förvarar alla dina kläder? Din garderob måste vara hur stor som helst med tanke på nya outfits varje dag och ingen den andra lik! Tack för en superbra inspirationskälla till blogg!

  Svar: Jag har en stor garderob i mitt rum som har fyra dörrar ( två stora och två små) plus en skattkista och hyllor i rummet ..och en källare med stor svarta soppsäckar. haha! Skulle dock vilja en en större då jag ibland har svårt att hitta saker ! Tack så hemskt mycket!! Massa kramar!

  14. Hej Angelica, nu har jag chansen. Har velat fråga dig detta på länge, om jag fortfarande är kär i mitt ex… Men fortfarande vill han inte ha ett förhållande. Hur kan jag få honom att komma tillbaka till mig? Vill ju verkligen ha tillbaka honom. :) Ps. Fin blogg och jag uppskattar verkligen om du svarar. Ta hand om dig så länge

  Svar: Hej tösen! Vill han inte ha ett förhållande?  Det jag tycker du ska göra är att verkLigen fråga honom rakt ut ’ vill du vara med mig? Eller inte? ’ säger han ’ nej, jag vill inte ha ett förhållande’ så är det nog dessvärre inte något att hänga i Julgranen.. Då finns det de killar som skulle göra VAD SOM HELST, bara för att vara med just DIG! Isånnafall är du värd något mycket mycket bättre tjejan! Även fast att det kanske gör jätte ont, så kommer det en dag komma den där rätta som just vill ha dig exakt lika mycket som du vill ha honom. stor stor kram på dig och jag önskar dig alla lycka!

  15. At first I wanted to congratulate you on having this great blog and an amazing style. Do you know? I think bloggers like you, real people, help many girls to be more self-confident and happier with their bodies. In my case, I am a short person and I’m not very happy with my heigh. I have found in some not very tall bloggers my inspiration to accept me as I am and to love myself a bit more. You don’t really look like a short people so I’d like to know your heigh (if possible) to have and idea of how tall is one of my favourite blogger. It helps me so much. Thank you for being sooo awesome! Go on like this! (I’m sorry for my grammar mistakes) Lots of kisses from Spain!

  Svar: Hi lovely you! I can’t describe how happy your comment made me! I just can’t stop smiling and I just want to give you this big big hug! Im not that tall either (1.65 meters) and Im happy with that heigt actually , and I hope that you can feel that you to, are happy with your height cause, all the people in the world looks different, have different haircolors, eyes, heigt and that is what makes us so damn beautiful, just like you! A lot of hugs to you!! Xx

  16. who takes your pictures? they are really amazing.

  Svar: I usually take them myself!thank you so much! HUGS

  17. hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans? eller är ni det fortfarande? Kraaaaam

  Svar: Vi har snart varit ihop i sammanlagt 4 år och och har vår 3 årsdag om någon månad bara :D ( Vi var ihop i ungefär ett år när vi gick i sjuan ) Jaa vi är ihop och han är det bästa jag har! Jag älskar honom mer än något annat . KRAM!

  18. Hej Angelica! Jag undrar vad som gör dig riktigt arg? :) kram

  Svar: Hej! falska och dryga människor är något som kan göra mig riktigt arg, eller trångsynta personer som inte ger folk en chans. Kram!

  19. Kan du rekommendera några bra second handaffärer, med lagom priser för en studentplånbok? Puss påre!

  Svar: De flesta städer har Myrorna och frälsningsarmén. Där brukar man kunna hitta några guldklimpar! Annars så finns det beyond retro som har BARA massa snyggt, men där stiger priserna dock ( det ligger i STHLM ) . I Linköping finns dessutom Misoui och kretsboden ! PUSS!

  20. Hej! skulle blir jätteglad om du kunde svara på min fråga. Under linnen som är uringade i ryggen skippar du bh:n helt? eller har du något bra tips som man kan ha under en ett linne med uringadrygg? KRAM!

  Svar: Hej! Ja, jag skippar bh:n helt då, men ibland i andra urringade linnen så använder jag nipplecovers, bikini eller bustier under! KRAM!


  5 kommentarer  5 kommentarer om “Q/A part 2”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag missade frågestunden! Men jag har verkligen en fråga som jag gått och klurat på så fruktansvärt länge. Och jag tror många bloggare skulle kunna ha nytta av ditt svar. Hur tar du dina outfit bilder? Självutlösare? Stativ? Vad ska man tänka på för att få bra sådana bilder? Jag tycker att du tar jättefina bilder och jag vet inte hur många gånger jag testat med självutlösare och det bara har blivit HELT FEL. Jag skulle bli så jädrans glad om du svarade! Du är helt otroligt naturligt vacker. Men det bästa av allt är att du är ödmjuk samtidigt, det är faktiskt den bästa kombinationen hos människan. Kram

   Reply
  • gillar dig mer och mer när jag läser lite mer om dig :>
   fashionister(har jag fördomar mot) tror jag är dryga men du verkar vara en trevlig person :>
   +du har ganska awesome stil också. Måste fråga… vilken second hand butik tycker du är bäst i sthlm? visst finns det ett par kring söder, mariatorget, hornsgatan däråt(inte stadsmissionen), handlade en klänning någonstans där förra året men kommer inte ihåg vad butiken heter, vet du?? =)

   Reply
  • kan du inte visa hur du gör dina kuvertväskor/clutches? skulle va superkul! är själv på jakt efter en skrikig rosa eller gul men hittar ingen så jag tänkte, då får man ta saken i egna händer. haha! tyvärr vet jag inte HUR jag ska gå tillväga för att få den så snygg som möjligt :) kram

   Reply
  • en liten update bara! Beyond retro finns i göteborg med, i samma lokal som Topshop. bra mix där. litet tips bara!

   Reply
  • ditt uringade linne (där bak) från h&m, vilken avdelning kommer det ifrån? :) trend? finns de i fler färger?

   Reply