Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:15 | May 27, 2011

  yesterdays details


  Gårdagens detaljer.

  Jag var uppe med tuppen idag och sitter just nu och dricker kaffe! FAN vad jag har saknat kaffe! Vi har varit utan här hemma i snart en vecka och igår fick jag rycket och köpte mig två stoora paket, så nu har vi kaffe så det räcker och blir över.
  Idag är det jobb för min del :) Jag ska få hänga om på ungdom inne på H&Mbland annat !

  /Translate!/ Yesterdays details.

  I got up earli today! And now Im sitting in the kitchen, drinking some coffee! I’v missed my coffeemornings just because we haven’t had any coffee at home for about a week. So yesterday I ran down to the store and bought myself two BIG packages . So now we have alot of coffee instead!
  Im working today :) Im going to style a section inside of H&M !


  26 kommentarer  26 kommentarer om “yesterdays details”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här