Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:49 | May 5, 2011

  secrets

  Jag kommit fram till Stockholm och sitter nu hemma hos Kenza och blöggar! Vi ska snart dra och käka på Vapiano eftersom det kurrar lite magen :) Jag tryckte i mig Mcdonken med Linn tidigare idag vilket satt väldans fint! Vi sprang lite på stan där jag fixade det sista och inhandla det sista :)

  /Translate!/ I just arrived in Stockholm and Im at Kenzas place, blogging :) we are thinking about grabbing something to eat at Vapiano cause we are hungry! I eat Mcdonalds with Linn earlier today and it was niiice :) I ran across town to get the last stuff for today also :)


  7 kommentarer  7 kommentarer om “secrets”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här