Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:18 | May 19, 2011

  Good Morning


  God Morgon mina fina!

  Jag tog en välbehövlig sovmorgon efter gårdagen, och sitter fortfarande här i sängen och lyssna på underbara Adele när hon sjunger.

  Idag mår jag mycket bättre, och jag tänker på alla fina minnen :) så idag blir det nya tag och det ska jag ta vara på! Jag har massor av idéer till inlägg till bloggen och jag ska umgås med finfina vänner idag med , så det känns skönt! Nu ; dricka kaffe och kanske ta och gå ur sängen?

  /Translate!/ Good morgning you beautiful people!

  I just got up, and I really needed to get a good night sleep :) Im sitting here listening to the beautiful voice of Adele.

  Im feeling much better today and I think of good memories and that makes me happy :) So Im starting over today and Im going to enjoy the day, I have alot of idées to my blog/posts today and Im also going to hang out with my lovley friends! Now; maybe get out of bed?


  11 kommentarer  11 kommentarer om “Good Morning”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • no doubt att du förtjänar en sovmorgon efter din gårdag. vet hur hemskt det är att förlora någon man älskar, speciellt när man måste gå igenom smärtan en andra gång på begravningen. hoppas du mår bättre!

   Reply
  • Godmorgon kära du! Håller med Susanna :)

   Hoppas du får en fin dag! Kram

   Reply
  • Din stil är helt otroligt fin ! Go girl !

   Reply
  • Hej snygga Angelica! Jag undrar bara hur du skulle matcha en lite väl för romantisk vit klänning? Så svårt tycker jag;-))) tackkkk

   Reply
  • DU ÄR SÅ VACKER ANGELICA!GÅ UT OCH HA KUL!:)

   Reply
  • jag beundrar din styrka tjejen! kör hårt och ta vara på livet <3

   Reply
  • Jag och två kompisar var i Cypern samtidigt som dig och Kenza! Kände mig som ett litet barn när jag såg er på Nissi en dag, haha. Ni är så grymma båda två, älskar era bloggar!!

   Reply
  • så fin du är!

   Reply
  • Ha en bra dag!

   Reply
  • nu är det snart festivaldags och jag undrar ifall du inte kanske kunde göra typ ett festivalkollage , med typ plagg och liknande? och typ tips på prylar som är bra att ha med sig (även smink haha). och saker som är totalt onödiga att ha med sig? för jag liksom många andra har väl en stor tendens att packa med sig för mycket! (:

   Reply
  • skulle göra allt för att få din rosa acne klänning!
   den är inte tillsalu??

   Reply