Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:38 | May 17, 2011

  little green bag

  Dagens // Dress H&M // green clutch Vivistyle.se // shoes second hand // sunglasses Rayban wayfarer //

  Lite sen uppis idag men har städat hela lägenheten och vart förbi mamma på morgonen :) Vi drack kaffe och jag myste med min vovvis Milan. Sen körde jag henne till jobbet och nu är jag tillbaka hemma! Ska ringa till min lilla Linda och se vad hon pysslar med!

  /Translate!/ A late update today , but I have been cleaning the whole appartment and I went by my mothers house earlier today! We took a coffee, talked and I cuddled with my doggie Milan! I then drove her to work and now Im back home! Im thinking about calling Linda to see what she is up to.


  20 kommentarer  20 kommentarer om “little green bag”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här