Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:09 | May 7, 2011

  a little ray of sun


  Bilder från idag.

  Jag klagar INTE kan jag lova :) Dock så var det jäkligt molningt när vi kom till stranden/Nissi beach men sen efter bara 30 min så sprack det upp och blev strålande sol!
  haha jag brukar oftast inte sola ansiktet, ( jag är hyperrädd för att få rynkar när jag blir äldre) men den här gången tänkte jag att ‘ äsch jag solar ansiktet!’ villket har resulterat i att jag är en aning röd i fejjat, haha!
  Har hört att de börjat bli lite varmare i Sverige med? :) vad skönt! hoppas det håller i sig tills vi kommer hem!

  /Translate!/ Pictures from today .

  I can’t clompain ;) this is so nice! When we arrived at Nissi beach earlier it was very cloudy but then the sun came out after about 30 minutes!
  I usually don’t sunbath my face ( Im soo afraid of getting wrinkles when Im older! ) but I tought that ‘ okey, maybe today!’ and Im a bit red in my face now..haha !
  I have heard that Swede has great weather now and I hope it will continue getting better, untill we are home again :)


  37 kommentarer  37 kommentarer om “a little ray of sun”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Din hoppbild är helt fantastisk. Får en så befriande känsla när jag ser den. Du är fantastisk snygg också! :)

   Reply
  • Å så underbart, så fin du e !

   Reply
  • riktigt vacker är du, och vilken killer body!

   Reply
  • Gorgeous pictures of a gorgeous girl :-) Have fun in the sun!

   Reply
  • Färgen på bikinin är stunning!

   Reply
  • gud så härligt :D

   Länka gärna min CANCER fond

   ALLA får en länk

   Reply
  • wheres you tattoo, i dont see it. did you lie to us. wow

   Reply
  • Kan du inte berätta vart du klipper håret i Linköping? Ditt hår är hur snyggt som helst och jag tycker att det är svårt att veta vilken frisör man ska gå till som nyinflyttad i stan :)

   Reply
  • Angelica, jag älskar ditt hår!
   Har funderat läge på att fixa något likande och efter att ha sett hur snyggt det är på dej så har jag (nästan) bestämt mej för att göra det! :D

   Reply
  • Ser underbart ut! :D

   Reply
  • Oh my god.. you are seriously SO hot and tanned!!! im jealous. I want to be there!

   Reply
  • Jättefin bikini! :)

   Reply
  • I just say; oh my god! ;D
   Vilka fina bilder, ser superhärligt ut och snygga du!

   Ha det så fint tjejer! kram

   Reply
  • Ser riktigt härligt ut! Jättesnyggt med gul bikini till brännan också =)

   Reply
  • Helvete vad snygg kropp du har

   Reply
  • Riktigt härliga bilder, speciellt den första och shit vilken snygg mage du har tjejen!

   Reply
  • alltså din navel?! sjukt långt upp

   Reply
  • hur mycket kostade resan för dig?

   Reply
  • Ser helt underbart ut!!

   Reply
  • WHAT A NICE PICTURE! :D

   Reply
  • Men guud, klipp dina könshår man ser ju håret genom bikini trosan!!! Kolla sista bilden du har lagt upp

   Reply
  • du är så vacker! men det får du väl höra varje dag :) ser sjukt härligt ut med semester!!!

   Reply
  • “maria” och “I” Fy fan i helvete vilka patetiska små människor ni är. Skäms över hur ni skämmer ut er. Hade MER ÄN GÄRNA velat se er undressed och kolla in era skavanker. Vilket ni UPPENBARLIGEN har en hel del av eftersom ni letar fel på en helt FELFRI JÄVLA kropp och tar er tid att gå in och skriva det också.
   Skaffa ett liv.

   Reply
  • Ja, men herregud. Vem fan spanar in DET området på dessa bilder? ni måste suttit länge för att kunna hitta någonting. Angelica har fan den vackraste kroppen jag någonsin sett, seriöst. nu får ni ta & skärpa er

   Reply
  • Skulle också vilja veta var man helst ska klippa håret här i linkan. Har bott här i 1 år men aldrig klippt håret här, åker hemhem och klipper där för att jag inte vågat chansa!

   Reply
  • men herregud “maria”, varför raka? könshår är väl det mest naturliga som finns? alla gör väl som dom själv vill? eller?

   Reply
  • Hej Angelica jag har en fråga: använder du sol olja? och i så fall bara de ? eller har du solskydd under..
   jag har aldrig testat sololja och har svårt att få färg men vill inte bränna mig.. så kan man ha solskydd under och sedan olja.. mvh Elvira

   Reply
  • du är så himla fin! :)

   Reply
  • maria; jadu, det var en väldigt underhållande kommentar, haha !! har suttit och fnissat ett bra tag här bakom skärmen och du 1. för det första – jag rakar mig därnere , fast egentligen har ju varken DU eller någon annan med det och göra 2. och två, varför sitter du och kollar in min mutta för? hahahahahah!……………………………………………………………………………………………………Natalie; som sagt, vissa måste leta och sen även hitta PÅ saker för att trycka ner andra, så att dem själva mår liite bättre. precis som jag skrev över ; jag rakar mig, det är väl antagligen trosorna som knögglat sig, för jag håller med om att de KAN se ut som något helt annat, men de är de inte :) sålänge jag själv vet! och jag håller med dig fullt ut, det är pinsamt att folk ens skriver sådär :) haha! tack för dina fina ord ! stor kram……………………………………………………………s; jag håller med dig, man får ju faktist själv bestämma hur man ska se ut och över sin egen kropp :) inget är fel vare sig man rakar sig eller inte. Nu rakar jag mig down there eftersom jag PERSONLIGEN tycker att det känns mer hygieniskt, men som sagt – alla är vi olika och tacka fan för de :) haha! stor kram!

   Reply
  • du är verkligen världens vackrate kvinnaaa!!! blir helt galen av dina bilder!!

   Reply
  • i love your blog first of all:)
   but how come you are so tanned in your face when you dont sunbath it? :)

   Reply
  • Åh vad härligt det ser ut!!! Jag frågar som Louise här ovanför: Om du nu inte brukar sola ansiktet, vad är då ditt knep för att vara sådär jäkla brun i ansiktet jämt? :D Ha en fortsatt trevlig resa!

   Reply
  • Förtsa bilden är ju underbar! Och gid vad läcker bikinin är till brunbärnd kropp!

   Reply
  • I would love to know the same this as louise, hoe comes you are so tanned in the face? and so tanned in general?

   Reply
  • What a pretty body!! Do you work out a lot? if so, what do you exercise? Are you very attentive on what you eat? And how often do you drink alkohol? In advance thanks!! ;)

   Reply
  • så himla fin bikinin är till brunbränd kropp! hur snyggt som helst

   Reply
  • jag har en fråga, tycker du den gula bikini underdelen är genomskinlig? har varit på att köpa den några gånger för den är så snygg! men är osäker, för jag vet hur de kan bli med vita bikinis och tänkte att de kanske var samma med den gula färgen eller? har du lagt märke till att den är genomskinlig?

   Reply