Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:34 | May 24, 2011

  he couldn’t belive what I just told him

  Sneak peak
  // pants Gina tricot (old) // shirt Gina (old) // belt thailand //

  Gårkvällen var superhärlig! Jag och Linn satte oss på Storan och drack varsitt glas vin och sen kom även Victor, Calle och Alex och joinade oss. Vi satt där i några timmar och pratade om allt mellan snéfyllor till konspirationsteorier. En mycket trevlig kväll! Har dock inte mått så bra inatt , eftersom jag har legat och haft frossa och frysit som ett as trots att jag hade på mig en zipperall plus duntäcke..Idag känner jag mig hängig, så ska ner till Apoteket och sedan slänga av mig kläderna för att mysa ner mig i zipperallen igen!

  /T/ We had a blast last night! Linn and I sat down at Storan at took a glas of white wine :) Victor, Calle and Alex joined us later, and we sat there for a few hours, talking about everything between bad hungovers to conspiracy theories. I haven’t had a good night tough cuz I have had the chills all night even tough I had on my Ziperall and a thick duvet. Im now going down to the pharmacy and after that Im going to take my clothes off and jump in my ziperall again!


  13 kommentarer  13 kommentarer om “he couldn’t belive what I just told him”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • SNYGGT!

   Reply
  • Krya på dig!

   Reply
  • galet snyggt!
   vet du vart man kan hitta transparenta skjortor? :)

   Reply
  • fiiiint

   Reply
  • Kan inte få nog av din blogg!!!

   Reply
  • fiint!!

   Reply
  • Hej, fin blogg!
   Jag följer dig på bloglovin. Följ mig! :D Kram

   Reply
  • Hej! Du har en super duper fin blogg och allt du bär är så snyggt! Men det är så att jag har jäätte svårt att hitta levis shorts över huvud taget, jag köpte ett par secondhand levis jeans i hopp om att dom skulle passa mig trots att dom var strl w:29, jag klippte dom och prövade men icke, så nu säljer jag dom och vill ha nya som passar mig. Skulle du vela hjälpa mig att hitta ett par som passar mig? Jag kan skicka några coola örhängen unikt designade åt dig om du skulle vela hjälpa mig med detta, jag gör nämligen egna smycken, jag skulle vara såå tacksam för svar. (Om du svarar så kan du svara i min blogg på kommentarer) Kram Rebecca

   Reply
  • Hej!

   Ville bara säga att en bloggerska vid namn Lisa (lisaspriggs.blogg.se) har gett beröm för ditt hår på hennes blogg, om du ville kika :)

   Älskar din blogg, kramar Sara!

   Reply
  • Jisses. Du lyckas alltid få ihop kombinationen av plagg helt klockrent!
   En sak jag ständigt undrar, ditt hår ser ut att ha sådan volym på varje bild. Hur gör du, om du nu gör något?
   Allt gott!
   .
   .
   .
   .
   Svar: Tack så hemskt mycket! :)
   Jag gör faktist inte så mycket .. jag slänger bara över min lugg åt ena sidan och pg.a att jag typ har en liten virvel där så lägger sig den till rätta :) haha! KRAM!

   Reply
  • Galet snyggt!

   Reply
  • jättefint! Hoppas du kryar på dig!!

   Reply
  • I love this outfit. your pants seem great :)

   Reply