Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:12 | May 4, 2011

  The perfect party

  Blev inbjuden till ‘The perfect party’ som hålls på fredag :) Det låter jätte trevligt och jag vet att dessa fester varit lyckade innan !
  Jag kan dessvärre inte gå den här gången , men skulle lätt ha gått om jag var hemma :) men så tänkte jag – ‘ Jag kan ju faktist tipsa er om festen!’ eftersom jag vet att det är många vänner och lite bloggtjejer som ska dit!

  The Perfect party är  en tjejfest ( förfest)  som innehåller allt som vi bruttor gillar ;) modeshow, skönhetstips,goda drinkar,mingel,tilltugg, och STYLING!  av både hår, naglar och makeup :) Vet att min kära vän Linda Hallberg kommer vara där med Make up Store!

  Så ni som bor i trakterna ( och ni utanför Linköping/Motala/Norrköping MED för den delen!) Borde verkligen gå dit :) kommer nog bli skitkul!

  VAR? NÄR? HUR?
  Var: Strandgatan 2 När: 6 Maj , kl 21.00
  Obs! åldersgräns 18
  Biljetterna ( kostar 150:- ) säljs på: First Aid, Kami Hårdesign, NO36 och på Strandgatan 2 !
  Om ni ej kan köpa biljetterna på något utav dessa platser, Maila: info@glitzy.se

  Det lär bli FETT ! Kl 00.00 öppnas dörrarna upp för annat folk!


  6 kommentarer  6 kommentarer om “The perfect party”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här